ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Γκουίνεθ Πάλτροου νοικιάζει στο AirBnb το σπιτάκι του κήπου της βίλας της στο Μοντεσίτο

Για όποιον ενδιαφέρεται να γίνει γείτονας με την Όπρα Γουίνφρεϊ και την Μέγκαν Μαρκλ.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου δίνει στους θαυμαστές της την ευκαιρία να συναναστραφούν με τους A-List γείτονές της στο Montecito - όπως η Έλεν ΝτιΤζένερις, η Όπρα Γουίνφρεϊ και φυσικά ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Η 50χρονη σταρ ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, μοιράστηκε ένα βίντεο ξενάγησης στο σπίτι της και είπε "σας προσκαλώ να έρθετε να μείνετε στον ξενώνα μου στο Montecito για μια νύχτα".

Η καταχώριση στην πλατφόρμα θα ανέβει στις 15 Αυγούστου στις 10 π.μ. PST στην ιστοσελίδα της Airbnb. Η Γκουίνεθ και ο σύζυγός της Μπραντ Φάλτσακ αγόρασαν αρχικά την έπαυλή τους στο Montecito για 4,9 εκατομμύρια δολάρια το 2016. Χρειαζόταν εκτεταμένες εργασίες όπως και έγινε με το ζευγάρι να μεταμορφώνει πλήρως το σπίτι.

Σύμφωνα με το Variety, η διαμονή είναι προγραμματισμένη για τις 9 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνει μια συνεδρία διαλογισμού, σπα και ένα γεύμα με το διάσημο ζευγάρι επιλέγοντας ένα μπουκάλι κρασί από την αίθουσα κρασιών.

Ως γνωστόν η περιοχή Montecito έχει γίνει η γειτονιά που επιλέγουν οι διάσημοι.

Η Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Χάρι, η Όπρα Γουίνφρεϊ και η Έλεν Ντε Τζένερις είναι μόνο μερικοί μόνο από τα γνωστά πρόσωπα που ζουν εκεί.

Το βασιλικό ζεύγος μετακόμισε στην έπαυλή του με τα εννέα υπνοδωμάτια και τα 16 μπάνια στο αριστοκρατικό Montecito έναντι 14,65 εκατομμυρίων δολαρίων τον Ιούνιο του 2020.

Η Μέγκαν και ο πρίγκιπας Χάρι ζουν τρία μίλια μακριά από την Πάλτροου.

Περιτριγυρισμένο από καταπράσινους κήπους και με θέα στη θάλασσα, το σπίτι των Paltrow/Falchuk περιγράφεται ως "κρυμμένος παράδεισος".

Η ανάρτηση της Γκούινεθ Πάλτροου για το σπιτάκι του κήπου που νοικιάζει

"Η μοναξιά είναι μια ανθρώπινη κατάσταση, αλλά τα τελευταία χρόνια, η αυξημένη απομόνωση και η έλλειψη επικοινωνίας έχουν κάνει τη ζωή μας ακόμα πιο κατακερματισμένη", ανέφερε η Πάλτροου στη λεζάντα και πρόσθεσε: "Η @airbnb είχε τη λαμπρή ιδέα να κάνει κάτι για να κάνει τον κόσμο λίγο λιγότερο μοναχικό, γι' αυτό και σας προσκαλώ να έρθετε να μείνετε στον ξενώνα μου στο Montecito για μια νύχτα".


'Αν και μπορεί να ξεκινήσουμε ως ξένοι, ελπίζω ότι θα βρούμε συνδέσεις και κοινά σημεία γευματίζοντας. Ξαπλώστε δίπλα στην πισίνα, κάντε μια από τις αγαπημένες μου πεζοπορίες και φυσικά θα βρείτε ένα μπάνιο εφοδιασμένο με τα αγαπημένα μου προϊόντα @goop για μια πολυτελή διαμονή".

"Ελπίζω να σας φιλοξενήσω σύντομα", έγραψε ακόμη.

Ο ξενώνας, τον οποίο σχεδίασε η ίδια η σταρ, διαθέτει τζάκι, μια τεράστια μπανιέρα, θολωτές οροφές και ένα γεμάτο μπαρ.

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι