ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όσκαρ 2023: Ο φλεγματικός Χιου Γκραντ έκανε σκόνη την Άσλεϊ Γκράχαμ και χαρακτήρισε τον εαυτό του ως...

Ο Χιου Γκραντ πρέπει να γίνει το απόλυτο meme για τα φετινά Όσκαρ- το βρετανικό φλεγματικό χιούμορ του θέρισε κόσμο.

Ο Χιου Γκραντ, αγαπημένο παιδί του Χόλιγουντ, δεν μασά τα λόγια του καθώς μεγαλώνει. Διάσημος για το ταλέντο του, αλλά και το φλεγματικό του χιούμορ, ο ηθοποιός προκάλεσε αίσθηση στην 95η Τελετή Απονομής των Όσκαρ όχι με έναν, αλλά για δύο λόγους.

Ο Χιου Γκραντ απένειμε μαζί με την Άντι ΜακΝτάουελ το Όσκαρ για την καλύτερη παραγωγή (κέρδισε το Ουδέν Νεότερον από το Δυτικό Μέτωπο). Ο Χιού και η Άντι συμπρωταγωνιστούσαν στην κλασική πλέον βρετανική ταινία "Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία".

Όταν λοιπόν οι δυο τους βρέθηκαν πάνω στη σκηνή εκείνος είπε: "Είμαστε δύο μαζί εδώ για έναν λόγο. Για να αποδείξουμε τη σημασία της ενυδατικής κρέμας. Κοιτάξτε η Άντι χρησιμοποιεί κάθε μέρα". Και κοιτάζοντας την πρόσθεσε: "εντυπωσιακή". Κι έπειτα δείχνοντας τον εαυτό του "Βασικά ένα αρχ*".

Ένας πολύ βρετανικός τρόπος να είσαι ευγενής την ώρα που ραπίζεις τον άλλο

Η παρουσία του όμως είχε προκαλέσει αίσθηση από πριν, όταν "γείωσε" τη συνέντευξη που προσπαθούσε να τού πάρει το μοντέλο και influencer Άσλεϊ Γκράχαμ κάνοντας red carpet (φέτος βέβαια σαμπανιζέ) συνεντεύξεις για αμερικάνικο κανάλι.

Όταν τον ρώτησε η Γκράχαμ τι τού αρέσει περισσότερο στα Όσκαρ, εκείνος απάντησε μετά από μια μακρά παύση "είναι συναρπαστικό, όλη η ανθρωπότητα είναι εδώ, είναι ξέρετε πολύ Vanity Fair".

Εκείνη προσπαθώντας να συνεχίσει την κουβέντα τού απάντησε "ναι, στο Vanity Fair, εκεί που χαλαρώνουμε και διασκεδάζουμε λίγο" αναφερόμενη η Γράχαμ στο διάσημο πάρτυ που διοργανώνει κάθε φορά μετά τα Όσκαρ το ομώνυμο περιοδικό. Ο Χιού όμως αναφερόταν στο βιβλίο του Γούιλιαμ Θάκερι με τον ίδιο τίτλο το οποίο σατιρίζει την βρετανική κοινωνία του 19ου αι. σατιρίζοντας προφανώς και ο ίδιος το γεγονός των Όσκαρ. Η Γκράχαμ όμως δεν κατάλαβε ποτέ τον παραλληλισμό και τι έλεγε στην ουσία ο Γκραντ (μάλιστα ήταν αυτό το μυθιστόρημα που ενέπνευσε τον τίτλο του περιοδικού).

Και συνέχισε ακάθεκτη τις σαμπανιζέ ερωτήσεις: "ποιον ανυπομονείτε να δείτε απόψε εδώ;" για να της απαντήσει "Να δω; Κανέναν συγκεκριμένα" την γειώνει εκείνος.

Πάμε και παρακάτω. "Τι φοράτε σήμερα;" τον ρωτάει η Γκράχαμ. "Το κοστούμι μου;" την ρωτάει εκείνος. "Ποιος έφτιαξε το κοστούμι σας; Φαντάζομαι δεν τον φτιάξατε εσείς" ξαναρωτάει. "Δεν θυμάμαι, ο ράφτης μου" της είπε.

Και το τελειωτικό χτύπημα: "Πώς νιώσατε που συμμετείχατε στην φανταστική ταινία Glass Onion- το λάτρεψα, λατρεύω τα θρίλερ" είπε η Γκράχαμ. "Πόσο διασκεδαστικό ήταν τα γυρίσματα;" πρόσθεσε η παρουσιάστρια που προσπαθούσε πολύ. "Ναι, αλλά συμμετείχα για τρία δευτερόλεπτα" απάντησε ο Γκραντ. "Ναι, αλλά συμμετείχατε, το διασκεδάσατε έτσι;" ξαναρωτάει εκείνη. "Σχεδόν" απαντά ο Χιού.

Κι ενώ εκείνη τον καληνυχτίζει εκείνος την κοιτάει περίεργα και φεύγει.

O Χιού Γκραντ έγινε αμέσως βασικό hashtag στο Twitter για τα φετινά Όσκαρ.

Άλλοι τον θεωρούν αγενή για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στην Γκράχαμ. Άλλοι τον υποστηρίζουν, καθώς είναι προφανές ότι κάνει βαρετές ερωτήσεις (αν και αναμενόμενες για τη βραδιά), ενώ άλλοι χρήστες καυτηριάζουν το πόσο δεν ήθελε να είναι στην απονομή, αλλά και το πώς "ντρόπιασε" την Άντι.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.