ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Είσαι κακοποιητική": Μητέρα αποκαλύπτει το κόλπο για εξοικονόμηση χρημάτων όταν τρώει έξω με το παιδί της

Και το Tik Τok την αποδοκιμάζει.

Μητέρα δίχασε το διαδίκτυο όταν μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok και μίλησε για το κόλπο που κάνει για να εξοικονομήσει χρήματα όταν βγαίνει με το παιδί της σε εστιατόρια.

Η Κάρλι Σμιθ, 21, από το Οχάιο, κάνει συχνά vlog για την καθημερινή της ζωή ως μαμά δύο παιδιών στον λογαριασμό της στο TikTok. Σε πρόσφατο βίντεό της, η νεαρή μητέρα πυροδότησε αντιδράσεις, αφού αποκάλυψε ότι ετοιμάζει το δικό του γεύμα στο δίχρονο παιδί της ενώ εκείνη και η οικογένειά της τρώνε σε ένα εστιατόρια.

Αφού μοιράστηκε το κλιπ, η Kάρλι αντιμετώπισε ακραία σχόλια από τους χρήστες που παρακολούθησαν το "οικονομικό" της hack, όταν είπε ότι δεν αφήνει το παιδί της να παραγγείλει φαγητό ενώ εκείνη και η οικογένειά της δειπνούν έξω.ι

Στο viral κλιπ της 21χρονης μαμάς, το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 550.000 προβολές, αποκάλυψε ότι αρνήθηκε να πληρώσει 7 $ για φιλετάκια κοτόπουλου και πατάτες από την στιγμή που το παιδί της θα κατέληγε να το πετάξει στο πάτωμα ούτως ή άλλως.

"Πες με τσιγκούνα, αποκάλεσέ με όπως θέλεις, αλλά αν πάμε σε ένα εστιατόριο, ετοιμάζω ένα γεύμα στο παιδί μου από το σπίτι", είπε στην αρχή του βίντεό της.

Η Κάρλι όπως εξήγησε ακολουθεί αυτό το hack για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Το θέμα της υγιεινής διατροφής είναι ένας από τους παράγοντες που την οδήγησε να μην αφήνει ποτέ το παιδί της να τρώει από τα γεύματα των εστιατορίων.

Ο επόμενος λόγος είναι η εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς το παιδί δεν τρώει ποτέ το φαγητό του όταν βγαίνουν έξω, σε αντίθεση με όταν είναι σπίτι τους.

"Το κάνω αυτό για πολλούς λόγους. Τα βράδια της Παρασκευής μαζευόμαστε εγώ και η οικογένειά μου και βγαίνουμε για φαγητό, ο γιος μου, όμως, δεν παίρνει γεύμα. Θέλετε να πληρώσω 6,99 δολάρια για κοτόπουλο και τηγανητές πατάτες που ο γιος μου θα πετάξει τα μισά από αυτά στο πάτωμα. Είστε τρελοί", είπε.

"Είσαι κακοποιητική": Μητέρα αποκαλύπτει το κόλπο για εξοικονόμηση χρημάτων όταν τρώει έξω με το παιδί της

Αφού οι χρήστες των social media είδαν το βίντεό της έσπευσαν να σχολιάσουν και και να μοιραστούν τις σκέψεις τους. Πολλοί επέκριναν τη μαμά, ισχυριζόμενοι ότι η πρακτική ήταν "κακοποιητική" και κατά των παραβιάσεων του κώδικα υγείας.

" Αυτό το έκανε ο πατέρας ενός φίλου μου, για να τον τιμωρεί", έγραψε ένας χρήστης. Μερικοί εναντιώθηκαν, επίσης, στο γεγονός ότι το εστιατόριο χάνει χρήματα λόγω της πρακτικής της, σχόλιο στο οποίο η 21χρονη μητέρα απάντησε: "Ποτέ δεν μου έχουν κάνει παράπονα, αφήνω ένα γενναίο φιλοδώρημα".

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Istock

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι