ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ταλούλα Γουίλις: "ήταν πολύ δύσκολο για εμένα ο γάμος της μητέρας μου με τον Άστον Κούτσερ

Η Ταλούλα Γουίλις ήταν μόλις 8 ετών όταν η 40χρονη τότε Ντέμι Μουρ έκανε σχέση με τον 25χρονο Άστον Κούτσερ.

Η Ταλούλα Γουίλις μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του γάμου της μαμάς της Ντέμι Μουρ με τον Άστον Κούτσερ.

Η 29χρονηΤαλούλα, σχεδιάστρια μόδας, προέβη στις δηλώσεις κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του "Stars on Mars" τη Δευτέρα, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το πώς ήταν να μεγαλώνει με "εξαιρετικά διάσημους γονείς".

Είπε λοιπόν πως "δεν καταλάβαινε ακριβώς" ότι οι γονείς της ήταν διάσημοι μέχρι τη στιγμή που η Ντέμι Μουρ έκανε σχέση με τον Άστον Κούτσερ το 2003.

"Ήταν μια περίοδος στην οποία συνέβαινα πολλά και πραγματικά κλείστηκα στον εαυτό μου, αυτό οδήγησε σε μια χαοτική φάση. Ήταν πολύ δύσκολο και ακόμα ξεδιπλώνονται πράγματα από μέσα μου".

Ταλούλα Γουίλις: "ήταν πολύ δύσκολο για εμένα ο γάμος της μητέρας μου με τον Άστον Κούτσερ

Η Ταλούλα ήταν μόλις 8 ετών τότε, ο Ντέμι 40 ετών και 25 ο Κούτσερ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε και έμεινε μαζί για έξι χρόνια. Ο Κούτσερ εκ των υστέρων κι έπειτα από πολλά χρόνια είχε πει πως ήταν δύσκολο για κάποιον στην ηλικία του να βρεθεί ξαφνικά στη θέση να φροντίζει τρία ανήλικα παιδιά.

H εξομολόγηση της κόρης της Ντέμι Μουρ, Ταλούλα, για τα τρία χρόνια που δεν μιλούσε με τη μητέρα της

Πρόσφατα είπε σε podcast του Marc Maron "WTF" πως "κάνω μια πραγματικά συνειδητή προσπάθεια να παραμείνω σε επαφή με τα κορίτσια". "Τις αγαπώ και δεν πρόκειται να σταματήσω ποτέ να τις αγαπώ. Και να τις σέβομαι, να τις τιμώ" συμπλήρωσε.

Μετά το διαζύγιό με τη Μουρ το 2011, εκείνος παντρεύτηκε με την ηθοποιό Μίλα Κούνις, με την οποία έχει μία κόρη 8 ετών κι έναν γιο τους 6 ετών.

Ο πατέρας της Ταλούλα, Μπρους Γουίλις, έκανε κι εκείνος δεύτερο γάμο με την Έμα Χέμινγκ και απέκτησαν δύο κοριτσάκια, την Μέιμπελ, 11 ετών και την Έβελιν, 9 ετών.

Η Ντέμι Μουρ και οι κόρες της είναι πολύ κοντά με την οικογένεια του Μπρους Γουίλις, ιδίως μετά τη διάγνωση της άνοιας. Αποτελούν μια μεγάλη, αγαπημένη οικογένεια που στέκεται σα γροθιά δίπλα του.

Τώρα, όσον αφορά τον Άστον Κούτσερ, παραμένουν μεν φίλοι, αλλά δεν έχουν στενή σχέση. Άλλωστε ο γάμος του κλυδωνίστηκε από την απιστία του, την οποία έμαθε η Ντέμι από το διαδίκτυο.

Η Ταλούλα χρειάστηκε να κάνει πολλή δουλειά με τον εαυτό της για να βρει την ισορροπία της. "Μπόρεσα να δω και την άλλη πλευρά" είπε, αυτός ήταν ο παράγοντας που την βοήθησε να προχωρήσει. Τα κορίτσια είχαν περάσει επίσης δύσκολα, την περίοδο που η μητέρα τους είχε εξαρτηθεί από το αλκόολ. Η Ταλούλα μάλιστα δεν μιλούσε για τρία χρόνια με τη μητέρα της. Ωστόσο, κατόρθωσε να προχωρήσει. Εξάλλου, τουλάχιστον το πρότυπο της σχέσης των γονιών της είναι κάτι από το οποίο μπορεί να πιαστεί.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.