ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Χίλαρι Νταφ: ''Όσο μεγαλώνω, χαίρομαι περισσότερο με το πώς δείχνω''

Η ηθοποιός μίλησε για τη δύσκολη σχέση που είχε με το σώμα της ως έφηβη εξαιτίας του Τύπου.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός, Χίλαρι Νταφ μίλησε στο Yahoo Life και τη σειρά It Figures για το ποια ήταν η σχέση με το σώμα της, στα πρώτα βήματα της καριέρας της και για το πόσο έχει αλλάξει το σκεπτικό της, ύστερα από την απόκτηση τριών παιδιών.

Όπως εξομολογήθηκε, το να μεγαλώνει κανείς μπροστά στον φακό δεν ήταν πάντα εύκολο. Παρόλο που η σειρά του Disney Chanel, Lizzie McGuire, την ανέδειξε και αποτελούσε τότε πρότυπο ομορφιάς για τα κορίτσια, εκείνη δεν ένιωθε καλά με την εικόνα της. "Είναι αστείο, ως ένα βαθμό", λέει στο Yahoo Life για τις φωτογραφίες και τα μιμίδια που υπάρχουν σε όλες τις ηλικίες στο διαδίκτυο. "Και μετά, υπάρχουν κάποιες μέρες που λέω: "Ουάου, ήταν μια πραγματικά δύσκολη στιγμή στη ζωή μου". Σχεδόν με πονάει να κοιτάζω αυτό το κορίτσι".

"Τα περιοδικά ήταν άθλια και ο Τύπος ήταν κακός", σχολίασε χαρακτηριστικά για το πόσο σκληρά ήταν τα μέσα με το σώμα και την εικόνα της, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε διατροφική διαταραχή, όταν ήταν μόλις 17 ετών. Στο παρελθόν είχε πει στο Women's Health ότι την έκαναν να πιστέψει ότι "οι ηθοποιοί είναι αδύνατες" και έκανε πολλά για να βεβαιωθεί ότι είχε τηρήσει αυτό το πρότυπο ομορφιάς. Ωστόσο, η πεποίθηση της στην πορεία, ευτυχώς άλλαξε.

Σήμερα, είναι περισσότερο επικεντρωμένη στην επίτευξη της υγείας και της ευτυχίας από οποιοδήποτε συγκεκριμένο ιδανικό σώμα. "Δεν ξέρω πια τι είναι πραγματικό. Όλα είναι τόσο βαριά επεξεργασμένα και φιλτραρισμένα", λέει στο Yahoo Life. "Απλώς πρέπει να πειραματιστείτε και να μάθετε τι σας ταιριάζει και τι σας κάνει να νιώθετε καλά… Κάπως να είστε το δικό σας beauty icon".

"Καθώς μεγαλώνω, είμαι πιο χαρούμενη με το ποια είμαι και πώς φαίνομαι", λέει. "Με νοιάζει να είμαι υγιής, να νιώθω καλά με τα ρούχα μου, αλλά δεν με νοιάζει να είμαι μικροσκοπική". Αναγνωρίζει ότι η μητρότητα έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόκτηση νέου σκεπτικού. ''Η μητρότητα επίσης με βοήθησε να κατανοήσω το σώμα μου. Όταν έχεις κόρες, είναι ακόμα πιο σημαντικό να είσαι προσεκτικός με το πώς μιλάς για την εικόνα σου μπροστά τους''.

Στον γιο Λούκα Κρουζ, 11 ετών, τον οποίο μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της Μάικ Κόμρι και στις δύο κόρες, την Μπανκς Βάιολετ, 4 ετών και τη Μέι Τζέιμς, 2 ετών, που έχει με τον σύζυγό της Μάθιου Κόμα – η Νταφ κηρύττει ένα πράγμα: Έχουμε μόνο ένα σώμα σε αυτή τη ζωή και πρέπει να το φροντίζουμε".

Ακολουθήστε το womantoc στο Instagram

Read Next

06 Μαϊ 2024

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια στη δήλωση αγάπης θαυμάστριάς του

"Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης"

Περισσότερα από

News

06 Μαϊ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τη νέα εκδοχή του κλασσικού κουστουμιού και όλες το λάτρεψαν

Το μοντέρνο κουστούμι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι η τάση της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.

06 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου τραγουδούν μαζί

Τα τραγούδια τους και η σφιχτή αγκαλιά.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη φορά που θα ήθελα να είμαι αθλήτρια: Για να τρώω το μενού που ετοιμάζουν οι Γάλλοι για τους Ολυμπιακούς

Και θα έτρεχα και ξιφασκία θα έκανα και break dance θα χόρευα, αν ήταν να γευτώ όσα ετοιμάζουν οι Γάλλοι σεφ- ακόμα και τριάστερος μες στο παιχνίδι.

05 Μαϊ 2024

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια: O μπασίστας και η φωνή των Socrates

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ρόκερ και ιδρυτικό μέλος των Socrates Drank the Conium

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.