ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μπρουκ Σιλντς- Ντρου Μπάριμορ: όσα αποκάλυψαν για την δύσκολη σχέση που είχαν με τις μητέρες τους

Πίσω από κάποιες διάσημες σταρ κρύβονται μητέρες με ιδιότυπη οπτική για τη μητρική αγάπη.

Αμφότερες "παιδιά- θαύματα". Κι όπως ξέρουμε καλά, πίσω από κάθε παιδί- θαύμα κρύβονται συνήθως πολύ διψασμένοι γονείς. Όπως στην περίπτωση της Μπρουκ Σιλντς και της Ντρου Μπάριμορ πίσω από τις οποίες κρύβονται μητέρες με ιδιότυπη οπτική για τη μητρική αγάπη.

Τώρα η Μπρουκ ήταν καλεσμένη στο σόου της Ντρου, The Drew Barrymore Show, και δεν δίστασαν να μιλήσουν και οι δύο με ειλικρίνεια για τη δύσκολη παιδική ηλικία που είχαν και τις μαμάδες τους.

Η Μπρουκ Σιλντς είπε πως η μητέρα της δεν έβγαινε ποτέ με άντρες γιατί τελικά "ήταν ερωτευμένη με την ίδια". Η ηθοποιός έχει μιλήσει για την αλκοολική μητέρα της, Τέρι Σιλντς, και τη δύσκολη σχέση τους. Μάλιστα δέκα χρόνια μετά τον θάνατο της, η Μπρουκ βρήκε τη δύναμη να πει δημόσια πως θεωρεί εκείνη υπεύθυνη για το γεγονός πως πόζαρε γυμνή για το Playboy σε ηλικία μόλις 10 ετών.

Η Ντρου Μπάριμορ, συγκινημένη απ' όσα έλεγε η Σιλντς, αλλά και από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της (Pretty Baby), της είπε πως μπορεί να καταλάβει πώς νιώθει, αφού και η ίδια είχε μια δύσκολη σχέση με τη μητέρα της. Την ρώτησε λοιπόν αν και η δική της μητέρα επέλεγε να βγαίνει με τους εραστές της, όπως έκανε η δική της μαμά, για να της δώσει τη σοκαριστική απάντηση η Μπρουκ πως δεν έβγαινε, αφού φαίνεται πως ήταν ερωτευμένη με την ίδια την Μπρουκ. "Ήμουν το κέντρο της ζωής της. Και οι δύο ήμασταν αποκομμένες από τη σεξουαλικότητά μας. Εγώ θα παρέμενα για πάντα Παρθένα και εκείνη η Τέρι η Φανταστική" είπε χαρακτηριστική η Μπρουκ.

"Ίσως και η δική μου να ήταν έτσι ερωτευμένη με εμένα, για αυτό να αναζητούσε να γίνει ερωμένη των εραστών μου" απάντησε η Ντρου. "Δεν το καταλαβαίνω, αλλά το καταλαβαίνω κιόλας" της είπε η Σιλντς.

Μιλώντας για τις μητέρες τους η Μπρουκ πρόσθεσε: "είχαμε μητέρες που έπρεπε να τις κρατήσουμε ζωντανές και να τις φροντίσουμε. Ήταν "σπασμένες". Και μετά ήρθαν στη ζωή τους αυτά τα μωρά, αλλά δεν μπόρεσαν να τις θεραπεύσουν".

O σκηνοθέτης της Γαλάζιας Λίμνης θέλει τώρα να της μιλήσει

Τώρα που στο ντοκιμαντέρ της, η Μπρουκ καταθέτει τη δική της αλήθεια για το πώς την αντιμετώπισαν όλοι ως αντικείμενο ερωτικού πόθου όσο η ίδια ήταν ακόμη παιδί, η ηθοποιός αποκάλυψε πως δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον σκηνοθέτη της Γαλάζιας Λίμνης, Ράνταλ Κλέιζερ.

"Όταν είδα το όνομά του στο τηλέφωνο μου σκέφτηκα "τι κάνω τώρα;". Δεν απάντησα για να αφήσει μήνυμα στον τηλεφωνητή και να δω ποιος θα ήταν ο τόνος της φωνής του" είπε η Σιλντς. "Θέλει να μιλήσουμε. Δεν ξέρω σχετικά με τι, αλλά δεν θέλω να επαναφέρω τίποτα απ΄όλα αυτά".

"Όλα αφορούσαν αυτούς τους άντρες που ήθελαν να εμπίπτω σε συγκεκριμένη κατηγορία για τον σκοπό της ιστορίας του. Δεν αφορούσε δηλαδή ποτέ εμένα, δεν υπήρχε προστασία για εμένα. Κάποιες φορές είχε πλάκα και υπήρχε αγάπη, αλλά εγώ ήμουν απλώς εκεί- ένα πράγματα, μια ιδιοκτησία" πρόσθεσε. Γι' αυτό και δεν αφήνει τις κόρες της να δουν τίποτα απ' όλα αυτά. Όπως όταν ήταν μόλις 11 χρονών και έπρεπε να φιλήσει στο στόμα τον 27χρονο τότε Κιθ Κάραντιν, καθώς υποδυόταν την σεξεργάτρια.

"Ήταν παιδική πορνογραφία. Πώς μας άφησαν να κάνουμε κάτι τέτοιο στην ηλικία των 11 ετών;" αναρωτιέται η Σιλντς on camera στο ντοκιμαντέρ της.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.