ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: ''Είναι ωραίο να χωρίζεις από ανθρώπους όταν δεν σε βγάζει πουθενά''

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη καλεσμένη με την Ελευθερία Αρβανιτάκη στην εκπομπή ''Πάμε Δανάη'', κάνει αναφορά στην προσωπική της ζωή και την επίδραση των μίντια σε αυτήν.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη NDP

Οι δύο αξιοθαύμαστες ερμηνεύτριες Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Ελευθερία Αρβανιτάκη, με αφορμή τη συναυλιακή περιοδεία που κάνουν μαζί φέτος το καλοκαίρι, μίλησαν στον Άρη Καβατζίκη και το "Πάμε Δανάη". Αρχικά στην αναφορά στην ''αγριεμένη'' εφηβεία τους, συμφώνησαν και οι δύο ότι είχαν μία δύσκολη και αντιδραστική εφηβεία. ''Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι, καθετί που μου έβαζε αυστηρά όρια και με περιόριζε, με μαράζωνε. Έτσι αποφάσισα τους ανθρώπους που μου στερούν την ελευθερία της έκφρασης να τους απομακρύνω'' είπε χαρακτηριστικά η Ζουγανέλη.

Διαφορετική δημοσιότητα είχε λάβει ωστόσο η προσωπική ζωή της Αρβανιτάκη, από ότι της Ζουγανέλη, αφού η πρώτη επέλεξε πότε θα μιλήσει για αυτή. Κανείς δε γνώριζε ότι έχει κάνει δύο γάμους και ισάριθμα διαζύγια. Το ίδιο δεν ισχύει για την Ελεωνόρα και την εποχή της, όπου όλα είναι μέσα στα μίντια.

"Ο κόσμος μία εικόνα, ένα γεγονός, ένα κουτσομπολιό. Μπορεί να έχω κάνει κι εγώ κάποιο λάθος στο παρελθόν και να έχω δώσει κάποιο λάθος σήμα, δεν μπορώ να το πετάξω όλο στα media, απλώς είναι ένα πράγμα κουραστικό και εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Με γοητεύει το γεγονός ότι δεν ήξερα για τη ζωή της Ελευθερίας".

"Για εμένα ήταν όρος μου με όλους τους δημοσιογράφους που έχω συναντηθεί όλα αυτά τα χρόνια, ότι δεν μιλάμε για την προσωπική μου ζωή και ισχύει ακόμα. Κάποια στιγμή αποφάσισα να μοιραστώ μερικά προσωπικά πράγματα και φτάνει, μέχρι εκεί ήταν. Καλό είναι τα εν οίκω μη εν δήμω. Βλέπω ότι η Ελεωνόρα προσπαθεί και το κάνει, εγώ το έκανα σε όλη μου τη ζωή", πρόσθεσε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Για το αν είναι κακό τελικά να χωρίζεις με ανθρώπους η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επεσήμανε: ''Δεν είναι κακό. Ίσα ίσα. Όπως είναι ωραίο να βρίσκεσαι με ανθρώπους έτσι είναι ωραίο να χωρίζεις από ανθρώπους όταν δεν έχει να σε βγάλει πουθενά. Είναι ωραίο να μπορείς έχεις τον χρόνο να το επεξεργαστείς, χρειάζεσαι προσωπικό χρόνο προτού δημοσιοποιηθεί κάτι. Εγώ δεν τον είχα, μου ήρθαν τα πράγματα μαζεμένα, έχω μάθει πλέον τον τρόπο να τα διαχειρίζομαι. Δεν θα κρυφτώ, δεν κρύβομαι, με ρωτάνε οι άνθρωποι στον δρόμο, απαντώ αλλά άλλο οι άνθρωποι άλλο τα Μέσα''.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: ''Είναι ωραίο να χωρίζεις από ανθρώπους όταν δεν σε βγάζει πουθενά''

Για το γεγονός ότι η Ελεωνόρα άλλαξε αρκετές φορές την εξωτερική της εμφάνιση και πειραματίστηκε, σε αντίθεση με την Ελευθερία, σχολίασε πως αιτία αυτού ήταν ότι άργησε να ταιριάξει αυτό που αισθάνεται με αυτό που θέλει να δείχνει.

"Μου αρέσει που κάνω την παλάβρα μου. Άργησε να ταιριάξει το μέσα μου με το έξω μου, τώρα είναι πιο κοντά τουλάχιστον για τα δικά μου μάτια"

Read Next

20 Μαϊ 2024

Η Σιένα Μίλερ με τη 10χρονη κόρη της Μάρλοου: Μαμά και κόρη παραδίδουν μαθήματα κομψότητας

Η Σιένα Μίλερ σε μια ακόμη εξαιρετικά κομψή εμφάνιση μαζί με την κόρη της, Μάρλοου.

20 Μαϊ 2024

Κατερίνα Λέχου: "Ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελα να κάνω παιδιά"

Η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για την παιδεία στη σημερινή εποχή και τον λόγο που δεν έκανε παιδιά.

Περισσότερα από

News

20 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024: Η Κλέλια Ανδριολάτου ήταν μια αληθινή σταρ της Κρουαζέτ

Η εμφάνιση της Κλέλιας Ανδριολάτου, έκλεψε τις εντυπώσεις στις Κάννες.

20 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024: Η υπέροχη Κέιτ Μπλάνσετ με ολόχρυσο φόρεμα του οίκου Louis Vuitton

Η Κέιτ Μπλάνσετ έλαμψε -για μια ακόμη φορά-στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα του οίκου Louis Vuitton.

20 Μαϊ 2024
20 Μαϊ 2024

Μουσείο Μπενάκη: Τα φαντασμαγορικά κοστούμια από την ταινία Poor Things έρχονται στην Αθήνα

Το Μουσείο Μπενάκη παίρνει τη σκυτάλη από το Barbican Centre του Λονδίνου φιλοξενώντας την έκθεση με τα κοστούμια που κέρδισαν το Όσκαρ.

19 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών: Ο Κέβιν Κόστνερ μας θυμίζει στα 69 του χρόνια γιατί τον ερωτευτήκαμε στα γουέστερν

Με την τελευταία ταινία του "Horizon An American saga: Chapter 1" ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός επιστρέφει στην εποχή της Άγριας Δύσης με μια ταινία που τιμά τις γυναίκες μαχήτριες.

19 Μαϊ 2024

Αθηνά Οικονομάκου: Το εντυπωσιακό δωμάτιο του Μάξιμου και της Σιέννας μοιάζει με παιδικό σταθμό!

Ο τοίχος είναι ζωγραφισμένος με όμορφα χρώματα και απεικονίζει ζωάκια και ήρωες των παραμυθιών όπως είναι η κοκκινοσκουφίτσα.

19 Μαϊ 2024
19 Μαϊ 2024

Τζον Κένεντι Τζούνιορ – Καρολάιν Μπεσέτ Κένεντι:Το πιο υπέροχο και τραγικό ζευγάρι της Αμερικής

Το βιβλίο "Once Upon a Time" που θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου στην Αμερική αναφέρεται στην λαμπερή και καταστροφική γνωριμία του υπέροχου αυτού ζευγαριού με το τραγικό τέλος.

19 Μαϊ 2024

Τζέιν Σέιμουρ: O μεγάλος έρωτας ήρθε στα 73 της έτη- "νόμιζα ότι είχα τελειώσει με τους άντρες"

Η ζωή κρύβει εκπλήξεις και ο έρωτας θα σε βρει όποτε εκείνος θέλει!

19 Μαϊ 2024

H Άντζελα Γκερέκου θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Σίσσυ σε νέα παραγωγή

Η Άντζελα Γκερέκου θα παίξει στη θεατρική παράσταση "Sissy in Heaven" στην οποία θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.