ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Βλαδίμηρος Κυριακίδης- Εφη Μουρίκη: "Δεν μπορούμε να φανταστούμε να μην είμαστε μαζί"

Το ζευγάρι είναι μαζί 35 χρόνια και μάλλον έχουμε να μάθουμε πολλά από τους δύο ηθοποιούς για το πώς πρέπει να πορεύεται κανείς σε μια σχέση και σε μια κοινή ζωή.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω και μίλησαν με γενναιοδωρία στον Νίκο Χατζηνικολάου για την κοινή τους πορεία και τη σχέση τους, που μετρά 35 χρόνια. Μια ζωή γεμάτη τέχνη και αγάπη.

Όπως είπε η Έφη Μουρίκη: "Είμαστε μαζί 35 χρόνια. Πέρασαν 8 χρόνια από την πρώτη μας συνεργασία, είχαμε 10 χρόνια να συνεργαστούμε και ξανασυνεργαστήκαμε πέρυσι. Φέτος συνεχίζεται η συνεργασία μας".


Και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης πρόσθεσε: "Είναι καλό που είμαστε μαζί και στη σκηνή και στο σπίτι, ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Όταν καταλαβαίνεις ότι ο άλλος θέλει το καλό σου και σε αγαπάει, η κριτική είναι δημιουργική. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας. Δεν είναι όλη μας η ζωή γύρω από το θέατρο, έχουμε κι άλλη ζωή κι αυτό είναι που μας ανανεώνει. Όσο περνούν τα χρόνια, οι καβγάδες έχουν λιγοστέψει".


Τόνισε επίσης: "Κυρίως φροντίζουμε να μη γερνάμε μέσα μας. Έξω μπορούμε να γερνάμε, αλλά το μέσα μας μας απασχολεί πάρα πολύ. Σε αυτό μας βοηθά πολύ κι η δουλειά μας. Κάθε εξάμηνο, έχουμε στο σπίτι καινούριο "παιδί", καινούρια παράσταση".


Για τη γνωριμία μεταξύ τους, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης θυμάται: "Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ μετά το βράδυ. Είναι θείο δώρο ο έρωτας. Από τότε δεν χωρίσαμε ποτέ. Έχουμε περάσει σκαμπανεβάσματα, η Έφη τα αντιμετώπισε με μεγαλύτερη ψυχραιμία, εγώ με λιγότερη. Σε μια σχέση πρέπει η γυναίκα να καταλάβει ότι ο άντρας είναι το παιδί που πρέπει να μεγαλώσει".

Βλαδίμηρος Κυριακίδης- Εφη Μουρίκη: "Δεν μπορούμε να φανταστούμε να μην είμαστε μαζί"




Μιλώντας για τα παιδιά ο Βλαδίμηρος σημείωσε πως: "Έχω πει ότι δεν κάναμε παιδί, γιατί είμαι εγωιστής. Όταν διαβάζω στο σπίτι θέλω απόλυτη ησυχία, σε σημείο που η Έφη δεν μπορεί να βγάλει ούτε τα πιάτα από το πλυντήριο. Φαντάσου τι θα γινόταν με ένα παιδί".


Η σύζυγός του είπε επίσης πως: "Κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να κάνουμε παιδί. Περάσανε κάποια χρόνια κι αφού δεν έγινε, προχωρήσαμε κι είπαμε ότι θα πάμε παρακάτω".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram


Read Next

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.