ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μπριζίτ Μακρόν: O "απαγορευμένος έρωτας" και ο λόγος που καθυστέρησε 10 χρόνια τον γάμο τους

Η Μπριζίτ γνώρισε τον Μακρόν,όταν αυτός ήταν 15 ετών και αυτή 40 παντρεμένη με παιδιά.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Paris Match πώς ανέβαλε να παντρευτεί τον Εμμανουέλ για να αποφύγει να "καταστρέψει" η ζωή των παιδιών της. Σε μια σπάνια προσωπική συνέντευξη, η 70χρονη δήλωσε ότι καθυστέρησε για δέκα χρόνια τον γάμο με τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, 45 ετών, για χάρη των τριών παιδιών της, που είναι περίπου στην ίδια ηλικία με τον μικρότερο σύντροφό της.

Όταν ο Μακρόν ερωτεύτηκε την Μπριζίτ ήταν 15 και 40 ετών αντίστοιχα, ενώ η Μπριζίτ ήταν παντρεμένη τότε με τον Μπριζίτ Οζιέρ. Γνωρίστηκαν όταν αυτή εργαζόταν ως δασκάλα του θεάτρου στο Καθολικό Σχολείο Πρόβιντενς στην Αμιέν, στη βόρεια Γαλλία, όπου και η κόρη της, Λόρενς, ήταν συμμαθήτρια του Μακρόν.

Το ειδύλλιό τους άνθισε και προκάλεσε σκάνδαλο στην επαρχία. Οι γονείς του Μακρόν τον έστειλαν στη συνέχεια στο Παρίσι για να πάει σε άλλο σχολείο, αλλά η επιθυμία του να είναι με τη δασκάλα του παράμενε ζωντανή. " Πίστευα ότι θα 'ερωτευόταν κάποια της ηλικίας του', αλλά αυτό δεν συνέβη", δήλωσε στο Paris Match.

Η Μπριζίτ εγκατέλειψε τη δουλειά της, αλλά είπε ότι τα "μόνα εμπόδια" στον έρωτά τους ήταν τα παιδιά της, καθώς δεν ήθελε να "καταστρέψει τη ζωή τους". "Αυτό κράτησε δέκα χρόνια. Μπορείτε να φανταστείτε τι άκουγαν. Αλλά δεν ήθελα να χάσω και τη ζωή μου", είπε στην αποκλειστική συνέντευξη η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

Ο γιος της είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος από τον Μακρόν και οι κόρες της, τώρα 46 και 39 ετών, έχουν παρόμοια ηλικία με τον δεύτερο σύζυγό της. Πρόσθεσε, επίσης, ότι δεν ξέρει τι θα έλεγαν οι γονείς της για τον γάμο της με τον πρώην μαθητή της, αλλά σημείωσε ότι τα αδέρφια της μερικές φορές αστειεύονταν για τα κουτσομπολιά γύρω από τη σχέση της με τον Μακρόν. Τελικά παντρεύτηκε τον Μακρόν -έναν δημόσιο υπάλληλο γύρω στα είκοσι τότε- το 2007, αφού χώρισε από τον εν διαστάσει σύζυγό της τον προηγούμενο χρόνο.

Η Πρώτη Κυρία μοιράστηκε λίγες περισσότερες πληροφορίες για την έγγαμη ζωή τους για την οποία συνήθως μένει κλειστή. Παρά το γεγονός ότι είναι ήδη παντρεμένοι για 16 χρόνια, η Μπριζίτ είπε ότι ο σύζυγός της καταφέρνει ακόμα να την εκπλήσσει με την εντυπωσιακή μνήμη και την εξυπνάδα του. "Είχα πολλούς λαμπρούς μαθητές και κανένας δεν είχε τις ικανότητές του. Πάντα τον θαύμαζα", εξήγησε. Το ζευγάρι απολαμβάνει μια ήσυχη ζωή μαζί στο παλάτι των Ηλυσίων, όταν ο πρόεδρος επιστρέφει στο σπίτι γύρω στις 10 και 11 μ.μ., με την Μπριζίτ να του μαγειρεύει πρωινό και μερικές φορές δείπνο.

Ενώ ο σύζυγός της αφιερώνει τη μέρα του επικεντρωμένος σε πολιτικά θέματα, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας διδάσκει σε ενήλικες για φιλανθρωπικό σκοπό. Είναι συνηθισμένη στην κριτική που ήρθε με το δημόσιο αξίωμακαι δέχεται σχόλια για πράγματα όπως τα ρούχα της και την ηλικία της.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

06 Μαϊ 2024

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια στη δήλωση αγάπης θαυμάστριάς του

"Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης"

Περισσότερα από

News

06 Μαϊ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τη νέα εκδοχή του κλασσικού κουστουμιού και όλες το λάτρεψαν

Το μοντέρνο κουστούμι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι η τάση της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.

06 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου τραγουδούν μαζί

Τα τραγούδια τους και η σφιχτή αγκαλιά.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη φορά που θα ήθελα να είμαι αθλήτρια: Για να τρώω το μενού που ετοιμάζουν οι Γάλλοι για τους Ολυμπιακούς

Και θα έτρεχα και ξιφασκία θα έκανα και break dance θα χόρευα, αν ήταν να γευτώ όσα ετοιμάζουν οι Γάλλοι σεφ- ακόμα και τριάστερος μες στο παιχνίδι.

05 Μαϊ 2024

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια: O μπασίστας και η φωνή των Socrates

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ρόκερ και ιδρυτικό μέλος των Socrates Drank the Conium

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.