ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κρίσι Τέιγκεν: Έγινε για τέταρτη φορά μαμά μέσω παρένθετης μητέρας και περιγράφει το ''ταξίδι''

Η Κρίσι Τέιγκεν και ο Τζον Λέτζεντ έγιναν για τέταρτη φορά γονείς.

Η Αμερικανίδα μοντέλο και τηλεοπτική προσωπικότητα Κρίσι Τέιγκεν, απέκτησε το 4ο παιδί με τον Τζον Λέτζεντ, μέσω παρένθετης μητέρας και μοιράστηκε αυτό το ταξίδι, μέσω μίας ανάρτησης της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, πέντε μήνες αφού γέννησε την κόρη τους, Έστι, η Κρίσι Τέιγκεν ανακοίνωσε ότι η οικογένεια απέκτησε νέο μέλος, τον Ρεν Αλεξάντερ Στίβενς, που το όνομά του είναι εμπνευσμένο από την παρένθετη μητέρα που τον έφερε στον κόσμο.

"Θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για αυτό το απίστευτο δώρο που μας έδωσες, Αλεξάνδρα. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που μπορούμε να πούμε στον κόσμο ότι είναι εδώ, με ένα όνομα που θα συνδέεται για πάντα μαζί σου, το Ρεν Αλεξάντερ Στίβενς. Οι καρδιές μας, και το σπίτι μας, είναι επίσημα γεμάτα".

Συνέχισε λέγοντας: "Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα ήθελα τέσσερα παιδιά. Όταν έχασα τον Τζακ, δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να κυοφορήσω άλλα μωρά", έγραψε, αναφερόμενη στην αποβολή που είχε το 2020.

Για το λόγο αυτό συνέχισε, άτομα από τον περίγυρος της, το 2021, άρχισαν να εξερευνούν τη λύση της παρένθετης μητρότητας. "Νόμιζα ότι δεν θα μπορούσα να κυοφορήσω ξανά ένα μωρό, θυμάμαι τους ανθρώπους εκείνους που ήθελαν να βεβαιωθούν, ότι δεν θα βιώσω ξανά τέτοιον πόνο και τέτοια απώλεια".

Παρόλα αυτά, ανέφερε ότι, ήθελε να ξαναπροσπαθήσει μετά την ψυχοθεραπεία να κυοφορήσει ακόμα μία φορά. ''Δεν θα μπορούσα να αναρωτιέμαι για μια ζωή αν θα έπρεπε να δοκιμάσω ξανά''. Έτσι ξεκίνησε την εξωσωματική γονιμοποίηση και έμεινε έγκυος στην Έστι.

"Την ίδια εποχή συναντήσαμε την πιο απίστευτη, τρυφερή, συμπονετική παρένθετη μητέρα που θα μπορούσαμε να φανταστούμε, την Αλεξάντρα'', συνέχισε. "Καθώς μπαίναμε στη "ζώνη ασφαλείας” για τη δική μου εγκυμοσύνη, με ενθουσιασμό μάθαμε ότι η Αλεξάντρα είχε μείνει έγκυος και περίμενε αγοράκι. Το δικό μας αγοράκι".

"Λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της 19ης Ιουνίου είχα την ευκαιρία να δω την πιο όμορφη γυναίκα, τη φίλη μου, την παρένθετή μας, να γεννά εν μέσω κάποιου χάους αλλά με δύναμη, χαρά και αγάπη".

Κλείνοντας τόνισε ότι: "Θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για αυτό το απίστευτο δώρο που μας έκανες Αλεξάντρα. Οι καρδιές μας, το σπίτι μας, είναι επισήμως γεμάτα".

Read Next

06 Μαϊ 2024

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια στη δήλωση αγάπης θαυμάστριάς του

"Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης"

Περισσότερα από

News

06 Μαϊ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τη νέα εκδοχή του κλασσικού κουστουμιού και όλες το λάτρεψαν

Το μοντέρνο κουστούμι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι η τάση της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.

06 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου τραγουδούν μαζί

Τα τραγούδια τους και η σφιχτή αγκαλιά.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη φορά που θα ήθελα να είμαι αθλήτρια: Για να τρώω το μενού που ετοιμάζουν οι Γάλλοι για τους Ολυμπιακούς

Και θα έτρεχα και ξιφασκία θα έκανα και break dance θα χόρευα, αν ήταν να γευτώ όσα ετοιμάζουν οι Γάλλοι σεφ- ακόμα και τριάστερος μες στο παιχνίδι.

05 Μαϊ 2024

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια: O μπασίστας και η φωνή των Socrates

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ρόκερ και ιδρυτικό μέλος των Socrates Drank the Conium

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.