ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Μπαράκ Ομπάμα στη Σίφνο πίνει ποτό στα σοκάκια του νησιού

Η οικογένεια Ομπάμα φιλοξενείται αυτές τις ημέρες από τον Τομ Χανκς στην Αντίπαρο και κάνει μικρές εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά

Ο Μπαράκ Ομπάμα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του στην Σίφνο μαζί με την οικογένειά του. Ο πρώην Πρόεδρος της Αμερικής φιλοξενείται από το άλλο διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ, Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον. Είναι γνωστό ότι η οικογένεια Χανκς έχουν αδυναμία στα ελληνικά νησιά, και όπως φαίνεται έχουν πείσει και τους φίλους τους για τις ομορφιές της Ελλάδας.

Η βάση του Μπαράκ Ομπάμα είναι η Αντίπαρος, ενώ ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε εξόρμησή του στα σοκάκια της Σίφνου. Το Κυκλαδίτικο νησί γέμισε με την ομάδα προστασίας του πρώην Προέδρου της Αμερικής, ο οποίος άφησε για λίγο την Αντίπαρο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ μετακινήθηκε με σκάφος συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Μισέλ, και τις κόρες του, Μαλία και Σάσα.

Ο Μπαράκ Ομπάμα στη Σίφνο πίνει ποτό στα σοκάκια του νησιού

Μόλις βρέθηκαν στο νησί, επισκέφθηκαν το γνωστό εστιατόριο Cantina που βρίσκεται κοντά στην παραλία Κάστρο. Η οικογένεια Ομπάμα και το ζεύγος Χανκς έφτασαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και προσιτοί, ενώ ο κόσμος τους αναγνώρισε αμέσως-όπως ήταν αναμενόμενο-.

Στην βόλτα που έκαναν στα σοκάκια της Σίφνου, ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν ντυμένος casual με γκρι υφασμάτινο παντελόνι και σκούρη απόχρωση μακρυμάνικο μπλουζάκι. Οι κόρες του, Μαλία και Σάσα εμφανίστηκαν με ανάλαφρα φορέματα και φούστες, και έδειχναν να απολαμβάνουν τον περίπατό τους στα στενά του νησιού. Στο βίντεο, ο Μπαράκ Ομπάμα φαίνεται να κρατάει ένα ποτό στο χέρι και δίπλα του να περπατά η ελληνίδα σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον.

Οι Ομπάμα έφτασαν με ιδιωτική πτήση στην Πάρο την Παρασκευή και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πήραν το πλοίο για την Αντίπαρο, όπου φιλοξενούνται από τους Χανκς στη πολυτελή βίλα τους. Ο Ομπάμα και ο Χανκς μοιράζονται μια βαθιά φιλία και έχουν κάνει διακοπές μαζί στο παρελθόν. Προφανώς με αφορμή την ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την ερχόμενη Παρασκευή, η οικογένεια του πρώην προέδρου των ΗΠΑ κλήθηκε από το ζεύγος Χανκς να περάσουν μαζί λίγες μέρες χαλάρωσης απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα στο Αιγαίο.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.