ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ-Μάθιου Μπρόντερικ: "26 χρόνια αγάπη"

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Μάθιου Μπρόντερικ είναι παντρεμένοι από το 1997 και έχουν τρία παιδιά

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Μάθιου Μπρόντερικ είναι από τα ελάχιστα ζευγάρια του Χόλιγουντ που έχουν μείνει μαζί για πάνω από δύο δεκαετίες. Ως γνωστόν το Χόλιγουντ φημίζεται για τις εφήμερες σχέσεις/ γάμους, και είναι πραγματικά θαύμα να μείνουν δύο σταρ μαζί για πολύ καιρό.

Ο σύζυγος της Πάρκερ, Μάθιου Μπρόντερικ, είναι γνωστός ηθοποιός κυρίως για τους ρόλους του στον κινηματόγραφο, αλλά και βραβευμένος με Tonny για δύο θεατρικές παραστάσεις του. Οι δυο τους γνωρίστηκαν χάρη στον αδερφό της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και παντρεύτηκαν στις 19 Μαΐου του 1997.

Ο γάμος τους ήταν κάτι άλλο παρά συνηθισμένος, αφού προσκάλεσαν περίπου 100 συγγενείς και φίλους σε ένα " πάρτι", όπου στο τέλος η Πάρκερ είπε " I do" στον αγαπημένο της με ένα μαύρο μίνι φόρεμα.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Πώς γιόρτασε την 26η επέτειο γάμου με τον σύζυγό της, Mάθιου

Το ζευγάρι γιόρτασε την 26η επέτειο γάμου τους, και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μοιράστηκε με τους θαυμαστές της λεπτομέρειες από την ξεχωριστή βραδιά.

Με ένα μπουκάλι σαμπάνια και έναν περίπατο προς το σπίτι τους, γιόρτασαν την επέτειό τους οι δυο ηθοποιοί, με την Πάρκερ να ανεβάζει μάλιστα σε ποστ τον φελλό από το ποτό τους.

Σε μια συνέντευξη της το 2011 στην The Telegraph, η αγαπημένη "Κάρι" είπε ότι ο γάμος της με τον Μάθιου δεν είναι τέλειος, παραδεχόμενη ότι αυτή και ο ηθοποιός είχαν τις δυσκολίες τους.

"Είμαστε μαζί 20 χρόνια και έχει καλές μέρες, έχει αξιοπρεπείς μέρες και έχει κακές μέρες. Αυτό είναι ένας γάμος", είπε. "Αυτή είναι μια σχέση. Αυτή είναι μια φιλία, ακόμη και οι σχέσεις εκτός γάμου έχουν την ίδια πορεία."

Από την άλλη πλευρά, ο σύζυγός της κρατά ένα χαμηλό δημόσιο προφίλ και σε σπάνια συνέντευξή του το 2014 στο σόου Meredith Vieira Show, ο Μάθιου δήλωσε: "Είμαστε πραγματικά φίλοι πέρα ​​από όλα τα άλλα και μιλάμε πολύ", είπε, σημειώνοντας ότι η καλύτερη συμβουλή του για το γάμο είναι: "Συνέχισε να μιλάς, υποθέτω, ξέρω πόσο κλισέ είναι αυτό. Η πολλή σιωπή σίγουρα δεν είναι καλή ιδέα. "

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

01 Ιουν 2024

Βασιλική Ανδρίτσου: "Νιώθω υπερήφανη που κατάφερα να γίνω μαμά στα 46"

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στη μητρότητα και την 5χρονη κόρη της.

01 Ιουν 2024
Περισσότερα από

News

01 Ιουν 2024

Η μητέρα της Έμμας συνάντησε τη γυναίκα που πήρε την καρδιά της κόρης της: "Σ΄ευχαριστώ που την κρατάς ζωντανή"

Το κορίτσι έχασε τη ζωή του άδικα στη Θεσσαλονίκη όταν ασυνείδητος οδηγός την χτύπησε ενώ εκείνη ήταν πεζή και την εγκατέλειψε. Η μητέρα της όμως αποφάσισε να δωρίσει ζωή σε άλλους.

01 Ιουν 2024

Μαρία Σολωμού σε Μάριο Αθανασίου: "Αν εκλεγείς, θα πάρω μια βαλίτσα και θα σου έρθω στις Βρυξέλλες"

Το πρώην ζευγάρι έκανε μια ωραία κουβέντα για τη ζωή, τη σχέση τους, αλλά και την πολιτική στην εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο You Tube, "Μαρία τη Νύχτα".

01 Ιουν 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης: "Νιώθω ο εαυτός μου και στη Βουλή και στο TikTok" - Αποκλειστική συνέντευξη

Ο Πρωθυπουργός μιλάει στο madamefigaro.gr για όσα απασχολούν τις γυναίκες, την παρουσία του στα social media και τη σχέση του με την οικογένειά του.

01 Ιουν 2024

CHÓRES: Το γυναικείο χορωδιακό σύνολο στη Λυρική σκηνή υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μαρίνας Σάττι

Οι CHÓRES προσεγγίζουν παραδοσιακό μουσικό υλικό με τη φρέσκια και αντισυμβατική ματιά!

31 Μαϊ 2024

Η Ελένη Ράντου πιο καλοκαιρινή από ποτέ με μπικίνι σε παραλία των Αντίπαξων

Ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές βουτιές στη θάλασσα για την Ελένη Ράντου.

31 Μαϊ 2024

Null-Stern-Hotel: το ξενοδοχείο που ΔΕΝ θέλει να κοιμηθείτε καλά

Null-Stern-Hotel (Ξενοδοχείο χωρίς κανένα αστέρι) ονομάζεται το πρότζεκτ των αδερφών Ρίκλιν που θέλουν να αφυπνίσουν το κοινό για όσα συμβαίνουν στον κόσμο.

31 Μαϊ 2024

Πανελλήνιες: Viral ο Παναγιώτης που ξεκρέμασε τον σταυρό από τον τοίχο του σπιτιού και τον φόρεσε στο λαιμό μήπως γίνει το θαύμα

Και λίγο χιούμορ για την ημέρα. Ο Παναγιώτης χάρισε χαμόγελα και μην νομίζετε, είναι πολύ καλά προετοιμασμένος για τις εξετάσεις.

31 Μαϊ 2024

Slimane: Ο τραγουδιστής του Amour, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο Slimane, o τραγουδιστής της αγάπης έρχεται για μια (προφανώς) αξέχαστη συναυλία στο θέατρο Παλλάς.

31 Μαϊ 2024

Στεφανί του Μονακό: H 59χρονη πριγκίπισσα ξανά μοντέλο, για χάρη της κόρης της

H πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό φωτογραφήθηκε με την κόρη της, Πολίν και η ομοιότητα μαμάς-κόρης είναι εμφανής.