ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ελένη Ράντου: Η εξομολόγηση για τον τζόγο και το πρώτο ραντεβού με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

"Δεν θα το πλύνω γιατί είναι ο δικός σου εμετός", ήταν τα λόγια του πασίγνωστου τραγουδιστή, όταν συνάντησε την Ελένη Ράντου.

ελενη_ραντου NDP

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2Night Show" βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Ράντου και μίλησε για τις εξαρτήσεις της, το πρώτο ραντεβού με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, αλλά και για το πώς επηρεάστηκε τόσο η ίδια όσο και η κοινωνία από την πανδημία.

Με διάθεση να μοιραστεί άγνωστες πτυχές του εαυτού της, η " Ελένη Βλαχάκη" που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό ξετυλίγει το κουβάρι της πορείας της, και ξανά συστήνεται στον κόσμο χωρίς περιστροφές και ανασφάλειες. Εξήγησε ότι για πολλά χρόνια κουβαλούσε το βάρος της ευθύνης για τα πάντα, και χρειάστηκε να ακολουθήσει τον δρόμο της ψυχοθεραπείας. "Είμαι ενοχική. Ακόμα και τώρα αν ακούσω ένα κορνάρισμα θεωρώ ότι φταίω εγώ. Όταν αγόραζα ένα ρούχο με κακή εφαρμογή νόμιζα ότι φταίει το σώμα μου. Έκανα πολλή δουλειά γιατί έχει και μια εγωπάθεια μέσα, ότι είσαι το επίκεντρο και φταις για όλα. Δούλεψα για αυτό. "Ε για μαζέψου. Ποια νομίζεις ότι είσαι που φταις για τα πάντα;”", είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Ελάχιστοι celebrities, και δε ηθοποιοί, τολμούν να μιλήσουν δημοσίως για τις αδυναμίες τους, αλλά η Ελένη Ράντου εμφανίστηκε έτοιμη να μοιραστεί τον "δαίμονα" της εξάρτησης. "Έχω μια σχέση μεγάλης εξάρτησης. Αν άφηνα ελεύθερο τον εαυτό μου θα ήμουν χαρτόμουτρο. Τρελαίνομαι για τον τζόγο. Είμαι πιο ισχυρή από την τύχη μου, είμαι αρρωστάκι. Φεύγω όταν βλέπω ότι γίνεται σε έναν βαθμό που δεν το ελέγχω. Με έχει σώσει ότι είμαι freak control. Το ποτό δεν το μπορώ αν και το προσπάθησα στα νιάτα μου. Πρέπει να έχω ένα ένζυμο γιατί κάνω αμέσως εμετό. Έτσι με ερωτεύτηκε ο άντρας μου, από έναν εμετό", εκμυστηρεύτηκε στον παρουσιαστή και πρόσθεσε:

"Βγήκαμε ραντεβού, ήμασταν αμήχανοι, είχε φέρει την παρέα του και εγώ μόνη μου. Έπιναν όλοι γιατί ήμασταν σε μπαρ, προσπάθησα να κάνω ότι πίνω. Στο δεύτερο αρχίζω τους εμετούς και κάνω στο αμάξι του. Δεν το έπλυνε για 15 μέρες και μου είπε "Δεν θα το πλύνω γιατί είναι ο δικός σου εμετός”. Κατάλαβε νομίζω την αγωνία μου να πιώ ενώ δεν πίνω και του φάνηκε τρυφερό. Μόνο μια πατρική φιγούρα θα δει τρυφερά τον εμετό σου", δήλωσε για την πρώτο ραντεβού με τον μετέπειτα σύζυγο και πατέρα του παιδιού της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Η Ελένη έχει μια ευαισθησία την οποία εκδηλώνει μέσα από την δουλειά της, ενώ προβληματίζεται για την ανθρώπινη φύση. Όπως δήλωσε στην συνέντευξη " παρατηρεί τους ανθρώπους" και εξηγεί πώς η πανδημία ανέδειξε μία άλλη οπτική για την ζωή.

"Υπάρχει ένα λάλημα του κόσμου μετά τον κορονοϊό γιατί βιάστηκε τόσο πολύ να πάει παρακάτω που δεν διαχειρίστηκε κανείς τι του συνέβη. Άλλαξε πολύ ο κόσμος μετά από αυτό, βλέπω διαφορετική θεώρηση για τη ζωή. Ότι δεν αξίζει πια τον κόπο να ταλαιπωρηθείς, να προγραμματίσεις κάτι. Μια ματαιότητα, και το βλέπεις πολύ στους νέους ανθρώπους", ήταν μερικά από τα λόγια της σχετικά με το ζήτημα της πανδημίας.

Ελένη Ράντου: Η εξομολόγηση για τον τζόγο και το πρώτο ραντεβού με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!