ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γιώργος Νταλάρας: "Δυσκολεύτηκα με όλους τους ‘ρόλους’ της ζωής μου και του μπαμπά και του συζύγου και του παππού και του τραγουδιστή"

Ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε για όλα.

dalaras ndp

Μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Νταλάρας στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι” και τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για τα πρώτα χρόνια της ζωής του, όπου αν και ντρεποταν να τραγουδά μπροστά σε κόσμο, ήδη στο μυαλό του είχε φτιάξει μία αποθήκη με εκατοντάδες τραγούδια.

Γιώργος Νταλάρας: "Δυσκολεύτηκα με όλους τους ‘ρόλους’ της ζωής μου και του μπαμπά και του συζύγου και του παππού και του τραγουδιστή"

"Προσπάθησα από μικρός να καταλάβω ποιος είμαι. Ήταν παράδοξο ένα παιδί 16 ετών να κάνει δίσκους. Θυμάμαι τη δασκάλα μου να μου λέει ‘Γιωργάκη κάτσε εσύ και λέγε το τραγούδι να το ακούν οι άλλοι’. Μικρός ντρεπόμουν, δεν εκτιμούσα καθόλου τη φωνή μου. Μου φαινόταν περίεργο, μικρός όταν με άκουγαν οι άλλοι να τραγουδάω και έλεγαν ότι είναι ωραίο. Όταν ήμουν 12 – 13 ετών είχα φτιάξει στο μυαλό μου μια ‘αποθήκη’ με εκατοντάδες των εκατοντάδων τραγούδια”.

Επίσης, ο Γιώργος Νταλάρας αναφέρθηκε στην γυναίκα του και την κόρη του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δυσκολεύτηκε με όλους τους ρόλους της ζωή του, εξηγώντας και το γιατί.

"Στην κόρη μου, τη Γεωργιάννα, προσπαθούσα να πω ότι τα πράγματα δεν είναι μόνο στημένα έτσι όπως τα βρίσκουμε. Για να ‘ελευθερωθεί’ κάποιος, της έλεγα πως πρέπει να κάνει ‘συμφωνητικό’ με τη γνώση. Χωρίς τη γνώση και τη μελέτη δε γίνεται τίποτα. Δυσκολεύτηκα με όλους τους ‘ρόλους’ της ζωής μου και του μπαμπά και του συζύγου και του παππού και του τραγουδιστή, όλα είναι δύσκολα. Στη σύζυγό μου Άννα οφείλω πάρα πολλά, είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες. Είμαι ένα παιδί που μεγάλωσα στους δρόμους, είναι σχολείο. Μετά τα 15, όταν τα άλλα παιδιά άρχισαν να φουμάρουν και να πίνουν, εγώ διαχώρισα τη θέση μου”.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε και για την αδελφική σχέση που έχει με την Χάρις Αλεξίου, αλλά και για το πόσο πολύ του λείπει από τη μουσική σκηνή. "Η Χαρούλα μού λείπει πολύ. Δεν είναι μόνο συνεργάτης και αδερφή μου, είναι όλα αυτά επί 12. Δεν είναι από τους ανθρώπους που τα παρατάνε. Μπορεί να την ‘άφησε’ η φωνή της όπως λέει, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί αυτό. Της λείπει εκείνης. Εμάς δε μας λείπει η φωνή της Χαρούλας γιατί την ξέρουμε. Η φωνή της είναι πάνω από την χώρα”.

Αναφερόμενος στη στιγμή που θα πρέπει να αφήσει εκείνος το μικρόφωνο, επισήμανε ότι δεν φοβάται. "Δε φοβάμαι την στιγμή που δε θα θέλω να τραγουδήσω άλλο. Έχω τραγουδήσει πολύ, το έχω παρακάνει. Συγγνώμη που το πήρα τόσο σοβαρά, αλλά είναι δικό σας και δικό μου, δεν μπορεί κανείς να μου το πάρει. Η καλή φωνή είναι πάντα καλή φωνή. Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που ενδεχομένως θα αφήσει -μεγαλώνει και εκείνος σιγά σιγά- ο Ρέμος”.

Τέλος, άσκησε κριτική στους ανθρώπους του μουσικού κόσμου: "Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται τη σχέση τους και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή, είναι στα όρια του ‘καραγκοζιλικίου”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Νταλάρας.

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι