ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζένιφερ Λόρενς:" Εύχομαι να ήμουν ανώνυμη, για να βγάζω με την ησυχία μου τα σκουπίδια, φορώντας παντόφλες"

Η σταρ του Χόλιγουντ μιλά για την αγάπη της για την κωμωδία και τη μητρότητα.

«Δεν υποφέρεται». Ο πραγματικός λόγος που η Τζένιφερ Λόρενς έχει τόσο κακή φήμη στο Χόλιγουντ

Η Τζένιφερ Λόρενς, μία από τις πιο ακομπλεξάριστες και αστείες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ, λίγες μέρες πριν, συνδέθηκε στο Zoom, προκειμένου να δώσει συνέντευξη στην Κάμερον Ντίαζ. Η ηθοποιός αφού είχε κάνει ένα βήμα πίσω στην καριέρα της για ένα μικρό χρονικό διάστημα, επέστρεψε ξανά δυναμικά, πρώτα με το περσινό indie δράμα Causeway και τώρα με την κωμωδία αυτού του καλοκαιριού, No Hard Feelings.

Στην αναφορά της Ντίαζ ότι είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για το No Hard Feelings και ότι αυτό είναι μάλλον για το οποίο γεννήθηκε η Λόρενς και ότι της ταιριάζει, εκείνη απάντησε:

Ήταν μια έκρηξη. Πάντα ήθελα να κάνω κωμωδία και με έχουν ζητήσει εκατομμύρια φορές. Δεν ήμουν ποτέ εναντίον, αλλά έχουμε δει τις ταινίες που βγαίνουν. Δεν θέλω να αναφέρω τίποτα συγκεκριμένα, αλλά δεν υπήρξε κάτι τόσο αστείο. Είχα διαβάσει αυτές τις κωμωδίες και τίποτα δεν με έκανε να γελάσω δυνατά ή να με συγκινούσε πραγματικά. Μετά διάβασα αυτό το σενάριο και δεν είχα διαβάσει ποτέ κάτι τόσο αστείο. Ξέρω τον Τζιν [Στούπνιτσκι, τον σκηνοθέτη του No Hard Feelings], οπότε ξέρω πόσο αστείος είναι.

Όσον αφορά τον Τζιν Στουπνίτσκι, ο οποίος ήταν ο σεναριογράφος της πετυχημένης σειράς ''The Office'', είχε συνεργαστεί μαζί του και η Ντίαζ στην κωμωδία ''The Bad Teacher''. Και οι δύο συμφώνησαν ότι πρόκειται για έναν αρκετά κλειστό άνθρωπο, αλλά παράλληλα τον πιο αστείο που έχουν γνωρίσει.

''Σε κάνει να νιώθεις ανεπιθύμητη. Αυτό οφείλεται φαντάζομαι στο ότι ήταν Ρώσος μετανάστης και ήρθε στην Αμερική στα επτά του, νομίζω. Δεν ταίριαζε στο σχολείο γιατί δεν μπορούσε να μιλήσει τη γλώσσα. Οπότε νομίζω ότι το χιούμορ, όπως πολλά ταλέντα, ήταν μια τακτική επιβίωσης που προήλθε από πολύ πόνο'', πρόσθεσε η Λόρενς.

Με αφορμή την καριέρα, η Ντίαζ ρώτησε την 32χρονη, για το πώς αντιμετωπίζει τα νέα πρότζεκτ σε συνδυασμό με την οικογένεια, τώρα που έγινε μητέρα. "Πλέον επιλέγω τις δουλειές με βάση τον χρόνο που θα μου επιτρέπει να περνώ με το παιδί μου. Αξίζει αυτό να είμαι μακριά από το παιδί μου για μισή μέρα; Αν και είμαι τυχερή επειδή έχει τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου, δεν θέλω να λείπω πολύ από το σπίτι".

Συνέχισε και εξομολογήθηκε ότι δεν ξέρει αν θα παίζει σε 15 χρόνια. ''Δεν πρόκειται να το κάνω αυτό για πάντα. Είμαι κουρασμένη. Αυτό είναι δύσκολο. Μετά βέβαια παίρνεις μερικούς μήνες άδεια, διαβάζεις κάτι υπέροχο και λες, Θεέ μου, πρέπει να το φτιάξω αυτό. Ιδανικά θα ήθελα να συνεχίσω να κάνω τη ζωή που κάνω, αλλά εύχομαι να ήμουν ανώνυμη, για να βγάζω με την ησυχία μου τα σκουπίδια, φορώντας παντόφλες''.

Read Next

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.

Περισσότερα από

News

02 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

"Πήρες Ozempic;" Η ασύλληπτη γκάφα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς την Μελίσσα ΜακΚάρθι πήρε την καλύτερη "πληρωμένη" απάντηση από την ηθοποιό

Η τραγουδίστρια έσβησε αμέσως μετά το σχόλιο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Η απάντηση της ηθοποιού όμως κέρδισε τις εντυπώσεις.

02 Μαϊ 2024

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε το τζιν παντελόνι που κάνει τη σιλουέτα να δείχνει ψιλόλιγνη

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αγαπά τη μόδα και αυτό φαίνεται από τις στυλιστικές της επιλογές.

02 Μαϊ 2024

Αν βρεθείς στο Λονδίνο μην χάσεις την μαγική έκθεση του Marc Quinn στο Kew Gardens

Μια έκθεση εντυπωσιακών γλυπτών που συνομιλούν με τον φυτικό κόσμο περιμένουν τους επισκέπτες του Kew Gardens, ενός από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της μητρόπολης.

02 Μαϊ 2024

Τάιρα Μπανκς - Χάιντι Κλουμ: Η ζωή αρχίζει στα 50

Μια εμφάνιση- έκπληξη στην συναυλία της Μαράια Κάρεϊ στο Λας Βέγκας, έκαναν τα δυο τοπ μόντελς και το γλέντησαν πραγματικά.

02 Μαϊ 2024

Δημήτρης Παπανικολάου: "Δεν μπορώ να είμαι περήφανος, επειδή γεννήθηκα 2 μέτρα και καρφώνω καλύτερα, Στόχος μου είναι να εμπνέω τους ανθρώπους"

Για αυτό και συμφωνούμε απόλυτα μαζί του: σημασία δεν έχουν μόνο τα δώρα που μας χάρισε απλώς η Φύση, αλλά ό,τι κατακτούμε με το πνεύμα και την ψυχή μας.

02 Μαϊ 2024

Γιατί η Τζένιφερ Άνιστον αναστάτωσε το διαδίκτυο με τη νέα ανάρτησή της στο Instagram;

Παρότι ήταν μια ανάρτηση για προϊόν η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε φωτιές.

02 Μαϊ 2024

Όταν η Ρούνεϊ Μάρα υποδύθηκε τη Μαρία Μαδγαληνή δίπλα στον Χοακίν Φίνιξ

Τότε η ηθοποιός είχε δηλώσει πως η Μαρία Μαγδαληνή υπήρξε "ριζοσπαστική" γυναίκα.

02 Μαϊ 2024

Τομ Χανκς- Ρίτα Γουίλσον: "Ακόμα δεν πιστεύω πως η γυναίκα μου βγαίνει μαζί μου"

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν 36 χρόνια γάμου και έχουν πολλά να πουν για τις σχέσεις.

02 Μαϊ 2024

Ο πρίγκιπας William μιλά για πρώτη φορά για την υγεία της Kate

Τη δική της μάχη με τον καρκίνο δίνει η πριγκίπισσα Kate Middleton, και ο πρίγκιπας William θέλησε να ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της.