ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Βενσάν Κασέλ: Ο γοητευτικός πρώην σύζυγος της Μόνικα Μπελούτσι είναι και πάλι ελεύθερος μετά από πέντε χρόνια γάμου

Ο Γάλλος ηθοποιός υπήρξε τρελά ερωτευμένος με την κατά 30 χρόνια μικρότερη σύζυγό του Τίνα Κουνακέι, με την οποία μάλιστα απέκτησε μια κόρη.

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως έπεσαν και στον δεύτερο γάμο του Βενσάν Κασέλ, έπειτα από πέντε χρόνια έγγαμου βίου στο πλευρό της καλλονής Τίνα Κουνακέι. Το λαμπερό ζευγάρι κέρδισε πολύ γρήγορα την προσοχή και τον θαυμασμό του κοινού τόσο με το ρομαντικό love story, που ξεκίνησε απρόσμενα σε μια παραλία της Ίμπιζα το 2015, όσο και με την παραμυθένια, κατάλευκη τελετή του γάμου τους τρία μόλις χρόνια αργότερα. Η σημαντική διαφορά ηλικίας του γοητευτικού ηθοποιού με το νεαρό μοντέλο φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού πολλοί άργησαν να πιστέψουν τα ειλικρινά αισθήματα αγάπης που ανέπτυξαν πολύ σύντομα ο ένας για τον άλλον, αφού την εποχή της γνωριμίας τους η Κουνακέι είχε μόλις ενηλικιωθεί.

Με τρεις σχεδόν δεκαετίες ανάμεσα τους, το ζευγάρι "επισημοποίησε" την σχέση του με κοινές εμφανίσεις και post στα social media το 2016, αφήνοντας τα πρωτοσέλιδα των tabloids να παίρνουν φωτιά με την 18χρονη τότε "νέα σύντροφο" του 50χρονου δημοφιλούς ηθοποιού, η οποία πλησίαζε αρκετά στην ηλικία με την κόρη του, Ντέβα, από τον πρώτο του γάμο με την Μόνικα Μπελούτσι. Παρά τις "κακές γλώσσες", το ζευγάρι τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας του στέγασε τον έρωτα του σε μια εξωτική έπαυλη στην Βραζιλία, αποφασίζοντας αργότερα να μετακομίσουν μόνιμα στην Γαλλία, από όπου κατάγονται και οι δύο.

Λίγους μήνες μετά την εντυπωσιακή γαμήλια τελετή του γάμου τους στο παραθαλάσσιο χωριό Bidart της Γαλλίας, το "κακό παιδί" του γαλλικού κινηματογράφου θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά, αφού η Τίνα θα φέρει στον κόσμο την κόρη τους, Amazonie. Κοινές φωτογραφίες γεμάτες πάθος και έρωτα, που απαθανατίστηκαν τόσο "τυχαία" από παπαράτσι, όσο και από τους ίδιους αναρτώντας τες στα social media, γρήγορα οδήγησαν το κοινό να ασχολείται μετά μανίας με τον βγαλμένο από ρομαντική κομεντί δροσερό και γεμάτο στιλ δεσμό τους.

Εκείνο, μάλιστα, που έκανε τους θαυμαστές του Κασέλ να λιώσουν μπροστά στην τεράστια αδυναμία που διατηρούσε για την μικρότερη σύζυγό του, ήταν το τατουάζ που χτύπησε στο καλογυμνασμένο μπράτσο του, το οποίο και αφιέρωσε στην αιθέρια Τίνα. Παρά την έντονη κοινωνική ζωή που διατηρούσαν ως ζευγάρι, με την 26χρονη πλέον να έχει εγκλιματιστεί απόλυτα με τον χώρο του θεάματος, ακολουθώντας την δική της πορεία στο μόντελινγκ, η "απουσία" τους από τα πράγματα, η οποία ξεκίνησε στις αρχές του έτους και συνεχίζεται έως σήμερα, δημιούργησε τις πρώτες φήμες χωρισμού, με αποκορύφωμα την κίνηση ματ του Παριζιάνου καλλιτέχνη να διαγράψει όλες τις κοινές φωτογραφίες τους από το προφίλ του στο Instagram.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Daily Mail, πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε χαρακτηριστικά πως "οδεύουν προς τον χωρισμό", αφού εδώ και μερικές εβδομάδες δεν μένουν κάτω από την ίδια στέγη. "Έχουν χωρίσει – ανεπίσημα – εδώ και κάποιες εβδομάδες. Η Τίνα είναι απόλυτα συντετριμμένη" φέρετε να ισχυρίζεται η πηγή. Εκπρόσωποι τόσο του Βενσάν Κασέλ, όσο και της Τίνα Κουνακέι δεν έχουν επιβεβαιώσει απολύτως καμία είδηση, αφήνοντας το χείριστο σενάριο για την κατάληξη του παραμυθιού τους να πλανάται δυσοίωνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 5 Απριλίου, η Κουνακέι διοργάνωσε ένα μεγάλο, φαντασμαγορικό πάρτι με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων της, κλέβοντας την παράσταση με το κατακόκκινο φόρεμα που επίλεξε για να σβήσει τα κεράκια μιας ασορτί τούρτας. Από το εορταστικό event δημοσιεύτηκαν αρκετά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Βενσάν να παραμένει άφαντος στα πλάνα, αλλά και στην ζωή της.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι