ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γιάννης Παπαμιχαήλ κατά Ηλία Ψινάκη: " Οι δικηγόροι μου μελετάνε προσεκτικά τα πάντα"

H κριτική του γνωστού μάνατζερ προκάλεσε το ξέσπασμα του μοναχογιού της αείμνηστης Αλικής Βουγιουκλάκη

Με αφορμή την τελευταία του εμφάνιση στη σκηνή του J2US πλάι στην Ειρήνη Μερκούρη, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ προχώρησε σε μία αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο μοναχογιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ διαγωνίζεται στο μουσικό βραδινό σόου και, μάλιστα, δήλωνε μέχρι και χθες το βράδυ ιδιαίτερα χαρούμενος. "Τους περισσότερους στην κριτική επιτροπή τους ξέρω πολλά χρόνια. Είμαστε και συνομήλικοι με τον Σταμάτη άλλωστε. Όταν εγώ ήμουν δέκα χρονών, εσύ, Σταμάτη πόσο ήσουν; 11."

Ωστόσο, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή, όταν το βράδυ της Τετάρτης ο Γιάννης Παπαμιχαήλ πήρε θέση με μία μακροσκελή ανάρτησή του, ξεσπώντας για την "άδικη" κριτική που δέχτηκε από τον γνωστό μάνατζερ, Ηλία Ψινάκη.

Στην ανάρτησή του, έγραψε:

"Δεν ποσταρα τίποτα, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος για αυτά που θα σας πω. Όχι απλά τραγούδησα αλλά το είπα και πάρα πολύ καλά. Τώρα γιατί δεν ακούστηκα στα verse και ακούστηκα μόνο να κάνω δεύτερες, κάποιος ανεβοκατέβαζε το channel strp, στην κεντρική κονσόλα που δίνει ήχο στην τηλεόραση και στην αίθουσα. Τώρα το ποιος και γιατί, το γιατί το γνωρίζω, θα το μάθω. Πως κατάλαβα ότι έχω δίκιο; Γιατί πολύ απλά η μίξη που ακουγόταν στα πίσω ηχεία, πίσω από το stage, ήταν κανονικότατη. Και όλα ακούστηκαν άψογα".

"Μου το επιβεβαίωσαν 3 στελέχη της παραγωγής και ο Σταμάτης δεν πίστευε αυτά που του είπαν. Οπότε τι ακριβώς συμβαίνει; Γιατί, οκ, ο Σταμάτης άκουγε ότι έστελνε η κεντρική κονσόλα οπότε είπε την αλήθεια. Τέλος, αυτό που είπε ο Ψινάκης το παρατηρήσατε; Το είδατε καλά; Καταλάβατε το "υπονοούμενο"; Εγώ και όλοι οι φίλοι μου το καταλάβαμε".

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ εξήγησε τον λόγο που δεν ακούστηκε όπως θα έπρεπε η εκτέλεση του τραγουδιού αποδίδοντας ευθύνες σε τεχνικά ζητήματα που προέκυψαν εν ώρα της ερμηνείας του.

Παρόλα αυτά, συνέχισε την δημοσίευσή του κάνοντας ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά του Ηλία Ψινάκη για την κριτική και την θέση που πήρε, υπονοώντας μάλιστα ότι οι δικηγόροι του θα αναλάβουν όλα τα υπόλοιπα.

"Τι λες ρε; Πας καλά; Που σκας με μαύρο γυαλί ηλίου και το φοράς μέχρι που έφυγες! Όλα, όπως προανέφερα, έχουν ένα όριο. Και σε εμένα όχι όριο, τίποτα, δεν υπάρχει. Οι δικηγόροι μου μελετάνε προσεκτικά τα πάντα και σύντομα θα προχωρήσουν στα αυτονόητα μόλις έχουν όλα τα στοιχεία και τις αποδείξεις. Μέσα στις επόμενες ημέρες. Αυτά είχα να σας πω, τα καλύτερα έπονται" σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στην "χειμαρρώδη" δημοσίευση του.

Γιάννης Παπαμιχαήλ κατά Ηλία Ψινάκη: " Οι δικηγόροι μου μελετάνε προσεκτικά τα πάντα"

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

18 Μαϊ 2024

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Μπίλι Ζέιν σε Μάρλον Μπράντο

Όχι, δεν είναι ο Μάρλον Μπράντο που γυρίζει μια νέα ταινία. Είναι ο Μπίλι Ζέιν, που ενσαρκώνει τον μύθο του σινεμά στην επερχόμενη ταινία "Βαλς με τον Μπράντο".

18 Μαϊ 2024
Περισσότερα από

News

18 Μαϊ 2024

Γιώργος Λάνθιμος: Το θερμό πεντάλεπτο χειροκρότημα στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας, στο Φεστιβάλ των Καννών

Ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης είχε στο πλευρό του την λαμπερή πρωταγωνίστριά του, Έμα Στόουν, τον Γουίλεμ Νταφόε και άλλους συντελεστές της ταινίας.

18 Μαϊ 2024

Η Έλενα Κρίστενσεν στα 55 της χρόνια είναι μια ageless θεά

Το θρυλικό μοντέλο των 90s εντυπωσίασε στο 77ο Φεστιβάλ Καννών.

17 Μαϊ 2024

Τι διαβάζουμε τώρα: 4 μυθιστορήματα που θα πάρεις και στις ανοιξιάτικες αποδράσεις

Η άνοιξη μας χαρίζει νέα φρέσκα βιβλία για να ετοιμάζουμε σιγά σιγά τις βαλίτσες του καλοκαιριού.

17 Μαϊ 2024

Μαριάννα Κιμούλη: Ο Άντονι Χόπκινς, ήταν απίστευτα γενναιόδωρος, ήταν ένας από... εμάς"

Η Μαριάννα Κιμούλη μμίλησε για τους διάσημους γονείς της, για τις "Ψυχοκόρες", αλλά και για την την άγνωστη συνεργασία της με τον Άντονι Χόπκινς

17 Μαϊ 2024

Maestro: Πρεμιέρα χτες για τη 2η σεζόν- αποθεώθηκαν Γουλιώτη, Καβογιάννη, Αλεξίου στο twitter

"Δώστε ενα όσκαρ στη θεάρα" έγραψε τηλεθεατής για τη Μαρία Κακογιάννη στο Twitter.

17 Μαϊ 2024

Ο δισεκατομμυριούχος της Hermès που δίνει την περιουσία στον κηπουρό του

11 δισεκατομμύρια δολάρια θα πάρει ο τυχερός Μαροκινός κηπουρός του.

17 Μαϊ 2024

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Κυνικός και αμετανόητος ο δράστης μετά το καρτέρι θανάτου - "Της είχα πει ότι θα τη σκότωνα"

"Σκότωσα την γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω" λέει ο δράστης για την 40χρονη πρώην σύζυγό του. Την μαχαίρωσε 17 φορές.