ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Χώρισες; Η Τζέιν Φόντα μοιράζεται την πιο πολύτιμη συμβουλή της για να ξεπεράσεις τον πόνο

Η χολιγουντιανή σταρ διατηρεί τρία διαζύγια στο ενεργητικό της.

Διατηρώντας τρία διαζύγια στο ενεργητικό της, διάσημους πρώην εραστές και εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές, η Τζέιν Φόντα γνωρίζει καλά πως να διαχειριστεί το τέλος μιας σχέσης, δηλώνοντας, ωστόσο, την τελευταία πενταετία πως έχει σταματήσει να βγαίνει ραντεβού, αφού το κεφάλαιο ‘’έρωτας’’ έχει κλείσει προ πολλού για εκείνη. Παρόλα αυτά είναι πάντοτε έτοιμη να μοιραστεί λίγη από την σοφία των εμπειριών της στο εν λόγω κομμάτι της ζωής, δίνοντας πολύτιμα tips σε πρόσφατη συνέντευξή της για την επούλωση των πληγών μετά από έναν χωρισμό.

Μιλώντας την επερχόμενη ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί "80 for Brady", μαζί με τις καταξιωμένες ηθοποιούς Σάλι Φιλντ, Ρίτα Μορένο και Λίλι Τόμλιν, η χολιγουντιανή σταρ αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, παρέχοντας περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της, εξηγώντας πως την περίοδο αυτή είναι αρκετά εξαντλημένη λόγω των θεραπειών που ακολούθησε για την αντιμετώπιση του λεμφώματος non-Hodgkin, με το οποίο διαγνώσθηκε στα τέλη του περασμένου έτους, δήλωσε πως όταν ήταν μικρότερη είχε ανακαλύψει τον τρόπο να ξεπερνάει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα το τέλος μιας σχέσης.

Όπως εξήγησε, ο ψυχοθεραπευτής της στάθηκε στο πλευρό της σε κάθε ερωτική απογοήτευση, κατευθύνοντάς την με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ανακάλυψη της λύσης του προβλήματος. Ωστόσο, μια φορά την παρότρυνε να ακολουθήσει μια συγκεκριμένη τεχνική για να απαλλαγεί από τον πόνο, την οποία τελικά δοκίμασε και απεδείχθη πως δούλεψε πολύ καλά στην περίπτωσή της. "Αυτό είναι για όποιον περνάει επώδυνα τον χωρισμό του, ο ψυχολόγος μου κάποτε μου είχε δώσει μια συμβουλή, που λειτούργησε πολύ καλά σε εμένα. Βάλτε ένα λαστιχάκι στον καρπό του χεριού σας και κάθε φορά που αισθάνεστε ότι θέλετε να μαχαιρώσετε το πρώην ταίρι σας, απλώς τραβήξτε το με δύναμη. Σας επαναφέρει όλος αυτός ο πόνος και θα δείτε έχει αποτέλεσμα" ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός και εμβληματική γυμνάστρια.

Η λαμπερή σταρ φαίνεται πως έχει εξοικειωθεί με την επούλωση των πληγών της αφού στο παρελθόν έχει διατελέσει τρεις γάμους, με τον Ρόζε Βάντίμ, τον Τομ Χέιντεν και τον Τεντ Τέρνερ, ακολουθώντας κατά μια έννοια τα χνάρια του πατέρα της, ο οποίος είχε παντρευτεί πέντε φορές. "Ο πατέρας μου παντρεύτηκε πέντε φορές. Εγώ σταμάτησα στις τρεις γιατί συνειδητοποίησα εγκαίρως πως δεν είμαι και τόσο καλή στο κομμάτι αυτό των σχέσεων" εξήγησε μεταξύ άλλων στο Harper’s Bazaar.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι