ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ρετρό κλικ: Το αληθινό χαστούκι του Διονύση Παπαγιαννόπουλου στην Μαίρη Αρώνη

Σπάνιο στιγμιότυπο από την συνύπαρξη της Μαίρης Αρώνη και του Δημήτρη Παπαγιαννόπουλου στο θέατρο.

Το χαστούκι που έγραψε την δικη του ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο ήταν αληθινό. Ο πόνος που ένιωσε η Μαίρη Αρώνη ήταν τόσο δυνατός που έφυγε έξαλλη από το γύρισμα, απειλώντας ότι δεν θα ξαναγυρνούσε. Ο Φίνος έβαλε τα δυνατά του και τής έστειλε ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα για να ζητήσει συγγνώμη για το ατυχές περιστατικό και να την πείσει να επιστρέψει στο πλατό την επόμενη μέρα.

Γεγονός είναι ότι ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος είχε παραδεχτεί ότι τα χαστούκια που έριχνε στις συμπρωταγωνίστριές του ήταν αληθινά και πολλές φορές αισθανόταν άσχημα που αναγκαζόταν να τις πονέσει. Συνήθιζε, μάλιστα, να ζητά συγγνώμη προκαταβολικά.

Ένα χαστούκι που όπως είπε η κινηματογραφική του κόρη, Τζένη Καρέζη, στην ταινία "Μια τρελή τρελή οικογένεια”, άργησε 20 χρόνια να δώσει! Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί ξανά στο θεατρικό έργο του Δημήτρη Ψαθά " Φωνάζει ο κλέφτης" .

Ωστόσο, η συνύπαρξη τους στο έργο "Μια τρελή τρελή οικογένεια" έμελλε να προκαλέσει ένταση μεταξύ τους.

Ο λογαριασμός Elenas_diary στο Instagram δημοσίευσε σπάνιο στιγμιότυπο από την θεάτρικη τους συνύπαρξη με λεζάντα: "Η Μαίρη Αρώνη, ο Ντίνος Ηλιόπουλος και ο Διονύσης Παπαγιαννοπουλος σε μια χαρακτηριστική σκηνή από το θεατρικό έργο του Δημήτρη Ψαθά "Φωνάζει ο κλέφτης" που είχε ανεβεί με μεγάλη επιτυχία από τον θίασο Αρώνη-Ηλιόπουλου στο θέατρο Μαρίκας Κοτοπούλη την θεατρική σεζόν 1958-59. Μερικά χρόνια αργότερα το 1965 το έργο θα μεταφερόταν στον κινηματογράφο χωρίς όμως την Μαίρη Αρώνη αλλά με πρωταγωνίστρια την Ρένα Βλαχοπούλου. Ο Παπαγιαννοπουλος και η Αρώνη ωστόσο θα πρωταγωνιστούσαν μαζί ως παντρεμένο ζευγάρι στην κινηματογραφική "Μια τρελή, τρελή οικογένεια". Στα γυρίσματα αυτής της ταινίας, θα της έδινε και ένα χαστούκι όπως απαιτούσε το σενάριο, κάνοντας την Αρώνη να φύγει θυμωμένη από το πλατό απειλώντας ότι δεν θα επιστρέψει. Ο Φίνος θα της έστελνε ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα με πολλές συγγνώμες πείθοντας την τελικά να γυρίσει την επόμενη ημέρα των γυρισμάτων. Ο ίδιος ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος πάντως είχε παραδεχτεί σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι τα χαστούκια που είχε δώσει στον κινηματογράφο είχαν βγει όλα με μια λήψη, αλλά ήταν όλα αληθινά και δυνατά και είχε μάλιστα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ζητήσει δημόσια συγγνώμη για αυτό από τις συμπρωταγωνίστριές του που τα είχαν δεχθεί".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!