ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το απίστευτο ψέμα του Μπράντλεϊ Κούπερ για να παίξει στο "Sex and the City"

Που και που χρειάζεται ένα "λευκό" ψέμα στο Χόλιγουντ.

O Μπράντλεϊ Κούπερ παίζει με την ενός έτους κόρη του στην παραλία και προκαλεί χαμό στο ίντερνετ

Αν πίστευες ότι οι αγαπημένοι σου ηθοποιοί δεν έχουν προσπαθήσει σκληρά για να αποκτήσουν όσα έχουν σήμερα, κάνεις λάθος. Στη πορεία, μάλιστα, έχουν πει και μερικά ψέματα μόνο και μόνο για να κάνουν ένα πέρασμα από την οθόνη.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ δεν αποτελεί εξαίρεση, αφού κάποτε ήταν ένας ανώνυμος ταλαντούχος ηθοποιός που ήθελε να κάνει το ξεκίνημά του. Ο Κούπερ σπούδασε στο Actors Studio Drama School, και στη συνέχεια ολοκλήρωσε την φοίτησή του από το Πανεπιστήμιο Georgetown με πτυχίο στα Αγγλικά το 1997. Δύο χρόνια μετά κάνει το ντεμπούτο του ως ηθοποιός στην τηλεοπτική κωμική σειρά "Sex and the City".

O τότε νεαρός ηθοποιός έπαιξε τον ρόλο του Τζέικ, ο οποίος ήταν ό,τι αναζητούσε η Κάρι σε μια νύχτα στην πόλη: "ελευθέρος, στρέιτ και καπνιστής". Ωστόσο, ο τρόπος που πήρε τον ρόλο του Ο Μπράντλεϊ Κούπερ ήταν λίγο παράδοξος, αφού χρειάστηκε να πει ένα ψέματα.

Σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια του "Sex and the City", Σίνθια Νίξον, η οποία εμφανίστηκε στο "Watch What Happens Live", ο Κούπερ είπε ότι θα μπορούσε να κάνει οτιδήποτε απαιτούσε ο ρόλος του Τζέικ στη 2η σεζόν της εμβληματικής σειράς του HBO το 1999.

"Ήταν η πρώτη του δουλειά και ήθελε απεγνωσμένα να την αποκτήσει", είπε η Νίξον στον παρουσιαστή του WWHL, Άντι Κοέν. "Και μετά ήρθε η ώρα να κάνει εξωτερικά γυρίσματα και είπε, "Δεν ξέρω πώς να οδηγώ".

Ο ίδιος ο Μπράντλεϊ Κούπερ έχει μιλήσει για αυτή την κάπως αμήχανη στιγμή στη καριέρα του, υπενθυμίζοντας στο περιοδικό Backstage το 2012 ότι πήγε σε μία σχολή οδήγησης στο Μανχάταν για να προσπαθήσει να μάθει εγκαίρως.

"Νόμιζα ότι θα τα πήγαινα καλά όταν έκανα μαθήματα με ένα Volkswagen, αλλά τότε χρειάστηκε να οδηγήσω μια Porsche κάμπριο του 1962 όπου ο συμπλέκτης ήταν σαν να οδηγούσα ένα λεωφορείο", είπε ο ηθοποιός. "Και είχα τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στη θέση του συνοδηγού. Πολύ γρήγορα με έβγαλαν έξω και με έβαλαν στην άκρη".

Τελικά, έκανε το πέρασμά του και συγκαταλέγεται πλέον στη λίστα των όμορφων ανδρών του Χόλιγουντ που έχουν παίξει τον ρόλο του "μνηστήρα" στην επιτυχημένη σειρά. Ονόματα όπως οι Ντέιβιντ Ντουκόβνι, Τζάστιν Θερού (σε δύο ρόλους) και Μπον Τζόβι είναι μερικοί από τους διάσημους του Χόλιγουντ που έκαναν την εμφάνισή τους στη σειρά. Στην περίπτωση του εννέα φορές υποψηφίου για Όσκαρ, Μπράντλεϊ Κούπερ, αυτό το μικρό λευκό ψέμα φαίνεται ότι απέδωσε καρπούς και μας χάρισε έναν από τους μεγαλύτερους σταρ του καλλιτεχνικού στερεώματος.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι