ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αστυνομία σταματάει 2χρονη οδηγό ροζ αυτοκινήτου

Το ξεκαρδιστικό βίντεο με την 2χρονη Φερν που βούρτσιζε τα δόντια της, ενώ οδηγούσε το μίνι ροζ αυτοκίνητό της.

Ένα κοριτσάκι νηπιακής ηλικίας που οδηγούσε το ροζ αυτοκίνητο-παιχνίδι της συνελήφθη από αστυνομικούς επειδή "ξεπέρασε το όριο ταχύτητας" και βούρτσιζε τα δόντια της την ώρα που... οδηγούσε.

Το ξεκαρδιστικό βίντεο από την σύλληψή της κοινοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα της Okarche, Οκλαχόμα δείχνει τη δίχρονη Rose Fern να παραβιάζει το νόμο, και η αστυνομία να ακολουθεί το ροζ, μίνι αυτοκίνητό της που λειτουργεί με μπαταρία. Ο αστυνομικός Maness παρατήρησε τον μίνι παραβάτη του νόμου στη λεωφόρο Κάνσας και "ανέλαβε άμεσα δράση", έγραψε η αστυνομία στην ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Η Ρόουζ κατάφερε να ξεφύγει από μια αναφορά και αντ' αυτού έλαβε μια προειδοποίηση. Είμαι σίγουρος ότι η "γλυκύτητά" της είχε κάτι να κάνει με αυτό", έγραφε η ανάρτηση.

Η 2χρονη Φερν φαινόταν να βουρτσίζει τα δόντια της στο αυτοκίνητο και να μην προσέχει τα φώτα που αναβοσβήνουν και τη σειρήνα να χτυπάει πίσω της μέχρι που τελικά γύρισε πίσω για να κοιτάξει το αστυνομικό όχημα.

Δεν είναι ξεκάθαρο το πόσο γρήγορα οδηγούσε η μικρή Φερν ή αν φορούσε ζώνη. Η στιγμή, που απαθανατίστηκε και αναρτήθηκε στο Facebook από αξιωματικούς της Okarche, διασκέδασε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που βρήκαν το συμβάν αρκετά διασκεδαστικό.

Τα όρια ταχύτητας της Οκλαχόμα περιλαμβάνουν 25 μίλια την ώρα στις περισσότερες σχολικές ζώνες, 35 μίλια την ώρα σε αυτοκινητόδρομους σε κρατικά πάρκα και καταφύγια άγριας ζωής και 55 μίλια την ώρα στους περισσότερους δρόμους της κομητείας. Οι παραβάτες ταχύτητας τιμωρούνται με πρόστιμα, μερικές φορές ακόμη και με φυλάκιση.

Ο μέγιστος δυνατός χρόνος φυλάκισης είναι γενικά δέκα ημέρες για ένα πρώτο αδίκημα, ενώ οι οδηγοί που οδηγούν με ταχύτητα και με "απρόσεκτο ή απρόβλεπτο τρόπο" μπορεί να καταδικαστούν για "αλόγιστη οδήγηση". Ένα τυπικό πρώτο αδίκημα επιφέρει φυλάκιση πέντε έως 90 ημερών και/ή 100 έως 500 $ σε πρόστιμα. Βέβαια, η μικρή Φερν την γλίτωσε αλλά αναμένουμε να δούμε αν πήρε το μάθημά της.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

18 Μαϊ 2024

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Μπίλι Ζέιν σε Μάρλον Μπράντο

Όχι, δεν είναι ο Μάρλον Μπράντο που γυρίζει μια νέα ταινία. Είναι ο Μπίλι Ζέιν, που ενσαρκώνει τον μύθο του σινεμά στην επερχόμενη ταινία "Βαλς με τον Μπράντο".

18 Μαϊ 2024
Περισσότερα από

News

18 Μαϊ 2024

Γιώργος Λάνθιμος: Το θερμό πεντάλεπτο χειροκρότημα στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας, στο Φεστιβάλ των Καννών

Ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης είχε στο πλευρό του την λαμπερή πρωταγωνίστριά του, Έμα Στόουν, τον Γουίλεμ Νταφόε και άλλους συντελεστές της ταινίας.

18 Μαϊ 2024

Η Έλενα Κρίστενσεν στα 55 της χρόνια είναι μια ageless θεά

Το θρυλικό μοντέλο των 90s εντυπωσίασε στο 77ο Φεστιβάλ Καννών.

17 Μαϊ 2024

Τι διαβάζουμε τώρα: 4 μυθιστορήματα που θα πάρεις και στις ανοιξιάτικες αποδράσεις

Η άνοιξη μας χαρίζει νέα φρέσκα βιβλία για να ετοιμάζουμε σιγά σιγά τις βαλίτσες του καλοκαιριού.

17 Μαϊ 2024

Μαριάννα Κιμούλη: Ο Άντονι Χόπκινς, ήταν απίστευτα γενναιόδωρος, ήταν ένας από... εμάς"

Η Μαριάννα Κιμούλη μμίλησε για τους διάσημους γονείς της, για τις "Ψυχοκόρες", αλλά και για την την άγνωστη συνεργασία της με τον Άντονι Χόπκινς

17 Μαϊ 2024

Maestro: Πρεμιέρα χτες για τη 2η σεζόν- αποθεώθηκαν Γουλιώτη, Καβογιάννη, Αλεξίου στο twitter

"Δώστε ενα όσκαρ στη θεάρα" έγραψε τηλεθεατής για τη Μαρία Κακογιάννη στο Twitter.

17 Μαϊ 2024

Ο δισεκατομμυριούχος της Hermès που δίνει την περιουσία στον κηπουρό του

11 δισεκατομμύρια δολάρια θα πάρει ο τυχερός Μαροκινός κηπουρός του.

17 Μαϊ 2024

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Κυνικός και αμετανόητος ο δράστης μετά το καρτέρι θανάτου - "Της είχα πει ότι θα τη σκότωνα"

"Σκότωσα την γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω" λέει ο δράστης για την 40χρονη πρώην σύζυγό του. Την μαχαίρωσε 17 φορές.