ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πολ Νιούμαν -Τζοάν Γούντγουορντ: Το θυλικό love story μέσα από 100 ανέκδοτες φωτογραφίες

Η Μελίσα Νιούμαν, κόρη του πιο εμβληματικού ζευγαριού του Χόλιγουντ στο νέο της βιβλίο μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια οικεία ματιά στην υπέροχη αυτή σχέση.

Η Μελίσσα Νιούμαν 62 ετών, μεγάλωσε περιτριγυρισμένη από φωτογραφίες στο σπίτι της οικογένειάς της στο Westport, στο Κονέκτικατ. Θυμάται ότι συχνά ένιωθε ότι οι φίλοι φωτογράφοι των γονιών της, συμπεριλαμβανομένων των Philippe Halsman και Bruce Davidson, "ζούσαν στο σπίτι μας”, τραβώντας φωτογραφίες. Οι γονείς της Πολ Νιούμαν και Τζοάν Γούντγουορντ τράβηξαν επίσης πολλές φωτογραφίες της ίδιας και των δύο αδελφών της.

Μαζί οι δύο σταρ είχαν δύο βραβεία Όσκαρ, τέσσερα βραβεία Emmy και βαρύ βιογραφικό από πρωταγωνιστικούς ρόλους σε κλασικές ταινίες, όπως το Butch Cassidy and the Sundance Kid και το The Three Faces of Eve, αποτελώντας ένα χρυσό Χολιγουντιανό ζευγάρι.

Και μπορεί μπροστά στις κάμερες να ήταν δύο εμβληματικοί σταρ, ωστόσο, στην προσωπική τους ζωή τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά.

Πίσω από τις κλειστές πόρτες αποκάλυπταν μία διαφορετική πλευρά. Η κόρη τους, Μελίσα μιλώντας στο People, ομολογεί: "Μπορούσαν να έχουν τους καβγάδες τους, αλλά πάντα επέστρεφαν προσκολλημένοι ο ένας στον άλλον. Κάτι που είναι εκπληκτικό για το Χόλιγουντ, ότι τα κατάφεραν σ’ αυτήν τη σχέση.”

Στο νέο της βιβλίο, Head Over Heels: Joanne Woodward and Paul Newman: A Love Affair in Words and Pictures, που κυκλοφορεί τώρα, η Melissa δίνει στους θαυμαστές των δύο σταρ την ευκαιρία να ρίξουν μια οικεία ματιά στη σχέση των γονιών της.

Δημιουργήθηκε μαζί με τον εκδότη Andrew Kelly και τον σχεδιαστή Dan Miller, το βιβλίο περιλαμβάνει περισσότερες από 100 φωτογραφίες, μερικές εκ των οποίων είναι ανέκδοτες, του εμβληματικού ζευγαριού του Χόλιγουντ, από την Ανατολική Ακτή μέχρι το Λος Άντζελες και διάφορα σκηνικά σε όλο τον κόσμο.

"Υπάρχουν τόσες πολλές φωτογραφίες των γονιών μου με κάμερες να κρέμονται στον λαιμό τους”, λέει η Melissa. "Ο μπαμπάς μου κυκλοφορούσε με ένα σφυρί και καρφιά. Κάθε φορά που μια νέα φωτογραφία [έμπαινε] ή αποφάσιζε να βάλει κάτι στον τοίχο… απλώς περπατούσε αναζητώντας ένα σημείο” πρόσθεσε.

Το Head Over Heels περιλαμβάνει φωτογραφίες που υπήρχαν στο πατρικό σπίτι της Melissa. Το βιβλίο, το οποίο, όπως λέει η ίδια, είναι "χαλαρά θεματικό”, ενσωματώνει επίσης αποσπάσματα από τους γονείς της που συλλέχθηκαν από συνεντεύξεις, απομαγνητοφωνήσεις και "γοητευτικά πονηρά” γράμματα μεταξύ του ζευγαριού.

Το Head Over Heels έχει να κάνει με το να βλέπεις τους ανθρώπους από μια νέα οπτική γωνία. Ο Πολ Νιούμαν ο οποίος πέθανε το 2008, εμφανίζεται σε πολλές τρυφερές φωτογραφίες. Σε μια φωτογραφία, τραγουδάει σε μια αγελάδα στο Βερμόντ. Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, που τραβήχτηκε από τον σεναριογράφο του Rebel Without a Cause Stewart Stern, κοιτάζει τον εαυτό του σε έναν καθρέφτη, με τα μάτια ορθάνοιχτα και το πρόσωπό του καλυμμένο με κρέμα ξυρίσματος.

"Ο μπαμπάς μου ήταν κλόουν, χαζοβιόλης”, σημείωσε γλυκά η Μελίσα. "Πραγματικά ήταν. Έκανε χαζομάρες, σαν κολεγιόπαιδο.

Read Next

18 Μαϊ 2024

Γιώργος Λάνθιμος: Το θερμό πεντάλεπτο χειροκρότημα στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας, στο Φεστιβάλ των Καννών

Ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης είχε στο πλευρό του την λαμπερή πρωταγωνίστριά του, Έμα Στόουν, τον Γουίλεμ Νταφόε και άλλους συντελεστές της ταινίας.

Περισσότερα από

News

18 Μαϊ 2024

Η Έλενα Κρίστενσεν στα 55 της χρόνια είναι μια ageless θεά

Το θρυλικό μοντέλο των 90s εντυπωσίασε στο 77ο Φεστιβάλ Καννών.

18 Μαϊ 2024

Ο 74χρονος Ρίτσαρντ Γκιρ έδειξε (και) στις Κάννες πόσο ερωτευμένος είναι με την Αλεχάντρα Σίλβα

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας "Oh, Canada", είχε δίπλα του την 41 ετών σύζυγό του, τον γιο του και βέβαια την συμπρωταγωνίστριά του, Ούμα Θέρμαν.

17 Μαϊ 2024

Τι διαβάζουμε τώρα: 4 μυθιστορήματα που θα πάρεις και στις ανοιξιάτικες αποδράσεις

Η άνοιξη μας χαρίζει νέα φρέσκα βιβλία για να ετοιμάζουμε σιγά σιγά τις βαλίτσες του καλοκαιριού.

17 Μαϊ 2024

Μαριάννα Κιμούλη: Ο Άντονι Χόπκινς, ήταν απίστευτα γενναιόδωρος, ήταν ένας από... εμάς"

Η Μαριάννα Κιμούλη μμίλησε για τους διάσημους γονείς της, για τις "Ψυχοκόρες", αλλά και για την την άγνωστη συνεργασία της με τον Άντονι Χόπκινς

17 Μαϊ 2024

Maestro: Πρεμιέρα χτες για τη 2η σεζόν- αποθεώθηκαν Γουλιώτη, Καβογιάννη, Αλεξίου στο twitter

"Δώστε ενα όσκαρ στη θεάρα" έγραψε τηλεθεατής για τη Μαρία Κακογιάννη στο Twitter.

17 Μαϊ 2024

Ο δισεκατομμυριούχος της Hermès που δίνει την περιουσία στον κηπουρό του

11 δισεκατομμύρια δολάρια θα πάρει ο τυχερός Μαροκινός κηπουρός του.

17 Μαϊ 2024

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Κυνικός και αμετανόητος ο δράστης μετά το καρτέρι θανάτου - "Της είχα πει ότι θα τη σκότωνα"

"Σκότωσα την γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω" λέει ο δράστης για την 40χρονη πρώην σύζυγό του. Την μαχαίρωσε 17 φορές.

17 Μαϊ 2024

Σούρι Κρουζ: Άλλαξε το επίθετό της κόβοντας κάθε σχέση με τον αδιάφορο πατέρα της

Σκυθρωπή στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση η κόρη του Τομ Κρουζ μετά την αλλαγή του ονόματός της