ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γκουίνεθ Πάλτροου: Απάντησε στο "καυτό" ερώτημα αν ο Μπραντ Πιτ ή ο Μπεν Άφλεκ είναι καλύτερος στο κρεβάτι

Μάντεψε ποιος! Η 50χρονη Γκουίνεθ Πάλτροου πιο αποκαλυπτική από ποτέ στο podcast "Call Her Daddy"

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μπορεί να θεωρεί τον εαυτό της αρκετά τυχερό, αφού ανάμεσα στους πρώην της συγκαταλέγονται ο Μπραντ Πιτ και ο Μπεν Άφλεκ. Η ηθοποιός ήταν μόλις 24 ετών όταν ξεκίνησε το ειδύλλιο με τον Μπραντ Πιτ και μάλιστα είχαν αρραβωνιαστεί.

Οι δυο τους ήταν ένα από τα πιο hot ζευγάρια της δεκαετίας του 90', ωστόσο χώρισαν 6 μήνες μετά τον αρραβώνα. Σύμφωνα με την Πάλτροου, ο λόγος που τράβηξαν χωριστούς δρόμους ήταν επειδή η ηθοποιός δεν ένιωθε έτοιμη για γάμο.

Όπως είπε για τον χωρισμό τους: "Νομίζω ότι ήμουν πραγματικά παιδί… Δεν είχα εξερευνήσει ποια ήμουν, τι ήταν σημαντικό για μένα, ποια ήταν τα όριά μου. Οτιδήποτε τέτοιο. Έτσι, ράγισε εντελώς η καρδιά μου όταν χωρίσαμε, αλλά ήταν ακριβώς το σωστό εκείνη τη στιγμή, αλλά ήταν πολύ δύσκολο.”

Αργότερα δημιούργησε σχέση με τον Μπεν Άφλεκ με τον οποίο επίσης χώρισαν πολιτισμένα.

Η ηθοποιός δεν δίστασε να απαντήσει με ειλικρίνεια στην καυτή ερώτηση... ποιος από τους δύο πρώην ήταν καλύτερος στο κρεβάτι: "Αυτό είναι πραγματικά δύσκολο. Επειδή με τον Μπράντ είχαμε μεγάλη χημεία, όπως νιώθεις με τον έρωτα της ζωής σου, κατά κάποιο τρόπο. Ο Μπεν ήταν τεχνικά άριστος. Δεν το πιστεύω ότι η κόρη μου το ακούει αυτό” είπε η σταρ .

H Πάλτροου προχώρησε και σε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τους δύο πρώην της λέγοντας ότι ο Μπραντ Πιτ ήταν πιο ρομαντικός, ενώ ο Μπεν Άφλεκ είχε περισσότερο χιούμορ. Η podcaster της έκανε, επίσης, την εξής hot ερώτηση: " Ποιος φιλούσε καλύτερα" με την ηθοποιό να ξεσπάει σε γέλια και να ομολογεί: " Και οι δύο φιλούσαν εκπληκτικά".

@callherdaddy

grab your glass of wine and get ready to take some notes because the icon is HERE! Daddy Gang, get ready for @GwynethPaltrow - episode comes out tonight at 9pm pst!/ Midnight est!!

♬ original sound - Call Her Daddy

Επιπλέον, εξομολογήθηκε ποιος από τους δύο διάσημους πρώην της ενδιαφέρεται περισσότερο για την εμφάνισή του με την Πάλτροου να κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη: " Δεν μου αρέσουν οι φιλάρεσκοι άντρες, οπότε κανένας από τους δύο δεν είχε θέματα με την εμφάνισή του. Βέβαια, ο Μπεν είχε πάντα μαζί του ένα μικρό καθρεφτάκι που κοιταζόταν".

Τέλος η Γκουίνεθ Πάλτροου εκμυστηρεύτηκε ότι κρατάει μέχρι και σήμερα εξαιρετικές σχέσεις με τον Μπραντ Πιτ, καθώς τρέφουν μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον.

Τα πράγματα δεν ήταν πάντα τόσο αρμονικά ανάμεσα στους δύο πρώην, αφού τον Οκτώβριο η Γκουίνεθ είχε εξηγήσει την κατάσταση στο "Entertainment Tonight": "Όταν χωρίσαμε για πρώτη φορά, δεν ήμασταν φίλοι για ένα διάστημα. Και μετά βρήκαμε τον δρόμο της επιστροφής, πιθανότατα πριν από περίπου 18 ή 19 χρόνια, και μετά απλώς κρατήσαμε επαφή. Τον λατρεύω".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι