ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μιμή Ντενίση: Τα κομψά μαγιό που επέλεξε για το 2023

Οι στιλάτες εμφανίσεις παραλίας που κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Η Μιμή Ντενίση αποχαιρετά το καλοκαίρι με μια «τελευταία βουτιά στον Θεολόγο»

Η Μιμή Ντενίση είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής showbiz και το αποδεικνύει με τις φετινές καλοκαιρινές εμφανίσεις της. Η γνωστή ηθοποιός και θεατρική παραγωγός επιλέγει πάντα chic κομμάτια που αναδεικνύουν της θηλυκή της πλευρά και τονίζουν τις μεσογειακές τις καμπύλες.

Στο προσωπικό της προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Μιμή Ντενίση μοιράζεται τα beachwear που έχει επιλέξει για το καλοκαίρι του 2023 και δίνει έμπνευση για τις εμφανίσεις στη θάλασσα. Τα ολόσωμα μαγιό είναι ανάμεσα στις τοπ επιλογές, καθώς χαρίζουν άνεση και σμιλεύουν τη σιλουέτα.

Η Μιμή Ντενίση εμπιστεύεται τα ολόσωμα beachwear με statement σχέδια, ιδιαίτερα κοψίματα και εμπριμέ print. Το πρώτο μαγιό για το 2023 είναι ένα κομψό ασπρόμαυρο κομμάτι που αγκαλιάζει το σώμα της και ταιριάζει με τη σταρένια επιδερμίδα της. Το μαγιό έχει αθλητικό μπούστο χωρίς βαθύ κόψιμο, ενώ στη μέση έχει ένα ιδιαίτερο σχέδιο με ασπρόμαυρες και καφέ ρίγες.

Η Μιμή Ντενίση μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της το στιλάτο λουκ παραλίας και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό με το πιο πλατύ της χαμόγελο. Στα αξεσουάρ, η 70χρονη ηθοποιός επέλεξε μαύρα γυαλιά ηλίου και λευκά sneakers. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε: "Κυκλαδες!!!Κιμωλος!! Ένα μικρό νησάκι με χίλιες παραλίες!! Με ξετρέλανε!!!".

Στην επόμενη καλοκαιρινή της εμφάνιση, φόρεσε ένα πράσινο εμπριμέ μαγιό με ασορτί beachwear μπλουζάκι. Η Μιμή Ντενίση εντυπωσίασε τους θαυμαστές της με την παρακάτω καλοκαιρινή της εμφάνιση, καθώς το print ήταν statement σε έντονες αποχρώσεις. "Ηλιοβασίλεμα !! Με την Ήρα!!", έγραψε στην ανάρτησή της η ηθοποιός, ενώ είχε τα καστανά μαλλιά της πιασμένα σε σινιόν και φορούσε τα all time classic μαύρα γυαλιά ηλίου της.

Ακολουθήστε το womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.