ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η νέα συλλογή της Zara με το Studio Nicholson

Η νέα limited edition collection Studio Nicholson x Zara περιλαμβάνει ανδρικά, γυναικεία και είδη για το σπίτι.

Μετά την πρώτη επιτυχημένη τους συνεργασία, το 2022, η Zara και το βρετανικό indie brand Studio Nicholson ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για μια νέα limited collection, η οποία αυτή τη φορά εκτός από ανδρικά και είδη για το σπίτι περιλαμβάνει και γυναικεία κομμάτια. Το παγκόσμια λανσάρισμα της capsule συλλογής που συνδυάζει την easy πολυτέλεια με υψηλής ποιότητας υφάσματα την οποία υπηρετεί το Studio Nicholson με την προσιτή κομψότητα της Zara, είναι προγραμματισμένο για τις 27 Νοεμβρίου.

Η δημιουργική διαδικασία που μοιράστηκαν η ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του Studio Nicholson, Nick Wakeman, και η Zara πήρε τον τίτλο "Timeless Sensory Silhouettes, for Modern Living" και απηχεί το lifestyle στο οποίο απευθύνεται η συλλογή. Ένας τρόπο ζωής, δηλαδή, που εκφράζει τη φιλοσοφία της ίδιας της Wakeman, και συνδυάζει την αισθητική, τη διαχρονικότητα και την άριστη ύλη.

"Η αποφασιστικότητα να ξεπεράσουμε τα όρια με καινοτόμα ρούχα και φυσικά υλικά ήταν η πρωταρχική φιλοσοφία για τη συνεργασία – και αυτό είναι κάτι για το οποίο αισθάνομαι πολύ περήφανη. Έχουμε επικεντρώσει τις προσπάθειές μας στην προμήθεια υφασμάτων υψηλών προδιαγραφών με υποδειγματικά διαπιστευτήρια. Το "Fabric first" ήταν το μότο μου από τότε που ξεκίνησα το Studio Nicholson το 2010. Για μένα, η ποιότητα είναι ύψιστης σημασίας", εξηγεί η Wakeman.

Η συλλογή Studio Nicholson + Zara Womenswear

Οι σιλουέτες που απευθύνονται σε γυναίκες ακολουθούν το σχεδιαστικό πνεύμα του Studio Nicholson: κομμάτια διαχρονικά προσφέρονται μέσα από μία εκμοντερνισμένη ματιά και γίνονται ιδανικά για τη δημιουργία της απόλυτα διαχρονικά μοντέρνας γκαρνταρόμπας, με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε total looks ή να φορέσετε τα κομμάτια μεμονωμένα.

Παλτό, καμπαρντίνες, tailored παντελόνια από μαλλί πιστοποιημένο από το Responsible Wool Standard (RWS), σακάκια σε άνετη γραμμή, ντένιμ κομμάτια, όπως παντελόνια, φούστες και τζάκετ από οργανικό βαμβάκι, λευκά πουκάμισα, patent leather φούστες και πλεκτά από ανακυκλωμένα μείγματα κασμίρ, τζάκετ με φερμουάρ και puffer μπουφάν από ανακυκλωμένο πούπουλο και αδιάβροχο ανακυκλωμένο νάιλον στο εξωτερικό, έρχονται σε καθαρές γραμμές με διακριτικά twist και σε διαχρονικά χρώματα, όπως το μαύρο, το γκρι, το λευκό, για να συνθέσουν την τέλεια σύγχρονη caspuse συλλογή. Τις προτάσεις ολοκληρώνουν τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που είναι κατασκευασμένα από δέρμα υπεύθυνης προελεύσεως.

Η ανδρική συλλογή

Ακολουθώντας το ίδιο επίπεδο αφοσίωσης με τα γυναικεία ρούχα της συλλογής, τα ανδρικά ενδύματα ακολουθούν τη φιλοσοφία του "kit-of-parts" (σετ εξαρτημάτων), δίνοντας προτεραιότητα στη λειτουργικότητα και αίσθηση της την αφή. Άνετακ και ευκολοφόρετα oversized παντελόνια από μαλλί RWS συνδυάζονται με μπουφάν από ανακυκλωμένο πούπουλο και ανακυκλωμένο νάιλον στο εξωτερικό ή με τζάκετ με φερμουάρ από ethical μείγμα βισκόζης και ανακυκλωμένου μαλλιού.

Στην ανδρική συλλογή, φιλοξενούνται επίσης απαλά πλεκτά πουλόβερ, σακάκια, παλτό, t-shirts και αξεσουάρ όπως γραβάτες, ζώνες, παπούτσια και ένας σάκος.

Τα είδη για το σπίτι

Μιλώντας για τα προϊόντα homeware, η Nick Wakeman εξήγησε: "Αυτός είναι ένας άλλος συναρπαστικός τομέας στον οποίο προσκληθήκαμε να τολμήσουμε με τη Zara. Στη συλλογή περιλαμβάνεται ένα μαρμάρινο φωτιστικό με χάρτινο σκίαστρο, μια κουβέρτα από μαλλί με την ίδια πιστοποίηση RWS όπως και στην ανδρική και γυναικεία συλλογή και αντικείμενα που έχω σχεδιάσει για πολυλειτουργικές

χρήσεις.

Ήθελα αυτά τα κομμάτια να ενισχύσουν τα σπίτια μας, τους χώρους μας. Το Studio Nicholson είχε πάντα ένα επαναστατικό DNA, πηγαίνοντας ενάντια στις παροδικές τάσεις και τις αποδεκτές παραδόσεις. Έτσι, αντί να χρησιμοποιώ έναν επίσημο όρο όπως "έπιπλα", τα αντιλαμβάνομαι ως "προσθήκες" που έχουν σχεδιαστεί για να φέρουν νέα υφή και ενδιαφέρον σε ένα δωμάτιο, με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιούμε το layering στo ντύσιμό μας από εποχή σε εποχή. Το σπίτι είναι ο ιδιωτικός μας χώρος - είναι το μόνο μέρος που μας επιτρέπεται να διαχειριζόμαστε τους δικούς μας κανόνες".

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις 25 Νοεμβρίου στο Zara.com και στις 27 Νοεμβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα.

Read Next

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.

Περισσότερα από

News

02 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

"Πήρες Ozempic;" Η ασύλληπτη γκάφα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς την Μελίσσα ΜακΚάρθι πήρε την καλύτερη "πληρωμένη" απάντηση από την ηθοποιό

Η τραγουδίστρια έσβησε αμέσως μετά το σχόλιο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Η απάντηση της ηθοποιού όμως κέρδισε τις εντυπώσεις.

02 Μαϊ 2024

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε το τζιν παντελόνι που κάνει τη σιλουέτα να δείχνει ψιλόλιγνη

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αγαπά τη μόδα και αυτό φαίνεται από τις στυλιστικές της επιλογές.

02 Μαϊ 2024

Αν βρεθείς στο Λονδίνο μην χάσεις την μαγική έκθεση του Marc Quinn στο Kew Gardens

Μια έκθεση εντυπωσιακών γλυπτών που συνομιλούν με τον φυτικό κόσμο περιμένουν τους επισκέπτες του Kew Gardens, ενός από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της μητρόπολης.

02 Μαϊ 2024

Τάιρα Μπανκς - Χάιντι Κλουμ: Η ζωή αρχίζει στα 50

Μια εμφάνιση- έκπληξη στην συναυλία της Μαράια Κάρεϊ στο Λας Βέγκας, έκαναν τα δυο τοπ μόντελς και το γλέντησαν πραγματικά.

02 Μαϊ 2024

Δημήτρης Παπανικολάου: "Δεν μπορώ να είμαι περήφανος, επειδή γεννήθηκα 2 μέτρα και καρφώνω καλύτερα, Στόχος μου είναι να εμπνέω τους ανθρώπους"

Για αυτό και συμφωνούμε απόλυτα μαζί του: σημασία δεν έχουν μόνο τα δώρα που μας χάρισε απλώς η Φύση, αλλά ό,τι κατακτούμε με το πνεύμα και την ψυχή μας.

02 Μαϊ 2024

Γιατί η Τζένιφερ Άνιστον αναστάτωσε το διαδίκτυο με τη νέα ανάρτησή της στο Instagram;

Παρότι ήταν μια ανάρτηση για προϊόν η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε φωτιές.

02 Μαϊ 2024

Όταν η Ρούνεϊ Μάρα υποδύθηκε τη Μαρία Μαδγαληνή δίπλα στον Χοακίν Φίνιξ

Τότε η ηθοποιός είχε δηλώσει πως η Μαρία Μαγδαληνή υπήρξε "ριζοσπαστική" γυναίκα.

02 Μαϊ 2024

Τομ Χανκς- Ρίτα Γουίλσον: "Ακόμα δεν πιστεύω πως η γυναίκα μου βγαίνει μαζί μου"

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν 36 χρόνια γάμου και έχουν πολλά να πουν για τις σχέσεις.

02 Μαϊ 2024

Ο πρίγκιπας William μιλά για πρώτη φορά για την υγεία της Kate

Τη δική της μάχη με τον καρκίνο δίνει η πριγκίπισσα Kate Middleton, και ο πρίγκιπας William θέλησε να ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της.