ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κέιτ Μίντλετον: Απογείωσε το office look με την μεγαλύτερη τάση στα παπούτσια

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας με ένα μοντέρνο office look.

Η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει το φιλανθρωπικό της έργο με σκοπό να ευαισθητοποιήσει και να ενισχύσει την βοήθεια προς τα παιδιά. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας συμμετείχε σε μια οικογενειακή συνεδρία που διοργάνωσε υπηρεσία στην Αγγλία και την Ουαλία για παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και αναπηρίες από τη γέννηση μέχρι την προσχολική ηλικία και συνεργάζεται με οικογένειες για να βοηθήσει στην ανάπτυξη των παιδιών τους μέσω της μάθησης και του παιχνιδιού. Η υπηρεσία παρέχει συνεδρίες κατ' οίκον εκμάθησης που καθοδηγούνται από εκπαιδευμένους επαγγελματίες.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η Κέιτ Μίντλετον έδωσε το παρών στην σημαντική εκδήλωση και βρέθηκε δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειές τους. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έδειχνε κομψή μέσα στο κόκκινο σακάκι με τα χρυσά κουμπιά, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο παντελόνι σε ανδρική γραμμή.

Το κόκκινο σακάκι της Κέιτ είναι κομμάτι από γνωστή αλυσίδα ρούχων και ταιριάζει τέλεια σε ένα μοντέρνο office look. Μπορεί να φορεθεί ακόμη και με μία λευκή παντελόνα ή ένα σκούρο χρώματος τζιν παντελόνι. Μέσα από το blazer, η Κέιτ φόρεσε ένα τοπ σε καμηλό απόχρωση, ενώ τα φλατ παπούτσια της είναι η νούμερο 1 τάση για την σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2023-2024.

Κέιτ Μίντλετον: Απογείωσε το office look και φόρεσε την μεγαλύτερη τάση στα παπούτσια

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε στην εκδήλωση με ένα εξαιρετικά κομψό σακάκι, το οποίο απογείωσε με τα μαύρα φλατ παπούτσια. Οι μπαλαρίνες της πριγκίπισσας ανήκουν σε επώνυμο οίκο μόδας, έχουν σουέτ υφή και μυτερή άκρη.

Οι μπαλαρίνες έχουν επιστρέψει δυναμικά στις τάσεις της σεζόν και είναι η νούμερο 1 τάση στα γυναικεία υποδήματα. Τις είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας της Γαλλίας, αλλά και σε διασημότητες όπως η Κέιτ Μος και η Σιένα Μίλερ.

Τα φλατ & chic παπούτσια χωρίς τακούνι, είναι το κορυφαίο trend της σεζόν και η Κέιτ Μίντλετον μπήκε στην λίστα με τις celebrities που το υιοθετούν στα καθημερινά τους σύνολα. Μπορείς να φοράς τις μπαλαρίνες από το πρωί μέχρι το βράδυ, από το γραφείο μέχρι το απογευματινό κρασί με τις φίλες σου.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

19 Μαϊ 2024

H Άντζελα Γκερέκου θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Σίσσυ σε νέα παραγωγή

Η Άντζελα Γκερέκου θα παίξει στη θεατρική παράσταση "Sissy in Heaven" στην οποία θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

19 Μαϊ 2024

Χρήστος Βασιλόπουλος: "Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς, αρκεί να είναι ισορροπημένοι"

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Δύο στις 10" και μίλησε για τη ζωή του μετά το χωρισμό του.

Περισσότερα από

News

18 Μαϊ 2024

Ο 74χρονος Ρίτσαρντ Γκιρ έδειξε (και) στις Κάννες πόσο ερωτευμένος είναι με την Αλεχάντρα Σίλβα

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας "Oh, Canada", είχε δίπλα του την 41 ετών σύζυγό του, τον γιο του και βέβαια την συμπρωταγωνίστριά του, Ούμα Θέρμαν.

18 Μαϊ 2024

Η αειθαλής Σόφη Ζαννίνου κομψή με γαλάζιο ταγιέρ

Η Σόφη Ζαννίνου στα 73 παραμένει κομψή και λαμπερή.

18 Μαϊ 2024

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Μπίλι Ζέιν σε Μάρλον Μπράντο

Όχι, δεν είναι ο Μάρλον Μπράντο που γυρίζει μια νέα ταινία. Είναι ο Μπίλι Ζέιν, που ενσαρκώνει τον μύθο του σινεμά στην επερχόμενη ταινία "Βαλς με τον Μπράντο".

18 Μαϊ 2024
18 Μαϊ 2024

Γιώργος Λάνθιμος: Το θερμό πεντάλεπτο χειροκρότημα στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας, στο Φεστιβάλ των Καννών

Ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης είχε στο πλευρό του την λαμπερή πρωταγωνίστριά του, Έμα Στόουν, τον Γουίλεμ Νταφόε και άλλους συντελεστές της ταινίας.

18 Μαϊ 2024

Η Έλενα Κρίστενσεν στα 55 της χρόνια είναι μια ageless θεά

Το θρυλικό μοντέλο των 90s εντυπωσίασε στο 77ο Φεστιβάλ Καννών.

17 Μαϊ 2024

Τι διαβάζουμε τώρα: 4 μυθιστορήματα που θα πάρεις και στις ανοιξιάτικες αποδράσεις

Η άνοιξη μας χαρίζει νέα φρέσκα βιβλία για να ετοιμάζουμε σιγά σιγά τις βαλίτσες του καλοκαιριού.