ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Λίαμ Νίσον: Ο ρόλος που του "απαγόρευσε", η σύζυγός του να υποδυθεί

Ο διάσημος ηθοποιός θυμάται με νοσταλγία την αγαπημένη του σύζυγό, Νατάσα Ρίτσαρντσον.

Η τραγική κατάληξη του γάμου του Λίαμ Νίσον με την ξαφνική απώλεια της συζύγου του και ηθοποιού Νατάσα Ρίτσαρντσον, έπειτα από μοιραίο ατύχημα στο σκι, συντάραξε το Χόλιγουντ, καθώς αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της showbiz για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια. Ο Ιρλανδός ηθοποιός βυθίζεται στο πένθος και απομακρύνεται για μεγάλο διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας. Προτεραιότητα του γίνεται η ανατροφή των δύο παιδιών τους, Μάικλ και Ντάνιελ. Μερικά χρόνια αργότερα επιστρέφει στην ενεργό δράση, πρωταγωνιστώντας σε πολλές ταινίες του είδους του, που δεν είναι άλλες από τις δράσης και περιπέτειες.

Βέβαια, παρά το μεγάλο ιστορικό του σε ταινίες αδρεναλίνης και παρά το γεγονός ότι ο Λίαμ Νίσον θα ταίριαζες άψογα στον ρόλο του μυστηριώδη και γοητευτικού κατασκόπου James Bond, ποτέ δεν κατάφερε να τον υποδυθεί, καθώς υπήρχε μια πολύ σημαντική συμφωνία ανάμεσα σε εκείνον και την σύζυγό του, την οποία άτυπα σύναψαν πριν ακόμα παντρευτούν. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό "Rolling Stones" ο 70χρονος αστέρας θυμήθηκε με νοσταλγία την αγαπημένη του Νατάσα, δηλώνοντας πως θα ήταν αδιανόητο να υποδυθεί τον πράκτορα 007.

"Σκέφτηκαν για το ρόλο πολλούς ηθοποιούς. Τότε είχε βγει η "Λίστα του Σίντλερ” και η Μπάρμπαρα Μπροκολι (παραγωγός ταινιών) μού είχε τηλεφωνήσει κάποιες φορές να με ρωτήσει αν ενδιαφερόμουν και είχα απαντήσει ναι. Και τότε η υπέροχη γυναίκα μου, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της, μου είπε: "Λιαμ, αν παίξεις τον James Bond, δεν θα παντρευτούμε''" ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός, περιγράφοντας την στιγμή του χαριτωμένου διαπληκτισμού μαζί της: "Της έκανα πλάκα λοιπόν πηγαίνοντας πίσω από την πλάτη της και κάνοντας με τα δάχτυλά μου τη χειρονομία σαν να κρατάω όπλο και μετά μουρμουρίζω τη μουσική του James Bond. Τρελαινόμουν να κάνω τέτοιες βλακείες!" είπε συγκινημένος.

Όπως εξήγησε στην συνέχεια, η "απαγόρευση" αυτή προέκυψε από την ιδέα του καρδιοκατακτητή που άφηνε στο πέρασμα του ο James Bond, φοβούμενη μήπως και ο μελλοντικός της σύζυγός αποκτήσει δικά του Bond girls. "Υπάρχουν όλα αυτά τα υπέροχα κορίτσια σε διάφορες χώρες έτοιμα να ανεβούν στο κρεβάτι. Είμαι σίγουρη ότι η απόφασή της είχε βασιστεί, σε μεγάλο βαθμό, σε αυτό" υποστήριξε με χιουμοριστική διάθεση. Σε παλαιότερη συνέντευξη του το 2020 ο χολιγουντιανός αστέρας είχε αναφερθεί ξανά στην μνήμη της συζύγου του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως "μιλάει κάθε μέρα μαζί της, αφού επισκέπτεται όποτε έχει χρόνο μέσα στην ημέρα τον τάφο της".

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

21 Μαϊ 2024

Τζέσικα Μπίελ: Πώς μίλησε στον 9χρονο γιο της για την περίοδο

"Οι γυναίκες κουβαλάμε ακόμα μια ντροπή για την περίοδό μας". Η Τζέσικα Μπίελ απενοχοποιεί την περίοδο μέσα από το νέο της βιβλίο.

21 Μαϊ 2024

Νίκος Δένδιας: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του υπουργού με την γυναίκα του

Σε νέα δημόσια εμφάνιση απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Νίκο Δένδια με τη σύζυγό του, Δάφνη Λάλα.

Περισσότερα από

News

21 Μαϊ 2024

"Κι αν ξαναέδινα τώρα Πανελλήνιες; 10 πράγματα που μπορώ να... φωνάξω με σιγουριά 20+ χρόνια μετά τις δικές μου Πανελλαδικές"

Όλα όσα έμαθα από τη δική μου... κακή εμπειρία και θα ήθελα να πω σε κάθε παιδί πριν πάει να δώσει εξετάσεις.

21 Μαϊ 2024

Τα ηλεκτρονικά τοπία του Κ. Βήτα θα πρωταγωνιστήσουν στον Κήπο του Μεγάρου για μια μόνο μαγική βραδιά

Είστε έτοιμοι να ακούσετε τη νέα μουσική του αφήγηση για την αγάπη, την ελευθερία και τη σύγχρονη ζωή;

21 Μαϊ 2024

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: "Σιχαίνομαι το γεγονός ότι είμαι αδύνατη"

"Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να πάρω βάρος"

21 Μαϊ 2024

"Δεν βγαίνω από το αυτοκίνητο πλέον, ό,τι και αν συμβεί": Γιατί έχουμε γίνει πιο επιθετικοί πίσω από το τιμόνι; Πανικός στους δρόμους της Ελλάδας

Έρευνα επιβεβαιώνει αυτό που αισθανόμαστε όλοι οδηγώντας: τα πράγματα έχουν ξεφύγει με την επιθετικότητα των ανθρώπων να έχει χτυπήσει κόκκινο.

21 Μαϊ 2024

Άννα Χατζησοφιά: "Διαφωνώ με το να επιλέγονται μη ηθοποιοί για ρόλους αξιώσεων"

Η σκληρή ανάρτηση της σεναριογράφου για τις υποψηφιότητες στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας.

21 Μαϊ 2024

Ιζαμπέλ Ιπέρ: Στα 71 της χρόνια, τολμά την πιο avant-garde εμφάνιση στις Κάννες

H εμφάνιση της Ιζαμπέλ Ιπέρ με μια λευκή faux fur δημιουργία του οίκου Balenciaga, ήταν από τις πιο τολμηρές στο Φεστιβάλ των Καννών.

20 Μαϊ 2024

Υπάρχει λόγος που η ταινία "Rumours" με την Κέιτ Μπλάνσετ πήρε τον τίτλο της από το άλμπουμ των Fleetwood Mac

Η νέα παράδοξη πολιτική κωμωδία στην οποία πρωταγωνιστεί η μεγάλη σταρ, έχει πολλά να πει για τις σχέσεις στην πολιτική.

20 Μαϊ 2024

"Γονάτισε η Τούμπα": Πώς πανηγύρισε η Φιλαρέτη Κομνηνού τη νίκη του ΠΑΟΚ - Η φωτογραφία που δεν περίμενε κανείς

Η ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού... εμφανώς υποστηρίζει τον "δικέφαλο του Βορρά".

20 Μαϊ 2024

8 χρόνια πριν, η Ράνια Τζίμα φόρεσε το ονειρεμένο minimal νυφικό που είναι ιδανικό για τις νύφες που παντρεύονται με πολιτικό γάμο

Το εντυπωσιακό bridal look της Ράνιας Τζίμα τοι 2016 αποτελεί έμπνευση για τις σύγχρονες νύφες.

20 Μαϊ 2024