ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

" Με την Μπάρμπρα δεν κάναμε σεξ για 3 χρόνια"

Η αποκάλυψη του συζύγου της Μπάρμπρα Στρέιζαντ στην κοινή συνέντευξη στο CBS με αφορμή τα απομνημονεύματα της θρυλικής τραγουδίστριας.

Μετά από σχεδόν 25 χρόνια γάμου, η σχέση της Μπάρμπρα Στρέιζαντ και του Τζέιμς Μπρόλιν είναι πιο δυνατή από ποτέ. Η iconic τραγουδίστρια, ηθοποιός και ο γνωστός σκηνοθέτης και ο ηθοποιός συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε ένα ραντεβού στα τυφλά το 1996, όταν η Στρέιζαντ ήταν 54 ετών και ο Μπρόλιν 56.

Ακριβώς δύο χρόνια μετά το πρώτο τους ραντεβού, οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μία τελετή γεμάτη με αστέρες. Οι καλεσμένοι ήταν οι Τζον Τραβόλτα, Κέλι Πρέστον, Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της συζύγου του ο Τζέιμς Μπρόιλιν έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, όταν παραδέχτηκε ότι δεν έκανε σεξ για τρία χρόνια πριν παντρευτούν. Ο 83χρονος ηθοποιός δήλωσε δεν έκαναν σεξ καθ' όλη τη διάρκεια της σχέσης τους. Η αποκάλυψη ήρθε λίγες μέρες πριν η Μπάρμπρα ισχυριστεί την Τρίτη σε άλλη συνέντευξη ότι η κυκλοφορία των νέων της απομνημονευμάτων "My Name Is Barbra" σήμανε το τέλος της καριέρας της ως καλλιτέχνης.

Ο Τζέιμς στάθηκε στο πλευρό της για την προώθηση του βιβλίου της και μίλησε για τα χρόνια της αποχής του από το σεξ. Η διάσημη σύζυγος του ρωτήθηκε γιατί τον "ανάγκασε" να της κάνει πρόταση γάμου τρεις φορές πριν συμφωνήσει να τον παντρευτεί. "Έπρεπε να τον δοκιμάσω για τουλάχιστον τρία χρόνια", αστειεύτηκε.

" Ήμουν κυριολεκτικά - αυτή είναι μια άγρια ​​λέξη - ήμουν άγαμος για τρία χρόνια. Ποιος το χρειάζεται αυτό;" απάντησε ο Τζέιμς Μπρόλιν. "Δεν έπρεπε να το πεις αυτό!" απάντησε σοκαρισμένη η Μπάρμπρα, που του χτύπησε παιχνιδιάρικα το γόνατο. "Δεν είχα κανένα ενδιαφέρον να εμπλακώ σε μια άθλια κατάσταση", πρόσθεσε ο Τζέιμς.

Στη συνέχεια, η Μπάρμπρα εξήγησε ότι "ήταν παντρεμένος δύο φορές στο παρελθόν", ενώ εκείνη είχε μόνο έναν προηγούμενο γάμο και ο Τζέιμς ανησυχούσε ότι μπορεί να ξεκινούσε μια άλλη καταδικασμένη σχέση.

Ο προηγούμενος γάμος της Μπάρμπρα Στρέιζαντ ήταν με τον σταρ του "Long Goodbye" Έλιοτ Γκουλντ από το 1963 έως το 1971, ενώ ο Μπρόλιν ήταν παντρεμένος με την Τζέιν Κάμερον Άγκι από το 1966 έως το 1984 και την Γιαν Σμίθερς από το 1986 έως το 1995.

" Με την Μπάρμπρα δεν κάναμε σεξ για 3 χρόνια"

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

06 Μαϊ 2024

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια στη δήλωση αγάπης θαυμάστριάς του

"Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης"

Περισσότερα από

News

06 Μαϊ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τη νέα εκδοχή του κλασσικού κουστουμιού και όλες το λάτρεψαν

Το μοντέρνο κουστούμι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι η τάση της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.

06 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου τραγουδούν μαζί

Τα τραγούδια τους και η σφιχτή αγκαλιά.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη φορά που θα ήθελα να είμαι αθλήτρια: Για να τρώω το μενού που ετοιμάζουν οι Γάλλοι για τους Ολυμπιακούς

Και θα έτρεχα και ξιφασκία θα έκανα και break dance θα χόρευα, αν ήταν να γευτώ όσα ετοιμάζουν οι Γάλλοι σεφ- ακόμα και τριάστερος μες στο παιχνίδι.

05 Μαϊ 2024

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια: O μπασίστας και η φωνή των Socrates

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ρόκερ και ιδρυτικό μέλος των Socrates Drank the Conium

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.