ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ρις Γουίδερσπουν: "Στο δεύτερο διαζύγιο έχω εγώ πλέον τον έλεγχο"

Η Ρις Γουίδερσπουν αναφέρεται στην φιλοσοφία της για τη ζωή μετά τα 40 της έτη.

Η εταιρεία της Ρις Γουίδερσπουν ανάμεσα στις 100 πιο επιδραστικές εταιρείες της χρονιάς

Αν υπάρχει μία γυναίκα στο Hollywood, η οποία ότι έχει βάλει στο μυαλό της, το έχει πετύχει με τεράστια επιτυχία, είναι αδιαμφισβήτητα η Ρις Γουίδερσπουν. Το έχει επιβεβαιώσει μάλιστα και η συμπρωταγωνίστριά της στη σειρά "The Morning Show", Τζένιφερ Άνιστον. ''Με εξουθενώνει και μόνο που την κοιτάζω. Δεν έχω γνωρίσει πιο παραγωγικό άτομο στη ζωή μου''.

Η Ρις Γουίδερσπουν, μία από τις πιο χαρακτηριστικές προσωπικότητες της δεκαετίας του 2000, έχοντας μεγάλο αντίκτυπο στις γυναίκες, μέσα από τις ταινίες που έπαιζε και όχι μόνο (Εκδίκηση της Ξανθιάς) πέρα από ηθοποιός είναι πλέον και παραγωγός, επιχειρηματίας, ακτιβίστρια, προτείνει βιβλία που γίνονται best sellers, και μετά ταινίες, και φτιάχνει σειρές που γίνονται ορόσημο, όπως το "Big Little Lies", που μίλησε για την ενδοοικογενειακή βία.

Αξιοσημείωτο έργο ήταν η δημιουργία της εταιρείας της, Hello Sunshine, όπου πρόκειται για μία εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης, όπου ειδικεύεται στην ενδυνάμωση των γυναικών σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, από την κινηματογραφική μεταφορά των απομνημονευμάτων της Cheryl Strayed Wild, στα οποία η Γουίδερσπουν έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, μέχρι το πιο πρόσφατο φανταστικό ροκ έπος της δεκαετίας του '70 Daisy Jones and the Six , με πρωταγωνίστρια την πρόσφατα υποψήφιο για Emmy, Ράιλι Κίου ως τραγουδίστρια του Stevie Nicks.

''Δημιούργησα την εταιρία Hello Sunshine γιατί τα Μέσα βρίσκονταν υπό την κυριαρχία των ανδρών και των απόψεών τους και ήθελα να δώσω την ευκαιρία στις γυναίκες να ακουστούν''είχε πει χαρακτηριστικά. Η ίδια είναι πρωταθλήτρια για τις γυναικείες ιστορίες—συμπεριλαμβανομένης και της δικής της. Η εταιρία της εξαγοράστηκε το 2021 για 900 εκατ. δολάρια από την Candle Media, την εταιρία που έχει επικεφαλής ανθρώπους της Disney. Το Centering Women's stories απέδωσε (κυριολεκτικά) καρπούς για την Γουίδερσπουν, επομένως είναι σωστό ότι η φιλοσοφία της αφήγησης επεκτείνεται στο πώς λέει στον κόσμο για τη ζωή της.

Ακολουθώντας λοιπόν το lifestyle της εταιρείας της Hello Sunshine, αποφάσισε να πάρει τον απόλυτο έλεγχο της προσωπικής της ζωής και να λέει και να ακούγεται μόνο η δική της αλήθεια. Η 47χρονη στα τέλη Μαρτίου του 2023, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου για τον γάμο της με τον Τζιμ Τοθ, τον πρώην πράκτορα της CAA που παντρεύτηκε τον Μάρτιο του 2011, με τον οποίο έχει αποκτήσει και τον 10χρονο γιο, Τενεσί. Έχει ακόμα δύο παιδιά, την Άβα και τον Ντίκον, με τον πρώην σύζυγό της, Ράιαν Φίλιπ.

Ωστόσο, στο δεύτερο διαζύγιο της, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. "Όταν χώρισα για πρώτη φορά, τα ταμπλόιντ ΜΜΕ έλεγαν στους ανθρώπους πώς ένιωθα ή πώς το επεξεργαζόμουν, και μου φάνηκε πολύ εκτός ελέγχου. Η επιλογή μου τώρα να το μοιραστώ όπως κάνω με εξαιρετικές επαγγελματικές εμπειρίες ή προσωπικές εμπειρίες, είναι πολύ πιο αυθεντικό και δεν αφήνω κάποιον άλλο να ελέγχει τι συμβαίνει. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι ο πιο ειλικρινής εαυτός μου και να είμαι ευάλωτη."

''Είμαι σε φάση που έχω κατεβάσει τους ρυθμούς, αλλά δεν νιώθω απομονωμένη. Κάθε άλλο. Νιώθω συνδεδεμένη".

Στο τέλος πρόσθεσε ότι παλιά ήταν ανταγωνιστική με τις γυναίκες, πράγμα ειρωνικό αν φανταστεί κανείς, το μεγάλο έργο της που έχει προσφέρει μέχρι σήμερα. Δεν ήταν τυχαίο, ότι όταν ξεκίνησε το #MeToo, μίλησε για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε στα 16 της από σκηνοθέτη και ήταν εκείνη που συγκέντρωσε χρήματα για την εκστρατεία Time's Up.

Read Next

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024
27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"