ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ρέινολντς και ΣΙΑ: τα πάντα όλα για την οικογένεια Ρέινολντς- Λάιβλι

Η Μπλέικ Λάιβλι και Ράιαν Ρέινολντς έγιναν γονείς για τέταρτη φορά. Λίγοι αστέρες του Χόλιγουντ είναι τόσο αφοσιωμένοι στην οικογένεια τους και στη σχέση τους.

H Μπλέικ Λάιβλι και ο Ράιαν Ρέινολντς ξανά γονείς. Για τέταρτη φορά.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2011, έναν χρόνο απ΄όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας DC Comics.

Τον Σεπτέμβριο του 2012 το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια φυτεία στη Νότια Καρολίνα (κι αργότερα έπρεπε να απολογηθούν γι' αυτό, καθώς προκάλεσε αντιδράσεις). Από την αρχή γνώριζαν πως ήθελαν να κάνουν μια μεγάλη οικογένεια.

"Πολλοί λένε ότι είναι τρελό, αλλά θα το ξέρουμε μόνο όταν φτάσουμε εκεί, σωστά;" είχε πει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του τον Αύγουστο του 2013. "Θα περάσουμε μέσα από αυτή τη φωτιά χαρούμενοι!"

Ιδού λοιπόν το χρονικό της οικογένειας:

Η Τζέιμς

Τον Δεκέμβριο του 2014, η Λάιβλι γέννησε την πρώτη τους κόρη, την Τζέιμς. Παράδοξο όνομα για κορίτσι; Λίγο. Όμως της δόθηκε προς τιμήν του πατέρα του Ράιν, του Τζέιμς Ρέινολντς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον επόμενο Οκτώβριο σε ηλικία 74 ετών.

"Αν ανολογιστούμε τι περιλαμβάνει το φάσμα των περίεργων ονομάτων των μωρών του Χόλιγουντ, πιστεύω ότι δεν κάνουμε και κάτι τόσο ρηξικέλευθο" είπε η Μπλέικ σε εμφάνισή της στο "Good Morning Britain”, το 2020.

Σπάνια είχαμε δει τη μωρό. Μία από τις εμφανίσεις της ήταν όταν ήταν μαζί με τους γονείς της στην τελετή του Walk of Fame το 2018.

Ινέζ

Έπειτα, ήρθε η Ινέζ, το 2016. Με Ζ στο τέλος όπως τονίζει η μαμά της που ακούει σχεδόν τους πάντες να την λένε Ινές.

Ένα από τα πράγματα που ξέρουμε για εκείνη ήταν πως όταν ήταν μικρή είχε τρομάξει βλέποντας τον Ράιν με το κοστούμι του "Deadpool”, που ήταν δύσκολο να βγει. "Όχι, όχι, εγώ είμαι κάτω από όλα αυτά" της έλεγε ο πατέρας της προσπαθώντας να βγάλει το κοστούμι και το μέικ απ, 4 ώρες εργασίας για τους ειδικούς", όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Η Μπέτι

Πρόκειται για το τρίτο μέλος της οικογένειας που γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2019. "Η μεγάλη μου κόρη δεν πολυσυμπαθεί το μωρό. Η μεσαία, όχι πάλι και τόσο" είχε αστειευτεί ο Ράιν σε εκπομπή του Τζίμι Φάλον. "Η μεσαία αποφεύγει το μωρό όσο μπορεί", πρόσθεσε.

"Της είπα "μα θα της μάθεις όλα όσα θα ξέρει. Θα της πεις για τον ουρανό, και τις πόλεις και τα λουλούδια και τον Άγιο Βασίλη. Ό,τι θες"" συνέχισε η Μπλέικ. "Και τότε η μικρή απάντησε "α, δεν την αγαπούσα, τώρα όμως την αγαπάω"".

Ποιος είπε ότι η γονεϊκότητα δεν θέλει ταλέντο; Και παρότι οι γονείς δεν είχαν αποκαλύψει ακόμα το όνομα του τρίτου τους παιδιού, το αποκάλυψε η φίλη τους Τέιλορ Σουίφτ, στο τραγούδι της "Μπέτι", το 2020. Ο Ρέινολντς παραδέχτηκε πως αυτό ήταν πολύ μεγάλη τιμή για την οικογένειά τους.


Το τέταρτο μωρό

"Ορίστε φωτογραφίες από εμένα ως εγκύου στην πραγματικότητα, όταν υπάρχουν 11 άντρες έξω από το σπίτι μου (σ.σ: για να την φωτογραφίσουν) έγραψε στο Instagram η Μπλέικ, όταν άρχισε να διαρρέει η είδηση της τέταρτης εγκυμοσύνης της. Προσπαθώντας λοιπόν να αποφύγει τους παπαράτσι, ανέβασε η ίδια την εικόνα που αναζητούσαν.

Το μωράκι γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2023. Το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ούτε το φύλο, ούτε το όνομα του νέου μέλους της οικογένειας. Όμως δήλωσε πως "λατρεύουν" την γονεϊκότητα και πως είναι όλοι "φανταστικά".

"Δεν έχουμε βρει ακόμα τις ισορροπίες μας, νομίζω ότι μπλέξαμε. Είναι ζωολογικός κήπος εκεί" πρόσθεσε χαριτολογώντας.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram


Read Next

08 Μαϊ 2024

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου εκπέμπει "silver alert"- Σπάνιο κλικ με τον αδερφό του

"Δύο αδέλφια, κοτσονάτοι οδοιπόροι και εξερευνητές χάθηκαν στα δάση του Ανατολικού Πηλίου" γράφει στην ανάρτηση του ο μουσικός!

08 Μαϊ 2024

Η Έλενα Παπαρίζου αποθέωσε την Ελένη Φουρέιρα στην εμφάνιση του ημιτελικού της Eurovision

Εκρηκτική και εντυπωσιακή η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στον Α' Ημιτελικό της Eurovision.

Περισσότερα από

News

08 Μαϊ 2024

Dove Cameron - Damiano David: Ναι, ήταν το ωραιότερο ζευγάρι στο Met Gala 2024

Αγνώριστος ο Damiano David, frontman των Måneskin, αλλά πολύ ερωτευμένος με την Ντοβ Κάμερον είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια.

08 Μαϊ 2024
08 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: H Eλένη Φουρέιρα σε μια εκρηκτική performance

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, ξεκίνησε ο Α’ ημιτελικός της φετινής Eurovision.

08 Μαϊ 2024

Η θρυλική ζωή της Σίρλεϊ Μακ Λέιν στις σελίδες του νέου της βιβλίου "The Wall of Life"

Στα απομνημονεύματα της θα αναφερθεί στην καριέρα της, τα παιδιά της, τον αδερφό της Γουόρεν Μπίτι και βέβαια στις συναντήσεις της με σπουδαίες προσωπικότητες.

08 Μαϊ 2024

Δύσκολες ώρες για την Ελεονώρα Μελέτη: Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της

Με μία συγκινητική ανάρτηση, η Ελεονώρα Μελέτη αποχαιρέτησε τη γιαγιά της.

08 Μαϊ 2024

Ο βασιλιάς Κάρολος είναι πολύ απασχολημένος για να συναντήσει τον γιο του πρίγκιπα Χάρι, που επισκέπτεται τη χώρα

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα συναντήσει τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο κατά τη διάρκειας της επίσκεψής του στη Βρετανία

08 Μαϊ 2024

Met Gala 2024: H Πάμελα Άντερσον με το πιο φυσικό μακιγιάζ της βραδιάς, έκανε και πάλι την διαφορά

H 56χρονη σταρ άφησε γι΄αυτήν την βραδιά, πίσω το makeup free look της, και αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της make-up artist, Pat McGrath.

07 Μαϊ 2024
07 Μαϊ 2024

Met Gala 2024: Οι λαμπερές παρουσίες του μεγαλύτερου fashion event

Η Τζένιφερ Λόπεζ με naked dress Schiaparelli και η Ζεντάγια με υπέροχο Maison Margiela.