ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τι κάνει ο Χιου Γκραντ στον ελεύθερο χρόνο του; "Είμαι πνιγμένος με παιδιά και είμαι πολύ μεγάλος για εκείνα"

Ο Χιού Γκραντ έχει πέντε παιδιά και δεν τα προλαβαίνει...

Ο Χιου Γκραντ φαίνεται να τρέχει και να μην προλαβαίνει. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό PEOPLE πριν από την πρεμιέρα της νέας του ταινίας Wonka, ο 63χρονος ηθοποιός είπε ότι ο ελεύθερος χρόνος του πάει σχεδόν όλος στα παιδιά του που δεν είναι ένα και δύο, αλλά πέντε!

Όταν ρωτήθηκε πώς περνάει ο ηθοποιός τον ελεύθερο χρόνο του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκείνος αστειεύτηκε λέγοντας: "Λοιπόν, ζω εδώ και δεν διασκεδάζω καθόλου. Έχω κατακλυστεί από παιδιά και είμαι πολύ μεγάλος γι' αυτά".

Ο πρωταγωνιστής του Notting Hill είναι μπαμπάς της κόρης Tabitha Xiao Xi, 12 ετών, και του γιου Felix Chang Hong, 9 ετών, τους οποίους απέκτησε με την Tinglan Hong, και των παιδιών John Mungo, 11 ετών, και μιας κόρης και ενός γιου, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν αποκαλυφθεί, με τη σύζυγό του Anna Eberstein. Παιδιά που απέκτησε μετά τα 57 του χρόνια.

Παρόλο που σπάνια μιλάει για την οικογένειά του και τα παιδιά ο Χιού έχει πει κάποιες ιστορίες κατά τη διάρκεια των ετών. Το 2018 τον είχαν ρωτήσει πώς τα κάνει να γελούν. "Νομίζω ότι είναι πάντα διασκεδαστικό να βάζεις το εσώρουχό σου στο κεφάλι σου", είπε στο PEOPLE, προσθέτοντας ότι η κόρη του είχε συνηθίσει να κάνει το ίδιο με τις πάνες της. "Έκανα το λάθος να δείχνω σε έναν από τους γιους μου συνέχεια τον κώλο μου. 'Έι, κοίτα αυτό! Μετά πήρε τη συνήθεια και έμαθε σε κάθε παιδί στο δυτικό Λονδίνο να κάνει το ίδιο".

Πόσ εύκολα όμως μπορεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα, καθώς δουλεύει ακόμα πολύ. Κάποτε λοιπόν φεύγοντας από το Λονδίνο για την Αμερική λόγω γυρισμάτων συνειδητοποίησε πως μάλλον δεν είναι και τόσο εύκολο. "Σκέφτηκα: "Ω, φανταστική ευκαιρία να ξεφύγω από τα παιδιά μου που ουρλιάζουν"", θυμάται για τα γυρίσματα του The Undoing. "Μόλις έφτανα στη Νέα Υόρκη κάθε φορά ... Μου έλειπαν τόσο πολύ. Ήταν απαίσιο. Θυμάμαι ότι σχεδόν σε κάθε σκηνή που έπαιζα με έκανε να θέλω να κλάψω".

Το 2020, ο Γκραντ μοιράστηκε με το περιοδικό Radio Times πώς είναι ως γονιός. "Μάλλον μοιάζω περισσότερο με τη μητέρα μου παρά με τον πατέρα μου", είπε. "Ως παιδιά, η μητέρα μου μας έκανε πολλά αστεία με πολλές ανόητες φωνές. Το ίδιο κάνω και εγώ με τα παιδιά μου, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι το απολαμβάνουν. Γυρίζουν τα μάτια τους γύρω γύρω τις μισές φορές".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

06 Μαϊ 2024

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια στη δήλωση αγάπης θαυμάστριάς του

"Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης"

Περισσότερα από

News

06 Μαϊ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τη νέα εκδοχή του κλασσικού κουστουμιού και όλες το λάτρεψαν

Το μοντέρνο κουστούμι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι η τάση της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.

06 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου τραγουδούν μαζί

Τα τραγούδια τους και η σφιχτή αγκαλιά.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη φορά που θα ήθελα να είμαι αθλήτρια: Για να τρώω το μενού που ετοιμάζουν οι Γάλλοι για τους Ολυμπιακούς

Και θα έτρεχα και ξιφασκία θα έκανα και break dance θα χόρευα, αν ήταν να γευτώ όσα ετοιμάζουν οι Γάλλοι σεφ- ακόμα και τριάστερος μες στο παιχνίδι.

05 Μαϊ 2024

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια: O μπασίστας και η φωνή των Socrates

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ρόκερ και ιδρυτικό μέλος των Socrates Drank the Conium

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.