ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Νίκος Κουρής-Έλενα Τοπαλίδου: Παντρεύτηκαν! Η δεξίωση και το ρετρό νυφικό

Με τα ιερά δεσμά του γάμου επισφράγισαν τον έρωτά τους.

γαμος_κουρης NDP

Ο Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας επισφράγισαν τον έρωτά τους με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι επέλεξε τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου – Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου για την σημαντική στιγμή, ενώ, η γνωστή ηθοποιός λίγο πριν φτάσει στην εκκλησία έκανε αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από τις προετοιμασίες του γάμου της.

Την νύφη συνόδευσε ο γιο τους, Πέτρος, ο οποίος γεμάτος χαρά παρέδωσε την εκθαμβωτική μητέρα του στον πατέρα του. Η Έλενα Τοπαλίδου επέλεξε νυφικό σε vintage γραμμή από την ελληνίδα σχεδιάστρια Matina Megla!

Οι καλεσμένοι ήταν φίλοι και συνάδελφοι του ζευγαριού από τον καλλιτεχνικό χώρο που έζησαν μαζί τους τον παθιασμένο έρωτά τους.

Η Έλενα Τοπαλίδου έλαμπε μέσα στην σατέν δημιουργία με τα statement μανίκια και το βαθύ ντεκολτέ σε σχήμα V. Τα μαλλιά της τα είχε χτενισμένα σε ανάλαφρες μπούκλες, ενώ στο μακιγιάζ επέλεξε ένα σχεδόν φυσικό αποτέλεσμα.

Ο Νίκος Κουρής περίμενε στα σκαλιά της εκκλησίας την αγαπημένη του, την οποία δεν σταμάτησε να φιλάει και να αγκαλιάζει.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ελένα Τοπαλίδου είχε δηλώσει για την σχέση της με τον Νίκο Κουρή: "Πριν από την γνωριμία μας, ήμασταν δύο άνθρωποι μόνοι, κατάμονοι. Όποτε υπήρξαμε δύο μονάδες που δεν θέλαμε πολλά πολλά. Μας πήρε λίγος χρόνος, αλλά αμέσως καταλάβαμε ο ένας τον άλλον. Ήταν υπέρβαση να κάνουμε οικογένεια. Ήρθε ξαφνικά".

Mετά την τελετή ακολούθησε μία λαμπερή δεξίωση σε γιορτινό κλίμα. Οι καλεσμένοι δεν σταμάτησαν να χορεύουν, ενώ το ζευγάρι αφιέρωνε ο ένας στον άλλον τραγούδια. Μάλιστα, η Σμαράγδα Καρύδη ανέβασε μία φωτογραφία του Νίκου Κουρή να χορεύει και να φιλάει στο κεφάλι την Ελένα Τοπαλίδου.

"Να είστε πάντα έτσι ενωμένοι στα εύκολα και στα δύσκολα, στις χαρές και στις λύπες, σε όλα μαζί. Να νικιέται ο φόβος και να κερδίζει η αγάπη. Είστε φανταστικά άτομα. Σας αγαπώ. Και τον Πέτρο", έγραψε στο τρυφερό στιγμιότυπο η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι