ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ντάνιελ Κρεγκ- Ρέιτσελ Βάις: ένας έρωτας που άνθισε μέσα από τη φιλία τους

Λίγοι ίσως ξέρουν πως οι δύο ηθοποιοί ήταν για χρόνια φίλοι πριν γεννηθεί η πρώτη σπίθα στα γυρίσματα ταινίας.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ και η Ρέιτσελ Βάις κατόρθωσαν το ακατόρθωτο: να κρατήσουν στην αρχή τον δεσμό τους κρυφό και να παντρευτούν μες στην καρδιά της Νέας Υόρκης με 4 μόλις προσκεκλημένους: την κόρη του, τον γιο της και δύο συγγενείς για μάρτυρες.

Γιατί καλά ένας διάσημος στο ζευγάρι, αλλά δύο; Κι ένας εξ αυτών ο επί δεκαπέντε χρόνια James Bond; Ε, ναι.

Η Βάις και ο Κρεγκ γνωριζόντουσαν ήδη από το Πανεπιστήμιο, από το 1994 δηλαδή και μάλιστα είχαν παίξει τότε και σε μια θεατρική παράσταση μαζί.

Λίγο αργότερα η Ρέιτσελ θα γνωρίσει τον σκηνοθέτη Ντάνιελ Αρανόφκσι, με τον οποίο θα μείνουν μαζί για δέκα χρόνια περίπου, αλλά δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γνωρίστηκαν στο Λονδίνο (η ίδια είναι εξάλλου Βρετανίδα) στα παρασκήνια μιας θεατρικής παραγωγής στην οποία συμμετείχε. Έπειτα, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να είναι μαζί του. Ο γιος τους, Χένρι γεννήθηκε τον Μάιο του 2006, ενώ το ζευγάρι χώρισε το 2010.

Ο Κρεγκ με τη σειρά του είχε ήδη στο ενεργητικό του έναν γάμο με την ηθοποιό Φιόνα Λούντον με την οποία απέκτησαν μια κόρη, την Έλλα. Έπειτα για 7 χρόνια διατηρούσε δεσμό με μια Γερμανίδα ηθοποιό.

Ο Κρεγκ και η Βάις συναντήθηκαν και πάλι στα γυρίσματα της ταινίας Dream House, όπου υποδυόντουσαν το ζευγάρι. Όσοι δούλεψαν μαζί τους στα γυρίσματα έλεγαν πως υπήρχε μια εκρηκτική χημεία μεταξύ τους, αλλά δεν υπήρχε τίποτα που να προδίδει πως άρχισαν να βγαίνουν ως ζευγάρι. Κανείς δεν το είχε καταλάβει. Ξεκίνησαν να βγαίνουν λοιπόν τον Δεκέμβριο του 2010.

"Σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον, και εκτιμάμε επίσης πολύ και τις δουλειές που κάνει ο καθένας μας" έχει πει η Ρέιτσελ σε συνέντευξη της, αν και σπάνια μιλάει για τη σχέση της. Ο Κρεγκ έμελλε να γίνει εκείνος που θα την έπειθε τελικά να παντρευτεί, "δεν ήταν ποτέ μες στις φιλοδοξίες μου, ήταν κάτι που απλώς συνέβαινε στις ρομαντικές κομεντί" έχει πει η Βάις.

Έτσι, ο γάμος δεν ήταν μες στα σχέδια της. Συνέβη όμως, τον Ιούνιο του 2011. Η ίδια λέει πως φοράει περήφανα το δαχτυλίδι της για να δηλώσει πως είναι "πιασμένη". Μάλιστα άλλαξε και το επίθετό της και χρειάστηκε να αλλάξει και όλα τα νομικά της έγγραφα. Το 2018 γεννήθηκε η κόρη τους - ένα δώρο εκτός προγράμματος και αυτό.

Η ίδια σημειώνει πως η δυσκολία στη σχέση τους είναι η διασημότητα, την οποία αντιμετωπίζουν από κοινού. Μάλιστα ο Κρεγκ έχει πει σε δική του συνέντευξη πως η Ρέιτσελ κάνει τα πάντα για να ζουν μια φυσιολογική ζωή. "Είναι τόσο διάσημος" είπε η Ρέιτσελ για εκείνον. "(αν μιλούσα...) θα ήταν σαν προδοσία. Πρέπει να προστατεύεις τον γάμο σου" είπε στο περιοδικό More.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ είχε ήδη γίνει σούπερ σταρ αφού η πρώτη James Bond περιπέτειά του, το Casino Royal ξετυλίχθηκε στη μεγάλη οθόνη το 2006. Ο ίδιος είχε δεχθεί σφοδρές επιθέσεις καθώς πολλοί φαν του ήρωα διαφωνούσαν με την επιλογή του ως κεντρικού ήρωα, αφού δεν θύμιζε τα στάνταρτς που είχαν ορίσει οι προκατοχοί του: ψηλοί, μελαχρινοί. Ωστόσο τόσο ο Σον Κόνερι, όσο και άλλοι James Bond στήριξαν τον ηθοποιό που τελικά έγραψε ιστορία στον ρόλο.

Έναν ρόλο που όμως η Βάις δεν αγαπούσε και πολύ, αφού συχνά ο σύζυγός της ερχόταν τραυματισμένος από τα γυρίσματα, αφού γύριζε ο ίδιος τις επικίνδυνες σκηνές του σεναρίου. Τώρα λοιπόν που αποχαιρέτισε τον ρόλο του, μια νέα περίοδος φαίνεται να αρχίζει για εκείνους. Μετρούν άλλωστε περισσότερα από 10 χρόνια κοινής ευτυχίας και φαίνεται να συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

01 Μαϊ 2024

"Αγκαλιά μου": Η Ελένη Ράντου σε σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τη μητέρα της μοιράστηκε η Ελένη Ράντου

01 Μαϊ 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ αποκαλύπτει το "κοινωνικό" της πρόσωπο

Η πρώτη ανάρτηση της Τατιάνα Μπλάτνικ μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Νικόλαο, αφορούσε την πλατφόρμα ψυχικής υγείας που έχει δημιουργήσει.

Περισσότερα από

News

01 Μαϊ 2024

Sporty chic: Η total black εμφάνιση της Άντζελας Γκερέκου και τα sneakers που θα φορέσουμε φέτος την άνοιξη

Πρωινή βόλτα στη Γλυφάδα με μαύρο σύνολο και τα αθλητικά που θα είναι hot την φετινή άνοιξη.

01 Μαϊ 2024

"Becoming Karl Lagerfeld": Τον Ιούνιο η πρεμιέρα της βιογραφικής σειράς

Η σειρά εστιάζει σε έναν έρωτα του Καρλ που πυροδότησε και τη μεγάλη αντιπαλότητα με τον Ιβ Σεν Λοράν.

01 Μαϊ 2024

Γιατί η Τζένιφερ Άνιστον αναστάτωσε το διαδίκτυο με τη νέα αντάρτησή της στο Instagram;

Παρότι ήταν μια ανάρτηση για προϊόν η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε φωτιές, αφού δεν φορούσε σουτιέν.

01 Μαϊ 2024

Τζούλι Άντριους: Η σπάνια εμφάνιση της 88χρονης σταρ στα Χάμπτονς

Η αξέχαστη Mary Poppins κομψή και στα 88 της χρόνια.

01 Μαϊ 2024

Πέθανε ο συγγραφέας Πολ Όστερ στα 77 του χρόνια από καρκίνο του πνεύμονα

Ο Πολ Όστερ είχε γράψει 34 βιβλία, μεταξύ των οποίων και η φημισμένη "Τριλογία της Νέας Υόρκης".

01 Μαϊ 2024

Ευγενία Σαμαρά - Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι - Η εμφάνιση στα Πετράλωνα

Αγκαλιά στα Πετράλωνα το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ - Η γνωριμία των δύο ηθοποιών στο θέατρο και ο κεραυνοβόλος έρωτας.

01 Μαϊ 2024

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Η μυθιστορηματική ζωή του 75χρονου σταρ που δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τον βούρκο

Σε δίκη τον Οκτώβριο ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ για σεξουαλική επίθεση. Δύο γυναίκες κατήγγειλαν τον Γάλλο ηθοποιό για σεξουαλική επίθεση το 2021 στα γυρίσματα της ταινίας "Les Volets verts".

30 Απρ 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Άνοιξε τα μάτια του, αντιδρά στα βαθιά ερεθίσματα και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη

"Είναι Μεγάλη Τρίτη έγινε ένα θαύμα. Από την Κυριακή και μετά έγινε ένα θαύμα"

30 Απρ 2024
30 Απρ 2024

Κόρντεϊ Κοξ: "Με χώρισε την ώρα της συνεδρίας χωρίς να το περιμένω!"

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για μια σκληρή εμπειρία που την οδήγησε όμως σε μια αποκάλυψη.