ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Mel B: "Τα Spice Girls γνώριζαν ότι με κακοποιούσε ο πρώην σύζυγός μου"

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Βρετανίδας τραγουδίστριας για τις συνέπειες της κακοποιητικής συμπεριφοράς που βίωσε στην διάρκεια του γάμου της με τον Στίβεν Μπελαφόντε.

Την σιωπή της έσπασε σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη η Μέλανι Μπράουν, γνωστή και αγαπημένη σε πολλούς Mel B, μιλώντας στο BBC για την κακοποιητική συμπεριφορά που υπέστη για περισσότερα από δέκα χρόνια στην διάρκεια του γάμου της με τον Στίβεν Μπελαφόντε. Η 47χρονη τραγουδίστρια από την Βρετανία και πρώην μέλος του εμβληματικού girl band των ‘90s, "Spice Girls", αποφάσισε να μιλήσει εκτενέστερα για την κακομεταχείριση που βίωσε από τον πρώην σύζυγό της, καθώς οι συνέπειες της κακοποιήσεις θα την ακολουθούν "για το υπόλοιπο της ζωής της".

Όπως ανέφερε, τα προηγούμενα χρόνια "ήταν πολύ καλή στο να κρύβει πράγματα", όμως πλέον έχει έρθει η στιγμή για να λάμψει η αλήθεια των γεγονότων, παρά το γεγονός ότι ο πρώην σύζυγός της αρνείται συστηματικά την εκδοχή της κακοποίησης. Στην αρχή, η Mel B μίλησε για τα σημάδια που προμήνυαν την συμπεριφορά αυτή, όπως η στέρηση βασικών δικαιωμάτων, αναφερόμενη στην οδήγηση αλλά και την κατοχή δικής της πιστωτικής κάρτας. "Ήμουν μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση για δέκα χρόνια. Έμαθα να κρύβω τα πράγματα πολύ καλά, όταν έφευγε και επέστρεφα στο σπίτι" δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για την "σκοτεινή" εκείνη εποχή, η Mel B παραδέχτηκε ότι τα Spice Girls γνώριζαν για τα όσα βίωνε από τον πρώην σύντροφό της, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Το γνώριζαν κάποιες από αυτές και σταδιακά το έμαθαν όλες". Στην συνέχεια εξομολογήθηκε πως δυσκολεύεται πια να εμπιστευθεί τον οποιονδήποτε, για αυτό και δεν θα καταγγείλει την ενδοοικογενειακή βία στην αστυνομία καθώς "δεν την εμπιστεύεται". Αντ’ αυτού θα προσπαθήσει να βοηθήσει πολίτες που βρίσκονται στην θέση της καλώντας την κυβέρνηση να "αλλάξει ολοκληρωτικά" το σύστημα της δικαιοσύνης.

"Θα πρέπει πάντα να ζω με αυτό που μου συνέβη, και θα ζει μαζί μου δίπλα-δίπλα για το υπόλοιπο της ζωής μου" είπε, περιγράφοντας στην συνέχεια τις συνέπειες που προκλήθηκαν από τις εν λόγω πράξεις: "Έχω συνηθίσει να μου λένε τι να φορέσω με τόσο επιθετικό τρόπο που αυτά είναι πράγματα που δεν χρειάστηκε να σκεφτώ. Δεν μου επιτρεπόταν να οδηγώ, οπότε πρέπει να ξανα μάθω τα πάντα. Ο κόσμος σου αναποδογυρίζει εντελώς, γιατί αν έχεις υπάρξει, είτε είσαι σε μια κακοποιητική σχέση για μια ώρα, μια μέρα, ένα μήνα, ένα χρόνο, δέκα χρόνια, υπάρχουν πράγματα που σου κάνει ένας κακοποιητής που δεν θα σε αφήσουν ποτέ, από το να σου λέει κυριολεκτικά τι σου συμβαίνει, να σε βάζει σε συγκεκριμένες καταστάσεις, όπου νιώθεις τόσο ταπεινωμένη" κατέληξε.

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι