ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η Κέιτ Μος έγινε 50 χρονών και το γιόρτασε με ένα εναλλακτικό πάρτυ

Κι όμως οι άνθρωποι αλλάζουν. Το άλλοτε party girl έχει αναθεωρήσει το lifestyle της και τώρα το γιόρτασε με τις φίλες της, χωρίς στάλα αλκόολ.

Κάθε δεκαετία και ένα βήμα προς την ωριμότητα. Θυμάται άραγε κανείς το πάρτι της Κέιτ Μος για τα 30ά γενέθλιά της που είχε θέμα "Beautiful and the Damned" και φημολογείται ότι κατέληξε σε όργιο στο ξενοδοχείο Claridge's στο Mayfair; Ή το επικό πάρτυ για τα 40ά γενέθλιά της που διήρκησε 4 ημέρες με θέμα το Glastonbury στο εξοχικό της στο Cotswolds;

Για να γιορτάσει τα επόμενα γενέθλια-ορόσημο, το supermodel επέλεξε τις καλύτερες φίλες της, αλλά και την κόρη της στις Δυτικές Ινδίες. Μαζί της και η κολλητή της Σάντι Φροστ, πρώην σύζυγος του Τζουντ Λο, που κι εκείνη ήταν ένα διάσημο party girl τη δεκαετία του '90 στο Λονδίνο.

Μαζί τους ταξίδεψαν επίσης η Ρόζμαρι Φέργκιουσον (το μοντέλο που έγινε διατροφολόγος), η στιλίστιρα Κέιτι Ίνγκλαντ, η florist Φλόρα Στάρκεϊ, η διευθύντρια casting Τζες Σαλέρ και η σχεδιάστρια Τζες Μόρις.

"Η αγαπημένη μου Kate μεγάλωσε", γράφει η Φροστ που ανέβασε τις φωτογραφίες από το ταξίδι τους. Μάλιστα χαρακτήρισε την αγαπημένη της φίλη ως "πνευματική πολεμίστρια".

Πρόσθεσε επίσης πως: "Ήταν τόσο, τόσο ξεχωριστό να γιορτάζουμε τα "προ-γενέθλιά" σου με μερικές από τις όμορφες φίλες μας... διασκεδάσαμε πολύ και γελάσαμε στον εορταστικό μας κύκλο". Και συνέχισε γράφοντας πως: "Τόσες πολλές αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Υ.Γ. Ήταν τόσο ωραίο να έχουμε μερικές πρόσφατες φωτογραφίες όλων μας.

To μικρό ιδιωτικό νησί Mustique στις Δυτικές Ινδίες έχει αγαπηθεί από το jet-set από τότε που ο λόρδος Glenconner την αγόρασε τη δεκαετία του 1960 και χάρισε στην πριγκίπισσα Margaret ένα οικόπεδο δέκα στρεμμάτων.

Το μικροσκοπικό ιδιωτικό νησί είναι το αγαπημένο του πριγκιπικού ζεύγους της Ουαλίας και το σπίτι των ροκ σταρ Sir Mick Jagger και Bryan Adams, καθώς και του Αμερικανού σχεδιαστή μόδας Tommy Hilfiger.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

Περισσότερα από

News

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

27 Απρ 2024

Στέφανος Κορκολής: "Μετά τον καρκίνο πέταξα από τη ζωή μου οτιδήποτε τοξικό"

Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε για την περιπέτεια υγείας του, τις αλλαγές που έκανε στη ζωή του και την επιλογή να είσαι ελεύθερος άνθρωπος.

27 Απρ 2024

Αγνώριστη η Αν Χάθαγουεϊ με πολύ κοντά, αγορίστικα μαλλιά

Η ηθοποιός υιοθέτησε ένα εντελώς διαφορετικό, για τα δεδομένα της, hair look.

27 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: Η ανανέωση του πλάνου της κηδείας του

Πόσο άρρωστος είναι τελικά ο βασιλιάς Κάρολος και τι συμβαίνει με την επιχείρηση Menai Bridge;

27 Απρ 2024

Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος:"Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη"

Διαζύγιο για Φίλιππο Μιχόπουλο και Αθηνά Οικονομάκου: Χωρίζουν έπειτα από δέκα χρόνια γάμου και ζητούν την κατανόηση του τύπου, προκειμένου να διασφαλίσον την ιδιωτικότητα των παιδιών τους.

27 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Κοκκινομάλλα και αγνώριστη 16 χρόνια πριν

Όταν η Μαρίνα Σάττι τραγουδούσε στα 22 της, με Παπακωνσταντίνου, Μπουλά και Ζουγανέλη.

27 Απρ 2024

H Τζένιφερ Άνιστον μεταμορφώνεται σε Μπάρμπρα Στρέιζαντ- Η απίστευτη ομοιότητα

H μεταμόρφωση της Τζένιφερ Άνιστον σε Μπάρμπρα Στρέιζαντ, ήταν αυτό που πάντα ήθελε!

27 Απρ 2024

Καλλιμάρμαρο: Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα στο "Παρίσι 2024"

Σε ενα κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο αντήχησαν οι Εθνικοί Ύμνοι της Ελλάδας και της Γαλλίας.