ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζέιν Άσερ: η γυναίκα που χώρισε τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ από την... τηλεόραση- on air

Άουτς.

Το Λονδίνο γιορτάζει το γεγονός πως μόλις άνοιξε πάλι η National Portrait Gallery, το εμβληματικό μουσείο της μητρόπολης, μετά τη γενναία ανακαίνισή της. Μία από τις πρώτες εκθέσεις που παρουσιάζει τώρα φωτίζει μια άγνωστης πτυχή του Πολ ΜακΚάρτνεϊ: αυτή του φωτογράφου. Πρόκειται για την έκθεση "Paul McCartney Photographs 1963-64: Eyes of the Storm".

Ανάμεσα στις ενότητες υπάρχει και μια ξεχωριστή, αφιερωμένη σ΄έναν παλιό και μοιραίο του έρωτα, την Τζέιν Άσερ. Τη γυναίκα που τον χώρισε το 1968 από την τηλεόραση.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε μια συναυλία που μεταδόθηκε από το BBC, όταν ο Πολ ήταν μόλις 21 ετών και η Τζέιν 17 ετών. Αυτή ήταν η αρχή ενός ειδυλλίου που διήρκησε πέντε χρόνια, παρά το νεαρό της ηλικίας του ζεύγους.

Ο μουσικός έζησε στη συνέχεια με την οικογένειά της Τζέιν για τρία χρόνια, μαθαίνοντας πολλά από τη μητέρα της, που ήταν καθηγήτρια μουσικής. Μάλιστα, ενώ έμενε στο σπίτι τους, ο Πολ έγραψε τα εμβληματικά τραγούδια των Beatles "I Want to Hold Your Hand", "And I Love Her".

"Η οικογένεια Άσερ με φιλοξένησε σε ένα διαμέρισμα με σοφίτα στον τελευταίο όροφο. Οι Άσερ όχι μόνο μου έδωσαν ένα σπίτι μακριά από το σπίτι, αλλά κι ένα σπίτι γεμάτο από ενδιαφέροντες ανθρώπους και συζητήσεις. Ήταν ένα φανταστικό μέρος για να γράφεις" έχει πει ο ΜακΚάρτνεϊ γεμάτος ευγνωμοσύνη για όσα του προσέφερε η οικογένεια.

Εκείνη την εποχή η Τζέιν ήταν σταρ από μόνη της, αφού είχε αποκτήσει φήμη ως νεαρή ηθοποιός και πανελίστρια στο εξαιρετικά δημοφιλές και επιδραστικό Juke Box Jury του BBC.

Η Τζέιν έληξε τη σχέση της με τον σούπερ σταρ της ποπ κάπως απότομα. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή Dee Time είπε σχετικά με τη σχέση της: "Δεν το έχω διαλύσει, αλλά έχει τελειώσει". Άουτς.

Έπειτα, ακολούθησαν άλλους δρόμους. Ο Πολ παντρεύτηκε με την Λίντα Ίσταμν το 1969 μέχρι το θάνατό της το 1998, και απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Στη συνέχεια παντρεύτηκε τη Χέδερ Μιλς το 2002 και έκαναν μια κόρη πριν το διαζύγιό τους το 2008, ενώ αργότερα δέθηκε με τα δεσμά του γάμου με την επιχειρηματία Νάνσι Σεβέλ το 2011.

Εν τω μεταξύ, η Τζέιν έχει τρία ενήλικα παιδιά με τον σκιτσογράφο σύζυγό της Τζέραλντ Σκαρφ, τον οποίο παντρεύτηκε το 1981.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.