ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σελίν Ντιόν: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από 3.5 χρόνια

Ευδιάθετη και χαμογελαστή η τραγουδίστρια του "My Heart Will Go On" παρακολούθησε αγώνα χόκεϊ.

Η Σελίν Ντιόν έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια. Η θρυλική τραγουδίστρια που αποκάλυψε στα τέλη του περασμένου έτους ότι είχε διαγνωστεί με σύνδρομο stiff-person, παρακολούθησε έναν αγώνα χόκεϊ και μοίρασε χαρά στους θαυμαστές της.

Αφού απόλαυσε τον αγώνα, η Σελίν μπήκε στα αποδυτήρια για να χαιρετήσει την ομάδα της φορώντας ένα λευκό, καπιτονέ γιλέκο πάνω από ένα μπεζ αθλητικό πουλόβερ.

Η 55χρονη σταρ εθεάθη να χαιρετάει τα μέλη της ομάδας και να φωτογραφίζεται με τον γιο της Ρενέ-Τσαρλς, 22 ετών, και τους δίδυμους Έντι και Νέλσον, 13 ετών. Η αντιπρόεδρος επικοινωνίας των Canadiens μοιράστηκε φωτογραφίες στο Instagram μαζί με τη Σελίν. "Είχαμε μια όμορφη επίσκεψη στο παιχνίδι στο Βέγκας χθες. Ευχαριστώ @celinedion για τη γενναιοδωρία σου. Όλη η ομάδα είναι τόσο χαρούμενη που γνώρισε εσένα και την οικογένειά σου", έγραψε στα γαλλικά η αντιπρόεδρος.

Η Σελίν Ντιόν είχε αναστατώσει τους θαυμαστές της όταν αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει μια σπάνια και ανίατη νευρολογική ασθένεια που μπορεί να προκαλέσει εξουθενωτικούς μυϊκούς σπασμούς, επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα, ειδικά τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό, σύμφωνα με το Ίδρυμα Stiff Person Syndrome Foundation.

"Οι ασθενείς μπορεί να είναι ανάπηροι, καθηλωμένοι σε αναπηρικό καροτσάκι ή στο κρεβάτι, ανίκανοι να εργαστούν και να φροντίσουν τον εαυτό τους", λένε οι ειδικοί για την ασθένεια της Σελίν Ντιόν, προσθέτοντας ότι η νευρολογική νόσος με αυτοάνοσα χαρακτηριστικά μπορεί να περιλαμβάνει συμπτώματα όπως "υπερακαμψία, εξουθενωτικός πόνος, χρόνιο άγχος". και μυϊκούς σπασμούς "τόσο βίαιοι που μπορούν να εξαρθρώσουν τις αρθρώσεις και ακόμη και να σπάσουν τα οστά".

Τον Μάιο, μια πηγή αποκάλυψε στο PEOPLE ότι η θρυλική ερμηνεύτρια "έκανε ό,τι μπορούσε" ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στη σκηνή, αφού ακύρωσε τις ημερομηνίες της συναυλίας της μέχρι τον Απρίλιο του 2024. "Είναι αποκαρδιωτικό το γεγονός ότι αναγκάστηκε να ακυρώσει την περιοδεία της, αλλά υποφέρει από προβλήματα κινητικότητας και άλλα πολλά λόγω της ασθένειας που διαταράσσει την καθημερινή της ζωή", είπε άτομο από το κοντινό της περιβάλλον στο PEOPLE. "Κάνει ό,τι μπορεί ενώ εργάζεται με γιατρούς γιατί θέλει να αποδίδει", πρόσθεσαν. "Δεν τα έχει παρατήσει καθόλου. Ελπίζει να τα καταφέρει, ώστε να μπορέσει να τραγουδήσει ξανά".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.