ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Φάρμα χρεώνει 50£ την αγκαλιά με αγελάδα- Και είναι το hot spot της χρονιάς

Οι συνεδρίες αγκαλιάς με αγελάδα είναι τόσο δημοφιλείς που είναι πιο δύσκολο να κλείσεις από το να πάρεις εισιτήριο στο Glastonbury.

Η Φιόνα Γουίλσον ξεκίνησε να χρεώνει τις συνεδρίες με τις αγελάδες που είχε στην φάρμα της, αλλά ποτέ δεν περίμενε αυτή την ανταπόκριση από το κοινό. Η νεαρή γυναίκα λατρεύει τα ζώα και γνωρίζει ότι η επαφή μαζί τους απελευθερώνει την ορμόνη της χαράς, την ενδορφίνη.

Από τότε που ξεκίνησε να χρεώνει τις συνεδρίες ανά 50 £ τη φορά, πλημμύρισε από αιτήματα κρατήσεων. Η Φιόνα είπε σε συνέντευξή της για το επιτυχημένο επαγγελματικό της εγχείρημα: "Ξεπουλάμε τόσο γρήγορα. Τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν ακούσει για την συνεδρία αγκαλιάς με την αγελάδα που έρχονται δεκάδες επισκέπτες. Είναι σαν να προσπαθείς να κλείσεις για το Glastonbury".

Η τρέλα με τις αγκαλιές των βοοειδών ξεκίνησε στην Ολλανδία, αλλά έχει απογειωθεί στη Βρετανία. Οι συνεδρίες που διοργανώνει η Φιόνα στο οικογενειακά διοικούμενο "Dumble Farm" στο Beverley, East Yorks, προσελκύουν πελάτες όλων των ηλικιών.

Οι πέντε αγελάδες της λαμβάνουν τροφή ανά δύο ώρες πριν από κάθε συνεδρία. Όταν χορτάσουν, ξαπλώνουν για να χωνέψουν και τότε είναι η καλύτερη στιγμή για να τις πλησιάσεις. Η Φιόνα, 54 ετών, είπε: "Μερικοί άνθρωποι είναι πολύ φλύαροι και θέλουν να μάθουν πράγματα. Άλλοι θέλουν απλώς να κάθονται ήσυχα με την αγελάδα", δήλωσε η ιδιοκτήτρια της φάρμας.

"Πολλοί άνθρωποι λατρεύουν απόλυτα τις αγελάδες και θέλουν να είναι κοντά τους. Οι άνθρωποι φαίνεται να παίρνουν ένα συναίσθημα ευημερίας από αυτό. Οι αγελάδες είναι πολύ ευγενικές, χωρίς επιθετικότητα. Μπορείς να καθίσεις μαζί τους και είναι ένα πραγματικά χαλαρωτικό συναίσθημα", συμπλήρωσε η αγρότισσα.

Για τη Φιόνα, η οποία είναι ιδιοκτήτρια της φάρμας με τον σύζυγό της Ίαν, η έκθεση των νέων στον κόσμο της γεωργίας είναι επίσης πολύ σημαντική. "Είναι ωραίο να κατεβαίνουν τα παιδιά για να μάθουν από πού προέρχεται πραγματικά το φαγητό", είπε η 54χρονη.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

18 Μαϊ 2024

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Μπίλι Ζέιν σε Μάρλον Μπράντο

Όχι, δεν είναι ο Μάρλον Μπράντο που γυρίζει μια νέα ταινία. Είναι ο Μπίλι Ζέιν, που ενσαρκώνει τον μύθο του σινεμά στην επερχόμενη ταινία "Βαλς με τον Μπράντο".

18 Μαϊ 2024
Περισσότερα από

News

18 Μαϊ 2024

Γιώργος Λάνθιμος: Το θερμό πεντάλεπτο χειροκρότημα στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας, στο Φεστιβάλ των Καννών

Ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης είχε στο πλευρό του την λαμπερή πρωταγωνίστριά του, Έμα Στόουν, τον Γουίλεμ Νταφόε και άλλους συντελεστές της ταινίας.

18 Μαϊ 2024

Η Έλενα Κρίστενσεν στα 55 της χρόνια είναι μια ageless θεά

Το θρυλικό μοντέλο των 90s εντυπωσίασε στο 77ο Φεστιβάλ Καννών.

17 Μαϊ 2024

Τι διαβάζουμε τώρα: 4 μυθιστορήματα που θα πάρεις και στις ανοιξιάτικες αποδράσεις

Η άνοιξη μας χαρίζει νέα φρέσκα βιβλία για να ετοιμάζουμε σιγά σιγά τις βαλίτσες του καλοκαιριού.

17 Μαϊ 2024

Μαριάννα Κιμούλη: Ο Άντονι Χόπκινς, ήταν απίστευτα γενναιόδωρος, ήταν ένας από... εμάς"

Η Μαριάννα Κιμούλη μμίλησε για τους διάσημους γονείς της, για τις "Ψυχοκόρες", αλλά και για την την άγνωστη συνεργασία της με τον Άντονι Χόπκινς

17 Μαϊ 2024

Maestro: Πρεμιέρα χτες για τη 2η σεζόν- αποθεώθηκαν Γουλιώτη, Καβογιάννη, Αλεξίου στο twitter

"Δώστε ενα όσκαρ στη θεάρα" έγραψε τηλεθεατής για τη Μαρία Κακογιάννη στο Twitter.

17 Μαϊ 2024

Ο δισεκατομμυριούχος της Hermès που δίνει την περιουσία στον κηπουρό του

11 δισεκατομμύρια δολάρια θα πάρει ο τυχερός Μαροκινός κηπουρός του.

17 Μαϊ 2024

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Κυνικός και αμετανόητος ο δράστης μετά το καρτέρι θανάτου - "Της είχα πει ότι θα τη σκότωνα"

"Σκότωσα την γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω" λέει ο δράστης για την 40χρονη πρώην σύζυγό του. Την μαχαίρωσε 17 φορές.