ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κιμ Κατράλ: "μέχρι εκεί πάω μόνο" είπε για το Just Like That

Η Κιμ Κατράλ που ενσάρκωσε τη λατρεμένη Σαμάνθα, μίλησε για τη συμμετοχή της στο Just Like That.

Η Κιμ Κατράλ μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την πολυαναμενόμενη cameo της στη δεύτερη σεζόν του "And Just Like That" θα είναι το κύκνειο άσμα της ως Σαμάνθα Τζόουνς.

Όπως έχει γίνει γνωστό η Κιμ Κατράλ αρνήθηκε να πρωταγωνιστήσει στην συνέχεια του Sex and The City, το Just Like That μετά τη διαμάχη της με τη συμπρωταγωνίστριά της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Όμως η επιστροφή της στη 2η σεζόν της σειράς, έστω και για μία σκηνή, ενθουσίασε τους θαυμαστές της.

Μιλώντας στην εκπομπή "Today" την Παρασκευή, η Κατράλ σημείωσε πως η cameo εμφάνισή της είναι "όσο πιο μακριά" προτίθεται να πάει, όσον αφορά στο σίριαλ.

"Ένιωσα την ανάγκη να βουτήξω πίσω στο χρόνο και να περάσεω ένα υπέροχο απόγευμα", δήλωσε η 66χρονη ηθοποιός, σχετικά.

Όταν ρωτήθηκε τι ήταν αυτό που την έκανε να αλλάξει γνώμη και από ένα οριστικό "όχι" στο να πρωταγωνιστήσει στη σειρά να συμφωνήσει τελικά να εμφανιστεί σε αυτήν, η απάντηση της ήταν απλή και γρήγορη: "Μέχρι εκεί θα πάω" υπογράμμισε με νόημα.

Και συνέχισε: "δεν νομίζω ότι θα πω ποτέ αντίο στη Σαμάνθα. Είναι σαν τους υπόλοιπους χαρακτήρες που έχω υποδυθεί μες στα χρόνια. Δένομαι συναισθηματικά μαζί τους".

"Ιδίως η Σαμάνθα μού έδωσε τόσο πολλά και της είμαι ιδαίτερα ευγνώμων" πρόσθεσε η Κιμ Κατράλ.

Κιμ Κατράλ: "μέχρι εκεί πάω μόνο" είπε για το Just Like That

Ποια ήταν η μόνη της απαίτηση όταν δέχθηκε το τηλεφώνημα από το HBO; Να είναι μαζί της η ενδυματολόγος Πατρίτσια Φιλντ, που άτυπα υπήρξε η πέμπτη πρωταγωνίστρια της σειράς, αφού ήταν εκείνη που διαμόρφωσε το στιλ της κάθε ηρωίδας.

Οι δυο τους δουλεύουν τώρα και πάλι μαζί στη σειρά Glamorous του Netflix που άρχισε να προβάλλεται ταυτόχρονα με τη δεύτερη σεζόν του Just Like That. Σε αυτή υποδύεται την Μάντλιν, πρώην μοντέλο και νυν δυναμική επιχειρηματία εταιρίας καλλυντικών. Ωστόσο, στη σειρά, δεν είναι η ίδια η πρωταγωνίστρια, αλλά ο Μάρκο, ένας νεαρός γκέι influencer με πάθος για το μακιγιάζ που προσλαμβάνεται από την εταιρία και αρχίζει να γνωρίζει τον ενήλικο κόσμο- την καριέρα, τους έρωτες, τις ευθύνες.

Όμως και εδώ τα λουκ της Κιμ Κατράλ πρωταγωνιστούν, ενώ ο ρόλος της θυμίζει πολύ εκείνον της Σαμάνθα- όσον αφορά το επαγγελματικό της προφίλ και την αυτοπεποίθηση της, minus όμως την ουσία της Σαμάνθα: τη σεξουαλικότητά της και το προοδευτικό της πνεύμα.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.