ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Χαλκιδική: Πέντε χρόνια φυλακή στη 18χρονη που έκαψε το σπίτι αντίζηλής της

Από θαύμα σώθηκαν η θεία και η ανήλικη αδερφή της κοπέλας. Δεν της αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, καταδικάστηκε και η συνεργός της.

Σε πέντε χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης μια 20χρονη κοπέλα που, μαζί με μια ανήλικη, τον Ιούλιο του 2021, έκαψαν ολοσχερώς το σπίτι φίλης τους για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Η κατηγορούμενη κρίθηκε ένοχη για συνέργεια σε εμπρησμό από πρόθεση, από τον οποίο προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο. Το δικαστήριο δεν της αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, ενώ αποφάσισε η έφεση να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Για την ίδια υπόθεση και ως ο άνθρωπος που έβαλε τη φωτιά στο διαμέρισμα για να εκδικηθεί το θύμα, κατηγορείται και μια άλλη νεαρή κοπέλα που όταν έγινε το συμβάν δεν είχε κλείσει τα 18 έτη. Έτσι, παραπέμφθηκε να δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων.

Τι συνέβη

Το αδιανόητο περιστατικό συνέβη όταν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα βγήκαν στο Πευκοχώρι για ποτό και μετά από κατανάλωση αλκόολ, το θύμα έφυγε με το αγόρι της 20χρονης.

Τα άλλα δύο κορίτσια νόμιζαν ότι πήγαν σπίτι της. Έτσι αποφάσισαν να πάνε στο σπίτι της και όταν εκείνη δεν άνοιξε, πήραν οινόπνευμα και κατάφεραν να βάλουν φωτιά στο σπίτι.

Μέσα στο σπίτι ήταν η θεία της κοπέλας και η 9χρονη τότε αδερφή της, οι οποίες σώθηκαν από θαύμα καθώς το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς. Το θύμα δεν βρισκόταν στο σπίτι της, αλλά στο σπίτι του 17χρονου.

Πηγή: The TOC

Read Next

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.