ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Χιού Γκραντ και η σύζυγος του Άννα έκαναν δωρεά 20.000 λίρες στον υδραυλικό με τη χρυσή καρδιά

Ο υδραυλικός προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες τον χειμώνα σε όσους το έχουν ανάγκη.

Χιου Γκράντ, Βερσαλλίες

Ως "ο πιο ευγενικός υδραυλικός της Βρετανίας" είναι γνωστός ο Τζέιμς Άντερσον για τις απίστευτες πράξεις καλοσύνης προς τους συνανθρώπους του. Τώρα ο Χιου Γκραντ και η σύζυγός του έκαναν δωρεά 20.000 λιρών στην φιλανθρωπική οργάνωσή του DEPHER που βοηθά ανθρώπους σε ανάγκη.

Ο Τζέιμς Άντερσον έχει αγγίξει τις καρδιές του έθνους με τη γενναιοδωρία του. Ο ίδιος προσφέρει δωρεάν υδραυλικές εργασίες σε εύθραυστους συνταξιούχους με καρκίνο ενώ δώρισε σχεδόν 13.000 λίρες για να βοηθήσει ένα επτάχρονο αγόρι με αναπηρία να αποκτήσει βιονικό χέρι.

Ο 55χρονος από το Μπέρνλεϊ έχει φαίνεται πως κέρδισε και την καρδιά του Χιου Γκραντ, ο οποίος αυτή την εβδομάδα πρόσφερε 20.000 λίρες για τη φιλανθρωπική οργάνωση DEPHER, που σημαίνει Disabled and Elderly, Plumbing and Heating Emergency Response.

Ο κ. Άντερσον έχει βοηθήσει χιλιάδες ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρία που έχουν ανάγκη από τότε που έκλεισε την ιδιωτική του εταιρεία και ξεκίνησε τη μη κερδοσκοπική εταιρεία, και έγινε viral μετά την ανάρτηση στο διαδίκτυο μιας φωτογραφίας του λογαριασμού που έστειλε σε μια 91χρονη γυναίκα με οξεία λευχαιμία. Το ποσό; Μηδέν λίρες.

Ο τεχνίτης είναι παντρεμένος με πέντε παιδιά κι έχει καταγωγή από το Λίβερπουλ. Μάλιστα, έπρεπε να ξεπεράσει και τις δικές του πληγές. Το 2013 είδε το μωρό του, Γουίλιαμ, να πεθαίνει σε ηλικία 16 εβδομάδων το 2013, αφού γεννήθηκε με δύο τρύπες στην καρδιά του. Επιπλέον, ο Τζέιμς δέχτηκε ανελέητο bullying διαδικτυακά επειδή δεν είχε... "δόντια" - τόσο πολύ τον είχαν κοροϊδέψει που κάποτε σκέφτηκε να αυτοκτονήσει. Με την ενθάρρυνση των φίλων του, ο Τζέιμς δημιούργησε ένα GoFundMe για να συγκεντρώσει τις 1.700 λίρες, με τις οποίες πλήρωσε το νέο σετ δοντιών που του άλλαξε τη ζωή. Μιλώντας στην WalesOnline, ο James δήλωσε: "Έκανα τα δόντια μου επειδή ήθελα να μπορώ να χαμογελάω και δεν μπορούσα. Από την έναρξη του DEPHER το 2017, έχω βρεθεί στις εφημερίδες και στην τηλεόραση και οι άνθρωποι συνήθιζαν να λένε "μπορείς να χαμογελάσεις;", αλλά εγώ δεν μπορούσα και ντρεπόμουν πολύ για να τους πω το γιατί.

"Δεν ήθελα να ξέρουν ότι είχα μόνο ένα δόντι και μερικά κολοβώματα που ήταν μαύρα και είχαν θρυμματιστεί. Αν μου έβαζες περούκα και μακιγιάζ θα έμοιαζα με μάγισσα όταν χαμογελούσα, ήταν φρικτό. Κοιτάζω πίσω τώρα και σκέφτομαι "γαμώτο, γιατί επέτρεψα στον εαυτό μου να φτάσει σε αυτή τη θέση;".

Ο κ. Άντερσον ότι ως παιδί, αντιμετώπισε χρόνια ανελέητου βασανισμού για τα "κατακόκκινα μαλλιά, τη μεγάλη μύτη και τα μεγάλα αυτιά" του. 'Ήμουν άσχημος, ήμουν αδύνατος, γι' αυτό με εκφόβιζαν. Έφτασα σε μια θέση που απλά τα παράτησα, δεν με ένοιαζε. Έμπαινα σε καταστάσεις όπουκοιτούσα τους ανθρώπους και αρκετές φορές με χτύπησαν και έχασα μερικά δόντια", είπε.

Ο κύριος Άντερσον εργάστηκε σκληρά από το 2017 για να συγκεντρώσει κεφάλαια για την Οργάνωσή του χρησιμοποιώντας crowdfunding και δωρεές για να μπορέσει να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε όλο το Lancashire.

Ο πατέρας πέντε παιδιών δήλωσε ότι εμπνεύστηκε να τερματίσει την ιδιωτική του εργασία και να ξεκινήσει την Depher, αφού είδε έναν ηλικιωμένο άνδρα να αντιμετωπίζεται άσχημα από έναν άλλο τεχνίτη. Από το 2017, ο Τζέιμς παρέχει δωρεάν ή με χαμηλότερο κόστος υδραυλικές εργασίες σε όσους έχουν ανάγκη καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Την Πέμπτη αποκάλυψε πώς ο Χιού Γκραντ, 63 ετών, και η σύζυγός του Άννα, 40 ετών, δώρισαν το ιλιγγιώδες ποσό των 20.000 λιρών σε αυτό που το αφεντικό της φιλανθρωπικής οργάνωσης που ασχολείται με τη φροντίδα χαρακτήρισε ως "υπέροχο χριστουγεννιάτικο δώρο".

Πηγαίνοντας στο X - παλαιότερα γνωστό ως Twitter - για να κάνει την ανακοίνωση καθώς το διάσημο ζευγάρι κατευθυνόταν στην επίδειξη Metiers d'Art της Chanel στο Μάντσεστερ, ο James είπε: "Αφού μίλησα ιδιαιτέρως με τον @HackedOffHugh και την Anna Grant. Έχω την άδεια να μοιραστώ το υπέροχο #Χριστουγεννιάτικο δώρο τους στον @Depheruk

'Αυτή η υπέροχη και ταπεινή δωρεά των £20.000,00 θα δώσει ελπίδα σε χιλιάδες ανθρώπους, οικογένειες και παιδιά, ειδικά με την κρίση #CostOfLivingCrisis.

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.