ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

To βαφτιστήρι της Ελένης Ράντου είναι ο ο Άγγελος από την Αιθιοπία

"Έχω ένα αγόρι που το αγαπάς και σε αγαπάει και μίλησε για σένα", είπε η Μαρία Μπακοδήμου στην Ελένη Ράντου.

Η Ελένη Ράντου εμφανίστηκε στην εκπομπή "Γεια σου" το Σάββατο 21 Οκτωβρίου. Η παρουσιάστρια, Μαρία Μπακοδήμου, είχε προετοιμάσει μια πολύ όμορφη έκπληξη στην ηθοποιό.


Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε κανονίσει να μιλήσει στον αέρα της εκπομπής το βαφτιστήρι της Ελένης Ράντου, ο Άγγελος, ο οποίος έχει καταγωγή από την Αιθιοπία.

Ο Άγγελος μοιράστηκε τις εμπειρίες του με την ηθοποιό στην Αιθιοπία. Επίσης, αποκάλυψε την πρώτη φορά που πήγε στο θέατρο, που ήταν σε μια παράσταση της Ελένης Ράντου. Παράλληλα, δεν δίστασε να ευχαριστήσει την νονά του και να εκφράσει την αγάπη του.

To βαφτιστήρι της Ελένης Ράντου είναι ο ο Άγγελος από την Αιθιοπία

"Αυτό που θυμάμαι από την Αιθιοπία που είχε έρθει η νονά με τη μαμά μου και έφερε σοκολάτες, μπισκότα, μας αγκάλιαζε και βοηθούσε πολλά παιδιά. Πηγαίναμε πολλές εκδρομές μαζί. Πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο που είχε μία πισίνα που ερωτεύτηκα γιατί λατρεύω το νερό και κολυμπάω πολύ συχνά. Όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα μου είπε η μαμά να πάμε να δούμε ένα θέατρο της νονάς και εγώ δεν ήξερα τι είναι θέατρο. Πήγαμε να το δούμε και ρώτησα "όλα αυτά τα κάνει η νονά;” και μου είπε "ναι φυσικά”. Τρελάθηκα, μου άρεσε πολύ", είπε ο μικρός Άγγελος στην κάμερα.

"Έχεις πολύ τρυφεράδα, δίνεις φροντίδα. Έχω ένα αγόρι που το αγαπάς και σε αγαπάει και μίλησε για σένα", είπε η Μαρία Μπακοδήμου στην Ελένη Ράντου και αμέσως έπαιξε το βίντεο.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Ελένη Ράντου είπε συγκινημένη: "Έλιωσα! Πραγματικά ήταν δώρο αυτή η έκπληξη".


Στη συνέχεια, η ηθοποιός μίλησε με τη σειρά της για τις δικές της εμπειρίες στην Αφρική μαζί με το βαφτιστήρι της.

Καλεσμένη στην εκπομπή "Γεια σου” βρέθηκε η Ελένη Ράντου και μίλησε για την καριέρα της, τη θεατρική της παράσταση, την ανάγκη της να φροντίζει τους γύρω της, αλλά και για τη σχέση της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Η ηθοποιός μίλησε για την ανάγκη της να δίνει φροντίδα σε όσους αγαπάει. "Τους ανθρώπους που αγαπώ σχεδόν τους πνίγω από την πολλή φροντίδα. Πρέπει να το έχεις αυτό, είναι λίγο το κουσούρι. Έχει και εξόντωση αυτό, γιατί έχεις συνέχεια την έννοια του άλλου και κουράζεσαι. Ειδικά μεγαλώνοντας και μετά από τόσο χρόνια τον έχω έννοια, γιατί νιώθω ότι με χρειάζεται. Παλιότερα δεν ήμουν τόσο παρούσα, γιατί ένιωθα ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα. Κι εμένα μου είναι πολύ σημαντικό, είναι σχεδόν ναρκισσιστικό να νιώθω ότι με χρειάζονται. Παίρνω δύναμη, είναι πολύ σημαντικό για τη δική μου ύπαρξη. Έχω συνδυάσει την ταυτότητά μου με τη φροντίδα των ανθρώπων γύρω μου".

Για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου η ηθοποιός ανέφερε:

"Υπήρχε πάντα μια αίσθηση ότι το ενδιαφέρον του Βασίλη προς εμένα δεν έχει χαθεί. Πάντα υπήρχε μια αίσθηση ότι ακόμα και στην άλλη άκρη του κόσμου να είναι, ήξερα ότι το ενδιαφέρον του είναι ανά πάσα στιγμή στο 100. Στα 30 χρόνια που είμαστε μαζί, δεν ένιωσα ούτε μια στιγμή ότι αδιαφόρησε. Ακόμα κι αν κάναμε να μιλήσουμε μια εβδομάδα".

"Πάντα υπήρχε μια έννοια του ενός για τον άλλον. Αν θέλεις να κρατήσεις μια σχέση συντροφική είναι ιδανικό. Αν θες να έχεις μια σχέση πάθους και θυμού, δεν είναι το ιδανικό και δε μπορεί να κρατήσει και 30 χρόνια μια τέτοια σχέση. Χθες ήρθε στην παράσταση μου και μου είπε, "Δεν σε θαυμάζω, σε ζηλεύω” και του είπα "Το λες εσύ αυτό, που έχεις καταφέρει τόσα πολλά πράγματα στη ζωή σου; Με συγκίνησε!" είπε η Ελένη Ράντου.

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!