ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Έμμα Στόουν: Το οικογενειακό σκάνδαλο στη " La La Land" και το πρόστιμο των 335 δολαρίων

Ο Σπένσερ Στόουν καταδικάστηκε για μία απίστευτη παρανομία λίγο μετά την πρεμιέρα της διάσημης αδερφής του.

Η Έμμα Στόουν έχει αδυναμία στην οικογένειά της και έχει χαρακτηρίσει τους γονείς της ως τους " πιο κουλ" του πλανήτη. Από την άλλη πλευρά, ο μικρότερος αδερφός της, Σπένσερ, είναι ο ταραχοποιός της οικογένειας Στόουν - σε σύγκριση με την ήσυχη Έμμα-, και αν και δεν τον γνωρίζουμε τόσο καλά, την έχει συνοδεύσει σε μερικά red carpets.

Μεγαλωμένη στο Scottsdale της Αριζόνα, από τον Jeffrey Charles Stone, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο μιας εταιρείας, και την Krista Jean Stone μια νοικοκυρά, η Έμμα άρχισε την καριέρα της ως παιδί- ηθοποιός στην θεατρική παραγωγή του "The Wind in the Willows" το 2000 και ως έφηβη, μετακόμισε στο Λος Άντζελες, όπου έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο "n Search of the New Partridge Family".

Η πρωτότοκη κόρη της οικογένειας Στόουν είναι πλέον μία βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός, μούσα του σπουδαίου Έλληνα σκηνοθέτη, Γιώργου Λάνθιμου και έχει χαρακτηριστεί από το περιοδικό Time ως ένας από τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Και όπως θέλει ο ελληνικός μύθος, τα μικρότερα παιδιά είναι πάντα πιο ανήσυχα και ο Σπένσερ Στόουν ήρθε για να τον επιβεβαιώσει.

Το πρόστιμο των 335 δολαρίων για δημόσια ούρηση

Το Radar Online έλαβε αναφορές της αστυνομίας από ένα περιστατικό στο οποίο αναφέρθηκε ότι μικρότερος αδερφός της Έμμας Στόουν ούρησε δημόσια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του 2012, ένας αστυνομικός τον είδε να περπατά σε ένα πάρκινγκ όπου είχε κατεβάσει το φερμουάρ του παντελονιού του.

"Στεκόμουν με πλήρη στολή του SPD περίπου 100 πόδια μακριά από τον Στόουν", αναφέρει η έκθεση. "Παρατήρησα, καθώς ο Στόουν άνοιγε το φερμουάρ του παντελονιού του, κοίταξε προς την κατεύθυνση μου και αμέσως σταμάτησε τη δραστηριότητά του".

Ο Σπένσερ φέρεται να απομακρύνθηκε και μετά άρχισε να κατουράει σε άλλο σημείο. Ο αστυνομικός φέρεται να του έριξε φως με τον φακό και του ζήτησε να απομακρυνθεί από την περιοχή. Ο αδερφός της διάσημης ηθοποιού αναφέρθηκε για το περιστατικό και τελικά κλήθηκε στο δικαστήριο, όπου ομολόγησε την ενοχή του ότι ούρησε δημόσια και πλήρωσε συνολικά 334,95 δολάρια σε πρόστιμα και τέλη.

Η ομιλία που έγραψε για την βράβευση της αδερφής του

Παρά το σκάνδαλο στην " La La Land" της οικογένειας Στόουν, τα δύο αδέρφια είναι δεμένα και παιρνούν ποιοτικό χρόνο μαζί μόλις η βραβευμένη ηθοποιός βρίσκει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Μία αστεία ιστορία ανάμεσά τους είναι, όταν η Έμμα και ο Σπένσερ έβαλαν κάποτε ένα στοίχημα ότι, αν η Έμμα κέρδιζε το Βραβείο Επιλογής Ανδρών για το ότι ήταν "Καυτή και αστεία" θα έπρεπε να διαβάσει μια ομιλία που είχε γράψει ο μικρός της αδερφός.

Κέρδισε, λοιπόν, και διάβασε την ομιλία του Σπένσερ, προκαλώντας γέλιο στο κοινό που την παρακολουθούσε. "Εσείς είστε ηλίθιοι. Δεν είμαι ούτε καυτή ούτε αστεία", είπε στη σκηνή. "Και ο Σπένσερ... Ω Θεέ μου, πρέπει να το πω αυτό; Ο Σπένσερ Στόουν είναι ο πιο κουλ. Και θα μπορούσε να κάνει επαγγελματική καριέρα στη ραπ μουσική αν το ήθελε, αλλά είναι πολύ κουλ και θέλει να είναι διακριτικός. Επίσης, αν είναι εδώ η Μίλα Κούνις, ο Σπένσερ θα είναι στα παρασκήνια για τα επόμενα 45 λεπτά".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

06 Μαϊ 2024

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια στη δήλωση αγάπης θαυμάστριάς του

"Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης"

06 Μαϊ 2024

Ελένη Μενεγάλη: Φόρεσε τη νέα εκδοχή του κλασσικού κουστουμιού και όλες το λάτρεψαν

Το μοντέρνο κουστούμι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι η τάση της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.

Περισσότερα από

News

06 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου τραγουδούν μαζί

Τα τραγούδια τους και η σφιχτή αγκαλιά.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη φορά που θα ήθελα να είμαι αθλήτρια: Για να τρώω το μενού που ετοιμάζουν οι Γάλλοι για τους Ολυμπιακούς

Και θα έτρεχα και ξιφασκία θα έκανα και break dance θα χόρευα, αν ήταν να γευτώ όσα ετοιμάζουν οι Γάλλοι σεφ- ακόμα και τριάστερος μες στο παιχνίδι.

05 Μαϊ 2024

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια: O μπασίστας και η φωνή των Socrates

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ρόκερ και ιδρυτικό μέλος των Socrates Drank the Conium

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.