ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αληθινή μαρτυρία από την πτήση τρόμου της Αlaska Airlines

" Απλά ήλπιζα κάθε στιγμή που περνούσε θα φτάναμε στο έδαφος και θα ήμασταν εντάξει", εξηγεί η νεαρή Κόρτνει από την πτήση του τρόμου.

Οι επιβάτες μιας πτήσης από την εταιρεία Alaska Airlines έζησαν στιγμές τρόμου την στιγμή που αποκολλήθηκε κομμάτι του αεροπλάνου εν πτήσει και οδηγήθηκαν σε αναγκαστική προσγείωση.

Το επιβατικό αεροπλάνο είχε μόλις λίγα λεπτά που είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Πορτλαντ, όταν ξαφνικά έφυγε κομμάτι από το πίσω μέρος του αεροπλάνου. Επιβάτες περιέγραψαν ότι ένα παράθυρο και μέρος της ατράκτου αποκολλήθηκαν 2-3 λεπτά μετά την απογείωση.

Τα βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνουν την τρύπα από την πτήση της Alaska Airlines συγκλονίζουν. Πολλοί επιβάτες βρήκαν το κουράγιο να καταγράψουν το συγκλονιστικό γεγονός, ενώ η νεαρή Κόρτνεϊ δημοσίευσε βίντεο με αναλυτική περιγραφή του συμβάντος.

@imsocorny Storytime about my experience on Alaska Air flight 1282 that emergency landed due to a door being ripped off the plane mid-flight. Otherwise known as the scariest moment of my freakin life #alaskaairlines #emergencylanding #flight #portland #scarystories ♬ original sound - Courtney

"Όλοι ακούσαμε έναν πολύ δυνατό κρότο, ένα τράνταγμα και ένα βουητό αέρα που μας γύρισε πολύ γρήγορα", λέει στο βίντεο η νεαρή επιβάτης. "Αμέσως, την επόμενη στιγμή, οι μάσκες οξυγόνου κατέβηκαν από το εναέριο διαμέρισμα. Όλοι φόρεσαν γρήγορα τις μάσκες τους χωρίς καν να χρειαστεί να γίνει ανακοίνωση", περιγράφει τις πρώτες στιγμές μετά την αποκόλληση της ατράκτου.

Η Κόρτνεϊ βρισκόταν στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου, ενώ η αποκόλληση έγινε στο πίσω. Στο βίντεο εξηγεί ότι τα πρώτα δευτερόλεπτα δεν γνώριζε τι είχε συμβεί, καθώς βρισκόταν στο μπροστινό μέρος και είδε τις μάσκες οξυγόνου να πέφτουν και αντέδρασε μηχανικά.

"Πραγματικά νόμιζα ότι ήταν ο κινητήρας - νόμιζα ότι ένας κινητήρας είχε σβήσει ή ένα φτερό είχε πέσει. Τόσο δυνατό και τρανταχτό ήταν αυτό το δευτερόλεπτο. Νόμιζα ότι θα πάμε για βουτιά στη μύτη ανά πάσα στιγμή. Για 15 με 20 ολόκληρα λεπτά που έμοιαζαν σαν μια ζωή, πίστευα ότι κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε, θα ξεκινούσαμε να βουτάμε στη μύτη", δηλώνει συγκλονισμένη η επιβάτης.

Στην μαρτυρία της, η Κόρτνεϊ τόνισε ότι οι πιλότοι δεν έκαναν καμία ανακοίνωση, αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό, καθώς ήλπιζε να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην δουλειά τους. Δήλωσε, επίσης, είναι "τόσο ευγνώμων" που δεν καθόταν στο πίσω μέρος του αεροπλάνου επειδή "τα πράγματα ρουφιόντουσαν προς τα έξω". " Όποιος είχε τηλέφωνο στα χέρια του, έφευγε αμέσως".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

18 Μαϊ 2024

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Μπίλι Ζέιν σε Μάρλον Μπράντο

Όχι, δεν είναι ο Μάρλον Μπράντο που γυρίζει μια νέα ταινία. Είναι ο Μπίλι Ζέιν, που ενσαρκώνει τον μύθο του σινεμά στην επερχόμενη ταινία "Βαλς με τον Μπράντο".

18 Μαϊ 2024
Περισσότερα από

News

18 Μαϊ 2024

Γιώργος Λάνθιμος: Το θερμό πεντάλεπτο χειροκρότημα στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας, στο Φεστιβάλ των Καννών

Ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης είχε στο πλευρό του την λαμπερή πρωταγωνίστριά του, Έμα Στόουν, τον Γουίλεμ Νταφόε και άλλους συντελεστές της ταινίας.

18 Μαϊ 2024

Η Έλενα Κρίστενσεν στα 55 της χρόνια είναι μια ageless θεά

Το θρυλικό μοντέλο των 90s εντυπωσίασε στο 77ο Φεστιβάλ Καννών.

17 Μαϊ 2024

Τι διαβάζουμε τώρα: 4 μυθιστορήματα που θα πάρεις και στις ανοιξιάτικες αποδράσεις

Η άνοιξη μας χαρίζει νέα φρέσκα βιβλία για να ετοιμάζουμε σιγά σιγά τις βαλίτσες του καλοκαιριού.

17 Μαϊ 2024

Μαριάννα Κιμούλη: Ο Άντονι Χόπκινς, ήταν απίστευτα γενναιόδωρος, ήταν ένας από... εμάς"

Η Μαριάννα Κιμούλη μμίλησε για τους διάσημους γονείς της, για τις "Ψυχοκόρες", αλλά και για την την άγνωστη συνεργασία της με τον Άντονι Χόπκινς

17 Μαϊ 2024

Maestro: Πρεμιέρα χτες για τη 2η σεζόν- αποθεώθηκαν Γουλιώτη, Καβογιάννη, Αλεξίου στο twitter

"Δώστε ενα όσκαρ στη θεάρα" έγραψε τηλεθεατής για τη Μαρία Κακογιάννη στο Twitter.

17 Μαϊ 2024

Ο δισεκατομμυριούχος της Hermès που δίνει την περιουσία στον κηπουρό του

11 δισεκατομμύρια δολάρια θα πάρει ο τυχερός Μαροκινός κηπουρός του.

17 Μαϊ 2024

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Κυνικός και αμετανόητος ο δράστης μετά το καρτέρι θανάτου - "Της είχα πει ότι θα τη σκότωνα"

"Σκότωσα την γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω" λέει ο δράστης για την 40χρονη πρώην σύζυγό του. Την μαχαίρωσε 17 φορές.