ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γιατί μιλάνε όλοι για το φόρεμα της Τζίλιαν Άντερσον; Μήπως γιατί είχε κεντήματα σε σχήμα αιδοίου;

Αν μία γυναίκα μπορούσε να το υποστηρίξει, θα ήταν βέβαια η Τζίλιαν Άντερσον.

Η Τζίλιαν Άντερσον είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο σέξι ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Γυναίκα με προσωπικότητα και γοητεία η Άντερσον πρωταγωνίστησε στο Sex Education του Netflix χαρίζοντάς μας μια ακόμα υπέροχη ερμηνεία παίζοντας τη σεξολόγο Τζιν Μίλμπερν.

Τώρα η Άντερσον εντυπωσίασε φορώντας ένα υπέροχο λευκό φόρεμα του οίκου Gabriela Hearst με κεντήματα στο σχήμα λουλουδιού- αιδοίου.

Η ίδια, γνωστή εξάλλου για το χιούμορ της ανέβασε φωτογραφία της στην οποία κρατάει και ένα λουκάνικο γράφοντας πως "καμιά φορά χρειάζεται ένα λουκάνικο για να ταιριάξει με το φόρεμά σου".

Μάλιστα χρειάστηκαν 3.5 ώρες για να κεντηθεί το καθένα, όπως μας ενημέρωσε η ίδια και πάλι στο προσωπικό της Instagram.

"Έχει κόλπους πάνω του", δήλωσε στο Deadline η Βρετανίδα ηθοποιός, εξηγώντας ότι επέλεξε να το φορέσει "για τόσους πολλούς λόγους". Επίσης, είπε στο PEOPLE ότι το φόρεμα είναι εμπνευσμένο από το λουλούδι παιώνια.

Από τότε που το Sex Education έτυχε τέτοιας υποδοχής και σημείωσε τόση επιτυχία, η Τζίλιαν κατάλαβε ότι υπάρχει ακόμα χώρος για να μιλήσουμε για το σεξ χωρίς σεμνοτυφία και περιστροφές.

sex education, Δρ. Μιλμπορν, Τζίλιαν Αντερσον

Για το λόγο αυτό ξεκίνησε μια έρευνα για τις φαντασιώσεις των ανθρώπων καλώντας το κοινό να της στείλει επιστολές σχετικά με το θέμα. Ιδέα που εμπνεύστηκε από το βιβλίο Μy Secret Garden της Νάνσι Φράντεϊ, βιβλίο του 1973.

"Ως γυναίκες, γνωρίζουμε ότι το σεξ είναι κάτι περισσότερο από το απλό σεξ. Αλλά πολλές από εμάς δεν μιλούν γι' αυτό. Οι βαθύτεροι, πιο οικείοι φόβοι και οι φαντασιώσεις μας παραμένουν κλειδωμένες μέσα μας, μέχρι να έρθει κάποιος με το κλειδί. Εδώ είναι το κλειδί. Θέλω να το ακούσω από εσάς. Αυτό θα είναι ένα ανώνυμο, αποκαλυπτικό βιβλίο που θα συγκεντρώνει τις επιστολές σας προς εμένα για να εξερευνήσει πώς σκέφτονται οι γυναίκες για το σεξ. Γιατί όταν μιλάμε για το σεξ, μιλάμε για τη γυναικεία φύση και τη μητρότητα, την απιστία και την εκμετάλλευση, τη συναίνεση και τον σεβασμό, τη δικαιοσύνη και την ισονομία, την αγάπη και το μίσος, την ευχαρίστηση και τον πόνο. Υπάρχει κάποια φαντασίωση για την οποία δεν έχετε μιλήσει ποτέ σε κανέναν; Κάτι που θα μοιραζόσασταν μόνο με τους πιο έμπιστους έμπιστους, αν όχι με κανέναν; Από όπου κι αν έρχεστε, με όποιον κι αν κοιμάστε ή δεν κοιμάστε, είτε είστε δεκαοκτώ είτε ογδόντα ετών: Θέλω να μάθω από εσάς. Γράψτε μου, ξεκινώντας το γράμμα σας Αγαπητή Τζίλιαν" - αυτή είναι η επιστολή που απήθυνε στο κοινό η ηθοποιός.

Έτσι, το υλικό της θα αποτελέσει μια ανθολογία της σύγχρονης σεξουαλικόητας που θα οδηγήσει στην έκδοση του βιβλίου της από τον εμβληματικό οίκο Bloomsbury.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram


Read Next

27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

Περισσότερα από

News

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

27 Απρ 2024

Στέφανος Κορκολής: "Μετά τον καρκίνο πέταξα από τη ζωή μου οτιδήποτε τοξικό"

Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε για την περιπέτεια υγείας του, τις αλλαγές που έκανε στη ζωή του και την επιλογή να είσαι ελεύθερος άνθρωπος.

27 Απρ 2024

Αγνώριστη η Αν Χάθαγουεϊ με πολύ κοντά, αγορίστικα μαλλιά

Η ηθοποιός υιοθέτησε ένα εντελώς διαφορετικό, για τα δεδομένα της, hair look.

27 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: Η ανανέωση του πλάνου της κηδείας του

Πόσο άρρωστος είναι τελικά ο βασιλιάς Κάρολος και τι συμβαίνει με την επιχείρηση Menai Bridge;

27 Απρ 2024

Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος:"Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη"

Διαζύγιο για Φίλιππο Μιχόπουλο και Αθηνά Οικονομάκου: Χωρίζουν έπειτα από δέκα χρόνια γάμου και ζητούν την κατανόηση του τύπου, προκειμένου να διασφαλίσον την ιδιωτικότητα των παιδιών τους.

27 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Κοκκινομάλλα και αγνώριστη 16 χρόνια πριν

Όταν η Μαρίνα Σάττι τραγουδούσε στα 22 της, με Παπακωνσταντίνου, Μπουλά και Ζουγανέλη.

27 Απρ 2024

H Τζένιφερ Άνιστον μεταμορφώνεται σε Μπάρμπρα Στρέιζαντ- Η απίστευτη ομοιότητα

H μεταμόρφωση της Τζένιφερ Άνιστον σε Μπάρμπρα Στρέιζαντ, ήταν αυτό που πάντα ήθελε!

27 Απρ 2024

Καλλιμάρμαρο: Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα στο "Παρίσι 2024"

Σε ενα κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο αντήχησαν οι Εθνικοί Ύμνοι της Ελλάδας και της Γαλλίας.