ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Άφησε 100.000.000€ στην 33χρονη σύντροφό του, Μάρτα

"Είναι σε αναγνώριση "της αγάπης που είχα για αυτούς και της αγάπης που είχαν για μένα", έγραψε στη διαθήκη του ο Καβαλιέρε,

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος πέθανε τον προηγούμενο μήνα σε ηλικία 86 ετών, άφησε 100.000.000€ στην σύντροφό του, Μάρτα Φασίνα και την διαχείριση της οικογενειακής επιχείρησης, Fininvest, στα δύο μεγαλύτερα παιδιά του.

O τρεις φορές Ιταλός Πρωθυπουργός προνόησε για την διαθήκη του και " τακτοποίησε" συγγενείς και φίλους, μοιράζοντας μερικά εκαταμμύρια εδώ και εκεί. Εκτός από την Μάρτα και τα δύο παιδιά του, ο Μπερλουσκόνι άφησε, επίσης, 100 εκατομμύρια ευρώ στον αδερφό του, Πάολο, και 30 εκατομμύρια ευρώ στον Μαρτσέλο Ντελ’ Ούτρι, πρώην γερουσιαστή του κόμματός του Forza Italia που εξέτισε ποινή φυλάκισης για σχέση με τη μαφία.

Μάλιστα, στη διαθήκη του ο " άτακτος" Πρωθυπουργός της Ιταλίας εξηγεί γιατί δίνει κομμάτι της κληρονομιάς του στην Μάρτα Φασίνα και τον επαγγελματικό συνεργάτη του, Μαρτσέλο, δηλώνοντας: "είναι η αναγνώριση της αγάπης που είχα για αυτούς και της αγάπης που είχαν για μένα".

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι άφησε πίσω του μία αμύθητη περιουσία, πέντε παιδιά και μία χήρα, η οποία έδειχνε συντετριμμένη στη κηδεία του αγαπημένου της. Η Μάρτα Φασίνα ήταν 52 χρόνια μικρότερη από τον ισχυρό άντρα της Ιταλίας, ενώ είχε κάνει τατουάζ τα αρχικά του πριν προχωρήσουν σε έναν " συμβολικό" γάμο.

H "τελετή αγάπης" όπως την αποκάλεσαν έγινε σε μια ιστορική ιδιοκτησία που ονομάζεται Villa Gernetto στην πόλη Lesmo, βόρεια του Μιλάνου πέρυσι. Εκτιμάται ότι κόστισε τουλάχιστον 400.000 ευρώ.

Οι δυο τους έμοιαζαν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή του έρωτά τους με δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διακοπές σε πολυτελή κρουαζιερόπλοια και κοινές εμφανίσεις σε επαγγελματικά του events.

Το κόστος του γάμου του λίγο πριν φύγει από την ζωή δεν ήταν μεγάλο για τον Καβαλιέρε, αφού η συνολική του περιουσία αποτιμήθηκε από το Forbes στα 6,4 δισεκατομμύρια ευρώ (5,5 δισεκατομμύρια £).

Η κληρονομιά που αφήνει πίσω του περιλαμβάνει τον ποδοσφαιρικό σύλλογο AC Monza, ακίνητα, γιοτ και έργα τέχνης, αλλά το κύριο πλεονέκτημα είναι η Mediaset, ο μεγαλύτερος εμπορικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός της Ιταλίας.

Η οικογένειά του σκέφτεται πλέον να μετατρέψει τη "Villa San Martino", την κύρια κατοικία του Μπερλουσκόνι, όπου φιλοξένησε επαγγελματικές και πολιτικές συναντήσεις, καθώς και μερικά από τα σεξουαλικά πάρτι του "bunga bunga", σε μουσείο.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

07 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: To look της Μαρίνας Σάττι που ενθουσίασε τους fans της

Το γαλλικό brand που προτίμησε για την εμφάνισή της, στην τελετή έναρξης της Eurovision 2024.

07 Μαϊ 2024

Καταλήψεις για τη Γάζα σε Οξφόρδη kai Κέιμπριτζ

Βρετανοί φοιτητές έστησαν σκηνές στις ιστορικές πανεπιστημιουπόλεις της Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ.

Περισσότερα από

News

07 Μαϊ 2024

Met Gala 2024 | Τα ζευγάρια που ξεχώρισαν στο χαλί

To φετινό Met Gala ήταν μια ευκαιρία για να δείξουν το πόσο ταιριαστοί είναι ακόμη και στιλιστικά.

07 Μαϊ 2024

Σταμάτης Φασουλής: Η Άννα Παναγιωτοπούλου, ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου. Ό,τι έψαχνα το βρήκα σε εκείνη

"Είναι η μισή μου ζωή και το μισό μου σώμα", εξομολογήθηκε ο Έλληνας σκηνοθέτης, ηθοποιός και συγγραφέας.

07 Μαϊ 2024

No Woman's Land: Σε 11 χρόνια φυλάκισης έπειτα από μυστική δίκη καταδίκασαν 29χρονη στη Σαουδική Αραβία για τα ρούχα και τις αναρτήσεις της

Ασκήθηκε ποινική δίωξη στη Μανάχελ αλ Οτάιμπι, 29 ετών, επειδή πήγε σε καταστήματα χωρίς αμπάγια.

07 Μαϊ 2024

Ο Κιάνου Ριβς υμνεί τη δημιουργικότητα σε νέο ντοκιμαντέρ

"Θέλουμε να απαντήσουμε στο ερώτημα: "Από πού πηγάζει η ανθρώπινη δημιουργικότητα και εφευρετικότητα;"" είπε ο ίδιος και ο συμπαραγωγός Γκαρντ Χόλινγκερ.

06 Μαϊ 2024

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ αρνείται να σκηνοθετήσει για τον πιο πολύτιμο λόγο

Παρότι έχει σκηνοθετήσει στο παρελθόν, αυτή την περίοδο δεν θέλει να το κάνει.

06 Μαϊ 2024

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια στη δήλωση αγάπης θαυμάστριάς του

"Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης"

06 Μαϊ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τη νέα εκδοχή του κλασσικού κουστουμιού και όλες το λάτρεψαν

Το μοντέρνο κουστούμι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι η τάση της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.