ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Παντρεύτηκε η πεθερά της Μπιγιονσέ και μητέρα του Τζέι Ζ την σύντροφο της

Στην λαμπερή τελετή τα βλέμματα τράβηξαν η Μπιγιονσέ με την κόρη της Μπλου Άιβι.

Η Μπιγιονσέ μόλις έγινε η τέταρτη γυναίκα στον κόσμο που φοράει το θρυλικό Tiffany Diamond

Η μητέρα του ράπερ και επιχειρηματία Τζέι Ζ και πεθερά της μοναδικής ποπ σταρ Μπιγιονσέ, Γκλόρια Κάρτερ, μετά από χρόνια σχέσης, παντρεύτηκε την σύντροφο της Ροξάν Γουίλτσαϊρ.

Σύμφωνα με το TMZ, το μυστήριο έλαβε χώρα στη γειτονιά Tribeca της Νέας Υόρκης το Σαββατοκύριακο. Στον γάμο παρευρέθηκαν πολλοί διάσημοι μεταξύ των οποίων ήταν και η Κέλι Ρόουλαντ, η Τίνα Νόουλς και ο Τάιλερ Πέρι, ενώ τα βλέμματα τράβηξε η Μπιγιονσέ και η κόρη της, με τις σικ εμφανίσεις τους.

Η Μπιγιονσέ όπως μας αποκάλυψε με μία φωτογραφία, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, φορούσε έναν εντυπωσιακό ροδακινί κορσέ Dolce & Gabbana και αντίστοιχη μακριά φούστα, ενώ η Μπλου Άιβι, φόρεσε ένα λαδί, σατέν, μακρύ φόρεμα και strappy heels.

Η μητέρα του Τζέι Ζ, είχε εξομολογηθεί παλαιότερα σε podcast, τον τρόπο που αποκάλυψε την σεξουαλικότητα της στον γιο της. "Εγώ και ο γιος μου μοιραζόμαστε πολλές πληροφορίες, οπότε καθόμασταν μαζί μία μέρα και του μίλησα. Απλά ξεκίνησα να του λέω ποια ήμουν. "Εκτός από μητέρα σου, αυτός ο άνθρωπος είμαι. Ξέρεις. Αυτή είναι η ζωή που ζω".

Η αντίδραση του τραγουδιστή ήταν να βάλει τα κλάματα, ενώ το γεγονός τον ενέπνευσε να κυκλοφορήσει το τραγούδι ''Smile''. "Η μαμά είχε τέσσερα παιδιά, αλλά είναι λεσβία / Έπρεπε να προσποιηθεί τόσο πολύ... Έπρεπε να κρυφτεί στην ντουλάπα, έτσι γιατρεύτηκε / Ντροπή της κοινωνίας και ο πόνος ήταν πολύς για να τον αντέξει" είναι οι μερικοί στίχοι του τραγουδιού.

Η μητέρα του σε αυτό αντέδρασε και του εξήγησε ότι επέλεξε να το αποκαλύψει μόνο σε εκείνον. Ωστόσο, μετά από μία πτήση έγραψε ένα ποίημα για την σεξουαλικότητα της, κάτι που την έκανε να αλλάξει γνώμη. Το ποίημα αποτέλεσαν τους στίχους του κομματιού. "Ποτέ δεν ντράπηκα γι' αυτό που είμαι. Έχω βαρεθεί όλο αυτό το μυστήριο. Θα τους το δώσω...Οπότε τώρα που σου το είπα, για τι πράγμα πλέον θα μιλάς; Ίσως τώρα μπορείς να συγκεντρωθείς στα απίστευτα πράγματα που κάνω".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.