ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οι 10 εκατομμυριούχοι influencers (και βέβαια σταρ) του Instagram

Αυτοί είναι οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι influencers του Instagram σύμφωνα με την λίστα του Forbes.

To Instagram είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούν οι μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου για να συνδεθούν με το κοινό τους. Η πλατφόρμα έχει καταφέρει να γίνει το απόλυτο εργαλείο μάρκετινγκ για κορυφαία brands, αφού είναι "συνδεδεμένοι" σε αυτή οι ισχυρότεροι influencers της εποχής.

Πλέον, οι αγαπημένοι μας σταρ δεν εμφανίζονται -μόνο- σε τηλεοπτικά σποτ ή αφίσες, αφού μία και μόνο ανάρτησή τους στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να τους αποφέρει μερικά εκατομμύρια στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Παρακάτω, θα βρεις την λίστα με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους σταρ/ influencer του 2023 σύμφωνα με την λίστα του Forbes. Και ετοιμάσου να δεις πολλά μηδενικά στο τέλος της πληρωμής τους!

Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι σταρ και influencers του Instagram

Κριστιάνο Ρονάλντο: 2.397.000 δολάρια ανά ανάρτηση

Ο 38χρονος ποδοσφαιριστής έχει το άγγιγμα του Μίδα, μια που εκτός από τον ετήσιο μισθό του που φτάνει τα 75.000.000, είναι ο πιο "κερδοφόρος" influencer του Instagram. Εταιρείες με ανδρικά αρώματα, σαμπουάν, εσώρουχα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, θέλουν τον άσσο του ποδοσφαίρου ως βασικό τους πρόσωπο. Για να συμβεί, όμως, αυτό πρέπει να στείλουν 2.397.000 στον τραπεζικό λογαριασμό του Κριστιάνο.

Κάϊλι Τζένερ: 1.835.000 δολάρια ανά ανάρτηση

Η μικρότερη αδερφή των Kardashians είναι το πρόσωπο με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο της ομορφιάς και του διαδικτύου. Η Κάϊλι Τζένερ διαφημίζει κυρίως μεγάλα fashio-beauty brands και η εκτιμώμενη τιμή ανά ανάρτησή της είναι στα 1.835.000 δολάρια.

Λάϊονελ Μέσι: 1.777.000 δολάρια ανά ανάρτηση

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την εμβληματική διαφήμιση του ποδοσφαιριστή για μεγάλη εταιρία για πατατάκια. Ο Λάϊονελ Μέσι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της εποχής μας, και ένας εξαιρετικός influencer στα γήπεδα του διαδικτύου.

Σέλενα Γκόμεζ: 1.735.000 δολάρια ανά ανάρτηση

Η πρώην σύντροφος του Τζάστιν Μπίμπερ, είναι το πρόσωπο με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram. Ο προσωπικός της λογαριασμός στην πλατφόρμα μετράει πάνω από 413.000.000 χρήστες που ακολουθούν πιστά κάθε της πρόταση.

Ντουέιν Τζόνσον: 1.713.000 δολάρια ανά ανάρτηση

Όταν ακούμε για ταινίες δράσης, ανάμεσα στα πρώτα ονόματα που μας έρχονται στο μυαλό είναι του γνωστού "Τhe Rock". Το φανατικό του κοινό τον στηρίζει και σε οποιοδήποτε μάρκετινγκ κάνει σχετικά με φίτνες, αλλά η διαφημιστική του δύναμη έχει επεκταθεί στα οινοπνευματώδη και στην προώθηση της δική του τεκίλας.

Κιμ Καρντάσιαν: 1.689.000 δολάρια ανά ανάρτηση

Η ριάλιτι σταρ/ επιχειρηματίας/ influencer ανήκει στην κατηγορία των 10 πιο ακριβοπληρωμένων σταρ στο Instagram. Βέβαια, η Κιμ ασκεί την επιρροή της στο διαδικτυακό κοινό με σκοπό να τους κάνει καταναλωτές των δικών της προϊόντων ομορφιάς και ένδυσης.

Αριάνα Γκράντε: 1.687.000 δολάρια ανά ανάρτηση

Η Αριάνα Γκράντε είναι στην κορυφή των pop stars στην μουσική βιομηχανία, αλλά τα καταφέρνει περίφημα και ως influencer. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram αγγίζει τους 369.000.000 ακολούθους, ωστόσο είναι ιδιαίτερα επιλεκτική με τα προϊόντα και τις εταιρείες που θα συνεργαστεί.

Μπιγιονσέ: 1.393.000 δολάρια ανά ανάρτηση

Η "Βασίλισσα Β" κάθεται στον διαδικτυακό της θρόνο και απολαμβάνει την λατρεία του κοινού για τα μουσικά της επιτεύγματα, αλλά και για την συνεργασία της με μεγάλη εταιρεία αθλητικής ένδυσης.

Τζένιφερ Λόπεζ: 1.130.000 δολάρια ανά ανάρτηση

Η εκρηκτική Λατίνα σταρ ανανεώνει τακτικά με δημοσιεύσεις και στόρις τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δείχνει κομμάτια της λαμπερής ζωής της, αλλά και στιγμές με τα παιδιά της. Mπορείς να την βρεις με το όνομα "jlo" και να πάρεις έμπνευση από τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις.

Νίκι Μινάζ: 1.031.000 δολάρια ανά ανάρτηση

Η ράπερ προωθεί μεγάλες επωνυμίες μόδας και πληρώνεται αδρά για αυτή την κίνηση. Αρκεί να ποζάρει όπως μόνο αυτή γνωρίζει, να φοράει ένα statement σύνολο και να ταγκάρει το brand. Έτσι, απλά προστίθενται στον τραπεζικό της λογαριασμό 1.031.000. Και όπως βλέπεις είναι από τους "χαμηλόμισθους" influencers του διαδικτύου.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.