ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

" Με τράβηξε όχι λόγω της εμφάνισής του, αλλά γιατί ποτέ δεν ήξερες τι σκέφτεται"

Μπάρμπρα Στρέιζαντ: Η εξομολόγηση για τον σφοδρό έρωτα με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ

Σε ένα απόσπασμα από τα απομνημονεύματά της "My Name Is Barbra" που δημοσιεύτηκαν στο Vanity Fair το Σάββατο, η Μπάρμπρα Στρέιζαντ αποκαλύπτει ότι ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ αρχικά αρνήθηκε να παίξει τον συμπρωταγωνιστή της, Hubbell Gardiner, στο ρομαντικό δράμα του 1973.

Τα "Καλύτερα μας χρόνια” έκαναν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1973 και θεωρείται πια, μία από τις "κλασικές και σπουδαίες ρομαντικές ταινίες όλων των εποχών”. Είναι και η ταινία που καθιέρωσε τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ ως το "απόλυτο sex symbol”.

Το "Καλύτερα μας χρόνια” ήταν η ταινία που έφερε κοντά τους δύο θρυλικούς σταρ και πρόδωσε την αδυναμία της Μπάρμπαρα για τον γόη του κινηματογράφου. Όπως παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της, αφού "ερωτεύτηκε την ιστορία", η θρυλική τραγουδίστρια και ηθοποιός, 81 ετών, έγραψε ότι "είχε στο μυαλό της έναν συγκεκριμένο ηθοποιό για τον Χάμπελ" και αυτός ήταν ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

" Με τράβηξε όχι λόγω της εμφάνισής του… οι τύποι με ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια δεν ήταν ποτέ ο τύπος μου. Πίστευα ότι ήταν πολύ όμορφος… υπέροχο σαγόνι… υπέροχα δόντια. Αλλά αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο στον Μπομπ ήταν η πολυπλοκότητά του. Ποτέ δεν ξέρεις τι σκέφτεται, και αυτό τον κάνει συναρπαστικό να βλέπεις στην οθόνη", είπε η Μπάρμπρα Στρέιζαντ για τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Όπως εξηγεί η εμβληματική σταρ, ο Ρόμπερτ δεν επιθυμούσε να συμμετάσχει στην ταινία, καθώς θεωρούσε ότι ο ρόλος του είναι ανούσιος. Ωστόσο, η ίδια ήταν διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να τον πείσει. "Δώσε του ό,τι θέλει. Γράψε περισσότερες σκηνές για να ενισχύσεις τον χαρακτήρα του. Κάντε το ίσο", αποκάλυψε η Μπάρμπαρα για την επιμονή της να " κάνει ευτυχισμένο τον ηθοποιό.

"Ήμουν στη μέση των γυρισμάτων Up the Sandbox στην Αφρική και μια μέρα έλαβα ένα τηλεγράφημα που έλεγε απλώς: "Barbra Redford!" Τότε ήξερα ότι τελικά είχε πει ναι…και ήμουν τόσο ενθουσιασμένη", εξηγεί για την τελική απόφαση του Ρόμπερτ να συμπρωταγωνιστήσει στο πλευρό της σε ένα από τα ωραιότερα ρομαντικά δράματα όλων των εποχών.

Σε άλλο σημείο, η 81χρονη πλέον Μπάρμπαρα αναπολεί την στιγμή που οι δυο τους ήρθαν κοντά. " Κάποια στιγμή, όταν γυρίζαμε σκηνές στην παραλία στο Μαλιμπού, ο Μπομπ εμφανίστηκε με τη μοτοσικλέτα του και με ρώτησε αν ήθελα μια βόλτα. Τώρα, δεν είμαι το είδος του κοριτσιού που πάντα ονειρευόταν να τρέχει στο δρόμο με ένα ποδήλατο, με τα μαλλιά να πετούν στον αέρα. Ανέβηκα πίσω του και κρατήθηκα στη μέση του για μια ζωή. Αλλά παραδόξως, μόλις κινηθήκαμε, δεν φοβήθηκα καθόλου. Ένιωθα απόλυτα ασφαλής μαζί του. Δεν είχα ιδέα πού πηγαίναμε", περιγράφει η σταρ.

Σε μια συνέντευξη, ο Μπομπ προσπάθησε να περιγράψει την συμπρωταγωνίστριά του και είπε: "Η Μπάρμπρα… η θηλυκότητά της αναδεικνύει την αρρενωπότητα σε έναν άντρα και η αρρενωπότητά της αναδεικνύει τη θηλυκότητα, την ευαισθησία, τον ρομαντισμό ενός άνδρα, όπως θέλετε πείτε το".

Και τώρα, η Μπάρμπαρα δίνει την δική της πλευρά σε αυτό το έντονο ειδύλλιο: "Δεν είναι περίεργο που μου άρεσε. Είναι πολύ διορατικός".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.