ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Έχασα μισή μέρα σκι": Οι αποστομωτικές απαντήσεις της Γκουίνεθ Πάλτροου στην πιο viral δίκη – ριάλιτι

Η γνωστή ηθοποιός κατηγορείται για "ανεπανόρθωτο τραυματισμό" σκιέρ και αφήνει άφωνο το κοινό με τις (απολαυστικές) αντιδράσεις της.

Μέχρι πρότινος η θριαμβευτική δίκη Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ μονοπωλούσε το ενδιαφέρον ως η πιο viral δικαστική διαμάχη με εμπλεκόμενους αστέρες του Χόλιγουντ, χαρίζοντας έμπνευση για απολαυστικά memes στα social media, ωστόσο την παγκόσμια προσοχή των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πως κερδίζει ισάξια και η υπόθεση της Γκουίνεθ Πάλτροου που εκτυλίσσεται αυτή την στιγμή σε δικαστήριο της Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός κατηγορείται για "ανεπανόρθωτο τραυματισμό και εγκατάλειψη" σκιέρ έπειτα από σύγκρουση, όταν το 2016 κατέβαινε "χωρίς να τηρεί τους προβλεπόμενους κανονισμούς" τις χιονισμένες πλαγιές ενός θέρετρου στο Park City.

Ο 76χρονος Τέρι Σάντερσον μηνύει την χολιγουντιανή σταρ για μακροχρόνιο τραυματισμό στον εγκέφαλο, ισχυριζόμενος πως έπεσε πάνω του μετωπικά, αιτούμενος αποζημίωση αξίας 300.000 δολαρίων. Η χολιγουντιανή σταρ όχι μόνο ισχυρίζεται ότι εκείνος "έπεσε με όλη του την δύναμη πάνω της", αλλά αντέκρουσε τον κατήγορό της, ζητώντας απλώς 1 δολάριο συν τα δικαστικά έξοδα ως αποζημίωση, επισημαίνοντας πως η εν λόγω αγωγή έγινε αποκλειστικά και μόνο για την εκμετάλλευση τόσο της δημοτικότητάς της, όσο και της περιουσίας της.

Η δίκη της Πάλτροου, ωστόσο, πέραν από κατηγορίες, ενάγοντες, μάρτυρες, δικηγόρους και δικαστές συνοψίζει ένα άκρως κατάλληλο σενάριο για ριάλιτι, αφού τόσο οι ατάκες που ακούγονται μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο, όσο και οι viral αντιδράσεις απάθειας της ηθοποιού, προκαλούν εκτός από γέλιο, απόρροια για το αν όσα συμβαίνουν αυτή την στιγμή είναι όντως μέρος της πραγματικότητας και όχι ταινίας επιστημονικής φαντασίας.

Και αυτό γιατί, η κατηγορουμένη Πάλτροου μιλώντας για τις απώλειες που είχε εξαιτίας του ατυχήματος απάντησε μεταξύ άλλων - χωρίς καμία ντροπή - πως "έχασε μια μέρα σκι", με την φράση της να γίνεται γρήγορα viral στα social media.

Πέρα από τα "διαμαντάκια" που χρησιμοποιεί για να αποστομώσει την πλευρά του κατήγορου, η Γκουίνεθ Πάλτροου φαίνεται πως προσέλαβε να της πλέξει το εγκώμιο την μεγαλύτερη φαν της, αφού η δικηγόρος της δεν έχει σταματήσει στιγμή να της κάνει κοπλιμέντα αλλά και να χάνει τα λόγια της όταν εκείνης της απευθύνει τον λόγο.

Απολαυστικά παραμένουν – προς το παρόν – τα σχόλια των χρηστών του Twitter πως η Γκουίνεθ Πάλτροου απέδειξε με την εν λόγω εμπλοκή στην δίκη της ότι είναι "πολύ κακή ηθοποιός", αφού παρά την αγωγή που υπέβαλλε έναντι του ενάγοντος της, παραμένει αδιάφορη και απαθής για την απόδειξη της αθωότητάς της.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!